|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 23, 20:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autodiagnostika » Vectra geltona lempute
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
 |
Vectra geltona lempute |
Parašytas: 2006 06 27, 11:47 |
|
|
|
A_D rašo: |
Pradžiai kaina - xxxxxEUR, ir tai ne mano asmeninė, o firmos.
http://www.advanced-diagnostics.co.uk/htm/main.php
Pasiskaitykit, geras aparatas, jei ne kaina Kažkur Vilniuj lietuviai kopiją padarė, tai EUR į litus pavertė, bet jie softo negali atnaujinti. |
Speju zinau kas padare (jei tikrai Vilniuje), nes kazkaip matytas (ir laikytas rankose) prietaisiukas pasirode... O del kainos tai nemanau kad eurus i litus verte, Jie paprastai apie 20proc pigiau pardavineja nukopijuota iranga. Pardavineja dazniausiai ne Lietuvoje... |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
Vectra geltona lempute |
Parašytas: 2006 06 27, 21:20 |
|
|
|
A_D rašo: |
Ramūnas31 rašo: |
O is kriptiniu immo (tms procas) istrauki?, ar tik is senesniu kur su Motorola? |
Tiksliai galiu pasakyti pasijungęs prie mašinos. Teoriškai turi traukti visus, ir sėkmingai buvo Corsa 95, Vectra 02 ir t.t. Bet mašina turi būti tvarkinga, nieko nedaryta, nes jei buvo įvestas klaidingas PIN'as, tai aš jau :( |
Panasu kad ima visus, nes Corsa 95 - seno tipo immo, o Vectra 02 tai tikrai kriptinis. |
|
|
|
|
 |
Vectra geltona lempute |
Parašytas: 2006 06 28, 10:47 |
|
|
|
Iki 1997-8 ėjo paprasti čipai, paskui kripto prasidėjo. Jei žmogus turi raktą ir paprastas čipas, tai PIN ir nereikia - padarai kloną ir viskas. |
|
|
|
|
 |
Vectra geltona lempute |
Parašytas: 2006 09 29, 12:19 |
|
|
|
jo jo cia ir man įdomu kaip su ta lempute yra.
tik pas mane ji uzsidega truputi pavaziavus ir nebeuzgesta kol neuzgesini variklio.
tai vat klausimas - kaip man ja uzgesinti ir ka tai reiskia? Nes Ukmergej kiek klausinejau ir domejausi tai vieni sako kad siurbliukas, kiti tik peciais trukcioja. kitas pasake kad ukmergej man jos niekas neuzgesins arba pasiule ta lempute isimti
As manau kad cia siurbliukas neprieko, nes ant benzo vaziuoja normalei, jokiu imobilaizeriu pas mane ant rakto nera, o jei ir buvo tai ten kapeika iklijuota dabar ir ant paneles jokiu imobilaizerio zenklu nera.
taigi va kas cia galetu buti? gal kas zinot, padekit plz.
Dekuj |
|
|
|
|
 |
Vectra geltona lempute |
Parašytas: 2006 09 29, 12:21 |
|
|
|
beje buvau nuvares as masina i rimtesni servisa Vilniuj kad paziuretu varikli- sake viskas tvarkoj, bet kaip ta lempute uzgesint tai irgi nezinojo |
|
|
|
|
 |
Vectra geltona lempute |
Parašytas: 2006 09 30, 21:51 |
|
|
|
Jei lempute dega tai nesamone kad viskas tvarkoj, galbut tai nereiksminga bet netvarkoj, skanuoti klaidas reikia kai lempute dega, nes opelis turi savybe pradingus problemai istrina ir irasus (klaidas). |
|
|
|
|
 |
Vectra geltona lempute |
Parašytas: 2006 10 02, 08:25 |
|
|
|
o tai kur ar kaip tas klaidas galima nuskanuot? nes i Opelio centra kazkaip visai netraukia, tai gal kokiam servise kas galetu tai padaryt, ir ar ymanoma tai atlikti paciam? jei taip, tai kaip tai padaryt?
ir tada kaip tie servisistai daro diagnostikas jei sako kad viskas tvarkoj, o lempute visvien dega? |
|
|
|
|
 |
Vectra geltona lempute |
Parašytas: 2006 10 14, 09:43 |
|
|
|
gali ir pats klaidas nusiskaityt tik netingek pasiknaisiot internete. |
|