|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 25, 11:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Negalingas stiprintuvas nesiojamam audio
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Negalingas stiprintuvas nesiojamam audio |
Parašytas: 2006 06 14, 09:13 |
|
|
|
|
| Zavas rašo: |
Pajalniko niekur nekisiu. Zaliu skyrius skirtas zaliems. Jei pikdau tai nebutina nieko rasyti... O AD apie ta konda nedaskaiciau kur jungti. Beje elektronika gal dar tik apie metus ar maziau domiuosi.
As nesu is tu kur lakstytu su treningiukais ir trumpais plaukais. Nebutinai visi panevezieciai tokie. |
Jokio skirtumo ar tu iš "krūtų bičų" miesto ar iš kaimo Svarbiausia jei rimtai žadi užsiimti elektronika, be teorijos nelabai išsiversi, na bent jau minimumas žinių turi būti.O pradžiamokslių teorijos yra elektronika.lt ir diodas.skynet puslapiuose(jei tik gerai užrašiau) ir šiaip internete galima paieškoti.Mano supratimu jei darai stiprintuvą, na tikrai reikia bent kažką pasiskaityti ar pasiklausinėti kas ten yra kas schemoj, o po to jau sėsti prie montažo.
Tarp kitko aš esu šiaulietis, beveik kaimynai Jei būtum kada pro šalį važiuodamas Šiauliuose, galėčiau padovanoti radio detalių ir plokščių su detalėm, kas manau praverstų, jei jau ruošies tęsti šį reikalą.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 06 14, 15:58 |
|
|
|
|
Nezadutapti profesenualiu elektriku, seip truputi patrauke i ta puse. Man labai nepatiko tas paskymas nusipirk treningus ir taip toliau. Seip manau siame forume yra daug zalesniu uz mane...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 06 19, 17:13 |
|
|
|
|
Tai tu tik is varzos issipisinesi??? Tai geriu ka rimtesnio pasakytum... Beje kai pirkau detales nebuvo reikiamos varzos. Grudau ka turejau. O seip visai normaliai ir taip atrodo. Seip cia mano pirmas sulituotas objektas.
Tai vis del to gal kas pamatys koki neatleistina gryba sioje schemoje ir pades isspresti problemas? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 06 19, 18:22 |
|
|
|
|
| nereikia isizeist nieks nesitycioja tiesiog dabar neaisku kas ten kur susiliest galejo pabandyk perdaryt pagal viena is datasheet schemu. o potenca dejai? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 06 20, 19:22 |
|
|
|
|
| Tai juk datasytuose buna tik parodyta kokia dali prie kokios kojos jungt. As visa isdestima sugalvojau pats. Potencika dejau. 10kom. turetu ir nuotraukose matytis... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 06 20, 23:19 |
|
|
|
|
Zavas cia kimba del to kad tavo varza labai galinga (P) [W] ten kazkokia 5 w varza ilitaves turi uztektu juk ir 0.5 w per akis.  |
|
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 06 22, 18:10 |
|
|
|
|
| pasiulymu buvo pateikta ne vienas ir kurkas rimtesniu elektroniku uz mane bet ar nors viena pabandei? kondu ir varzu reikiamo nominalo gali senose platose ieskot ar is keliu reikiama klijuot bet velgi nuo tingejimo vaistu nera... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 06 22, 23:21 |
|
|
|
|
Viskas imanoma tik reikia tureti kantrybes ir nenusiminti jei nesiseka atidziau pasiziurejes greitai pamatysi kaip ir kur suklydai na pasidaryk kad veiktu o poto keisk ir mazink detales iki kol sudegs tada zinosi kad jau per mazos na ir kas sugeba ir nori tai ir per mikroskopa minetiurines chemas susikure.  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |