|
Forumas » Autoelektronika » Audi A4 2002 ABS ESP Coding
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Audi A4 2002 ABS ESP Coding |
Parašytas: 2015 12 29, 14:48 |
|
|
|
|
aiskiai gi rase- ziurek eiliskuma. ir galiausiai apsispresk- 15 ar16 coliu ratai  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 12 29, 17:55 |
|
|
|
|
| Kacentras rašo: |
| Abali na nei vienas mokytas negimem,sunki ta musu profesija,kartais prasipisi 3 dienas ir randi nupista laida, |
Yr dalis tavo teisybes, turejau kolega elektrika- tas ir 3 dienas galedavo pistis kol ta laida suras. As ieskau is kur i kur tas laidas turi nueit ir pravedu nauja, be paneliu emimo ar dar kazkokiu nesamoniu.Siaip pinigine israiska beveik ta pati... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 12 29, 21:00 |
|
|
|
|
| As visus variantus ismeginau man sukele itarima ,nu ble kiek esu ABS`u pakeites is lauzyno idedi srotini tarkim buves automatas i mechanke,pakeiti kodinge viena skaitmeni tarkim is 1- i 0 ir fsio ..o man gavosi taip ,klientas atveze du skirtingus blokus juos pajungus prie auto visiems numusti codingai.00000 . taip kaip tycia..siaip kodai bosch`o sutapo .Logina buvau parinkes .09555.codingas 04455 .logina priima suvedi codinga.uztvirtini ir po keliu sekundziu ziuri vel 00000 .Ir taip pasaka be galo ,su Vasu lygiai tas pats siaip dar nesu pramokes as su juo , net ir workShop :12345 vedziau. |
O logina suvedes vaira sukinejai, vaziavai su ta masina ant kelio? Va cia www.youtube.com/watch?v=G7YRiVYrLjo viskas nuo AikiZ parodyta |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 12 29, 21:38 |
|
|
|
|
| jei su esp tai parktiskai visa laik 00000 pasidro kai abs atjungi, o ross tech skaitai, gi aiskiai parasiau kad tuo pat metu ir vaira pririst reikia, jei visko iki galo nepadarai vienu kartu , kodingas nesikeicia. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 12 29, 22:52 |
|
|
|
|
| alvako rašo: |
| As visus variantus ismeginau man sukele itarima ,nu ble kiek esu ABS`u pakeites is lauzyno idedi srotini tarkim buves automatas i mechanke,pakeiti kodinge viena skaitmeni tarkim is 1- i 0 ir fsio ..o man gavosi taip ,klientas atveze du skirtingus blokus juos pajungus prie auto visiems numusti codingai.00000 . taip kaip tycia..siaip kodai bosch`o sutapo .Logina buvau parinkes .09555.codingas 04455 .logina priima suvedi codinga.uztvirtini ir po keliu sekundziu ziuri vel 00000 .Ir taip pasaka be galo ,su Vasu lygiai tas pats siaip dar nesu pramokes as su juo , net ir workShop :12345 vedziau. |
O logina suvedes vaira sukinejai, vaziavai su ta masina ant kelio? Va cia www.youtube.com/watch?v=G7YRiVYrLjo viskas nuo AikiZ parodyta |
Nematai, kad logino nesugeba paskaiciuot |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 12 30, 10:03 |
|
|
|
|
| abalys rašo: |
| Abali na nei vienas mokytas negimem,sunki ta musu profesija,kartais prasipisi 3 dienas ir randi nupista laida, |
Yr dalis tavo teisybes, turejau kolega elektrika- tas ir 3 dienas galedavo pistis kol ta laida suras. As ieskau is kur i kur tas laidas turi nueit ir pravedu nauja, be paneliu emimo ar dar kazkokiu nesamoniu.Siaip pinigine israiska beveik ta pati... |
po tokiu darbu buna pravotke kaip voratinklis.... ir poto kiti apkalba kas cia tau taip pridirbo...mano nuomone saziningas elektrikas turetu surasti ta vieta kur laidas nutrukes- prapuves- pratrintas.gak salia dar tokiu pat...cia kaip tiksinti bomba kuri gali pakurti auto..10m perdarinejau anglus ir tokiu sudmeistriu darbu esu mates....  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 12 30, 18:38 |
