|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 22, 10:59. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Maitinimo šaltiniai » Domintu ups cilkuliaciniam siurbliui
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Domintu ups cilkuliaciniam siurbliui |
Parašytas: 2007 10 22, 12:59 |
|
|
|
Sveki domintu upsas palaikyti cirkuliacini siurbliuka apie 8h zinau kad turi buti ideli sinusode bet ar verta gal kas ka naudojat kanors bandet nes baisu palikt katila be prieziuros neduok die elektra dings o taip daznai pasitaiko |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 10 22, 14:32 |
|
|
|
jau trys metai pas mane veikia paprastas ups. Nieko tiem siurbliam dar neatsitiki (du stovi).
Birbia kai dirba nuo ups. Galima uzdeti LC filtra toki kaip iejimo kompiniam maiste. Siek tiek uzapvalins forma.
O iskelbejo pora kartu. Pas mus daznokai elektra dingsta.
8 valandos nelabai realu. Manieji (sumoj 80W) nuo 200 ups apie 50 minuciu veikia. Reiks papildomu akumu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 10 22, 15:10 |
|
|
|
kam tau 8 val reikia?
Galima, prijungti, bet reikia kazkaip riboti krovimo srove. gal lengviau daryti nuo atskiro kroviklio, ir dingus itampai su rele prikabinti lygegreciai upso akumui. Rele imti 220 V ir kai ner itampos ji prijungia. Va tox pamastymas. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 10 22, 16:59 |
|
|
|
vo su relyte gal but o 8h matai reikia todel kad ryte pakures ash ish darbo grystu uz 8-10 valandu tai jei visas jas nebutu kad bedu nebutu namuos budamas jau ne karta su kibiru draugavau o itapos yra buve kad nera daugiau kai 8 h |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 11 01, 14:37 |
|
|
|
A tai koks pas tave katilas,kad 8val. dega ir ar to reikia?Pas mane nezinau kiek degtu,jei prikurciau pilna,bet net per didziausius salcius man uztenka,kad kokias 3-4val.per para degtu ir issilaiko apie 25-20 laipsniai silumos.Panaudotas senas UPSas su prijungtu isoriniu masininiu akumuliatorium,kuri laikas nuo laiko pakraunu automobiliniu pakroveju.Butu galima viska patobulinti,bet vis geriau nei nieko.Tiesa du siurbliai su nenauju auto akumu veikia apie para. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 01 13, 19:11 |
|
|
|
Keliant seną temą...
Reikia ir man UPS iki 200W galiai ir bent 5 val. Yra bent dvi alternatyvos:
1. naudoti paprastą UPS, turiu tam reikalui APC senolį, bet jis duoda modifikuotą sinusą ir šiaip šyla tiek kraudamas 80Ah akumuliatorių, tiek dirbdamas. Kadangi skirtas mažiems akūmams ir dirbti trumpai, ryškiai pro šalį jo darbo režimas, bet pigu.
2. naudoti tokį: http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=157122 arba tokį: http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=213936 kuris skirtas būtent tam, kam man reikia, tinka krauti didelį akūmą ir ilgai dirbti. Ar esate kas turėję su tokiais patirties?
Akumuliatorių abiem atvejais ketinu naudoti automobilinį ir paprastas kompinis UPS nelabai supranta su kuo turi reikalą ir pats nenori pereiti į trickle režimą, nes tikisi gerokai mažesnės pakrauto akūmo srovės ir nuolat varo didoką įtampą dėl ko padidėtų akumuliatoriaus priežiūra - reikėtų tankiau pildyti vandens. Su specializuotu UPS šios problemos neturėtų būti. BET senu APC kažkaip pasitikiu labiau, nei nauju lenkišku su 12mėn. garantija. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 01 13, 19:24 |
|
|
|
assembled rašo: |
Keliant seną temą...
Reikia ir man UPS iki 200W galiai ir bent 5 val. Yra bent dvi alternatyvos:
1. naudoti paprastą UPS, turiu tam reikalui APC senolį, bet jis duoda modifikuotą sinusą ir šiaip šyla tiek kraudamas 80Ah akumuliatorių, tiek dirbdamas. Kadangi skirtas mažiems akūmams ir dirbti trumpai, ryškiai pro šalį jo darbo režimas, bet pigu.
2. naudoti tokį: http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=157122 arba tokį: http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=213936 kuris skirtas būtent tam, kam man reikia, tinka krauti didelį akūmą ir ilgai dirbti. Ar esate kas turėję su tokiais patirties?
Akumuliatorių abiem atvejais ketinu naudoti automobilinį ir paprastas kompinis UPS nelabai supranta su kuo turi reikalą ir pats nenori pereiti į trickle režimą, nes tikisi gerokai mažesnės pakrauto akūmo srovės ir nuolat varo didoką įtampą dėl ko padidėtų akumuliatoriaus priežiūra - reikėtų tankiau pildyti vandens. Su specializuotu UPS šios problemos neturėtų būti. BET senu APC kažkaip pasitikiu labiau, nei nauju lenkišku su 12mėn. garantija. |
Esu ne viena jau sinusoidini LESTARa perdirbes automobiliniams akumuliatoriams.... Dirba be problemu.. |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 01 13, 19:30 |
|
|
|
Žinau 2 žmones, pirkusius šitą KOMxxx bloką. Dirba kaip ir normaliai, kaista saikingai, išėjime tikrai graži sinusoidė su oscilu žiūriint. Rado pigiau, nei Lemonoje. Nenaudoti pusgyvio akumo nuo automobilio, nes ėda daug srovės krovimui, jaučiasi pagal elektros skaitiklį |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 01 13, 20:46 |
|
|
|
Susidūriau konkrečiai su šiuo (400W), tai pirmąkart pajungus iškalė automatą. Pasirodo antrinė sujungta su žeme Sukeitus fazę su nuliu - dirbo kaip turi būti. Šiaip, ~30min cirkuliaciniam siurbliui su gaištančiu akumuliatorium (55Ah) išlaikė - daugiau ir nemėginom. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 01 14, 11:23 |
|
|
|
Naudoju paprastą kompo UPS-ą ir akumus "kurie po ranka pakliuvo". Tame tarpe ir seną automobilį. Krovimas "išorinis", visi akumai išskirti vienas nuo kito, kad koks nusibaigęs nesugadintų viso reikalo. Siurblys labiau kaista, bet aušinimo užtenka. Ilgiau valandos elektra nebuvo dingus. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 01 21, 20:30 |
|
|
|
Alexx rašo: |
Esu ne viena jau sinusoidini LESTARa perdirbes automobiliniams akumuliatoriams.... Dirba be problemu.. |
Kažkokių modifikacijų reikėjo ar tik pajungimus padarote? |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|