|
|
|
|
| Ooo, ponuli- galiu ir pastukset i medi ir i savo durna makaule, kazkaip nebuvo jokiu problemu. Aisku jei ta laida apsuki 5kart aplink automobili, tada jau tavo bedos. Apie 20 metu dejau signalkes ir as manau kad zinau kaip tuos laidus tampyt. O apie anglus jau cia ner zodziu- kas kaip moka-tas taip daro. Dazniausia- nemoka. Tamstos ziniai- jei kokia mase salone nutrukus-ar negaliu as jos is po kapoto kazkur paduot???? Jei 2 metru ilgio laidu pynej kazkur laidas nutrukes-ar as negaliu i schemas pasiziurejes kazkur kita laida su kokiu saugikliu idet? Gal mazai dar dirbi-buna modeliu kad koki balki reik nuimt ar vos ne motora iskelt. Manau po tokiu proceduru dar kelis laidus nutrauksi. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 12 30, 23:53 |
|
|
|
|
| Ooo, ponuli- galiu ir pastukset i medi ir i savo durna makaule, kazkaip nebuvo jokiu problemu. Aisku jei ta laida apsuki 5kart aplink automobili, tada jau tavo bedos. Apie 20 metu dejau signalkes ir as manau kad zinau kaip tuos laidus tampyt. O apie anglus jau cia ner zodziu- kas kaip moka-tas taip daro. Dazniausia- nemoka. Tamstos ziniai- jei kokia mase salone nutrukus-ar negaliu as jos is po kapoto kazkur paduot???? Jei 2 metru ilgio laidu pynej kazkur laidas nutrukes-ar as negaliu i schemas pasiziurejes kazkur kita laida su kokiu saugikliu idet? Gal mazai dar dirbi-buna modeliu kad koki balki reik nuimt ar vos ne motora iskelt. Manau po tokiu proceduru dar kelis laidus nutrauksi. |
abaly, pasirodo ir tu sudarankis. buvau kitos nuomones |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 12 31, 00:21 |
|
|
|
|
| vaidass rašo: |
........  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 12 31, 15:36 |
|
|
|
|
| vaidass rašo: |
Bet zinok ir sudarankiai naujaka svencia...
TAD VISUS SUDARANKIUS AR BERANKIUS SU ARTEJANCIAIS NAUJAIS!!! |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 12 31, 16:15 |
|
|
|
|
| Visus su stuksenančiais naujais,bet ir aš nepritariu abalio metodikai,matuoji laida,jo nėra,tai tau atrodo,kad jis gražiai nutrūkęs?o gal nuo vibracijų į kokias skardas nupjautas?sakysi saugiklis būt nudegęs,o gal ir buvo,bet savininkas įdėjęs kita,ar drata apsukęs,po saugiklio pakeitimo,bėda nedingo,nes nutrūkęs laidas,tad atvarė tau,tu pratempei kita,o trūkusi ar pratrinta vieta likus,išvažiuos,pasipurtys,pasitrumpins į kėbulą,ir mašiniukas rūksta,nes saugiklis kitaiskas,arba ant jo išvis dratas užsuktas,arba dar dėl bet kokios kitos priežasties,taigi sakyčiau taip dirbti nereikėtų.beje ar yra sudegus mašina po tavo remonto?sakysi ne,tai va kai sudegs tuomet pakeisi mastymą. |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 12 31, 16:46 |
|
|
|
|
| Kodas rašo: |
| Taigi laidą nutrūkusį atjungi iš abiejų galų... |
tai jeigu atjungi...bet yra visokių niuansų,bet kokiu atveju geriau rasti vieta kurioje jis dingęs. |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 12 31, 16:53 |
|
|
|
|
lengvosioms mašinoms dar vienas reikalas, o jei kam nors tenka susidurti su sunkvežimių elektra, tai kito varianto, kaip pratempti naują laidą nelabai ir yra. Eina ten per visą furos ilgį kaip ranka storumo laidų pynė, ir ką tu ją visą išskrosi, ten kitose vietose ir apžiūrėti nelabai kaip, o tuo labiau kažką su ja padaryti.  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |