Elektronika.lt
 2025 m. gegužės 22 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 05 22, 01:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » Svetimtauciai lietuvoje-pabegeliai
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 23
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Svetimtauciai lietuvoje-pabegeliai
PranešimasParašytas: 2015 11 30, 15:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Koliuncikas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Ir dažnai taip Kaune be jokios priežasties užpuolami "bet kokie" žmonės? Gal čia norma? Gal dėl to ir nesuverčiama viskas paprastam rasizmui?

Šeštadienį lankiausi Kaune, gal kitą kartą reiks atsargiau vaikščioti po Kauną, nes ten siautėja peiliai ginkluoti asmenys, laukiantys "bet kokio" žmogaus Smile

Jeigu rimtai, mano nuomone tai gryniausias kitokio žmogaus užpuolimas - baltasis arba įprastos išvaizdos žmogus toje situacijoje nebūtų nukentėjęs. Tokie protu nesuvokiami nusikaltimai daromi iš nežinojimo, nesupratimo ir tamsumo. Čia net rasistu nereikia būti, kad kreivai žiūrėti į juodaodžius - tiesiog tai neįprasta, o kas neįprasta gali kelti baimės jausmą. Čia tiktų man pačiam nutikęs kiek komiškas atvejis, teko gyventi Vakarų Europoje ir bendrauti su juodaodžiais. Kartą atvyko pas mane mano draugas, šiaip aplankyti. Jis labai išsilavinęs, protingas žmogus, bet iš provincijos taip sakant (iš mažo miestelio), bet dabar gyvenantis Vilniuje. Juodaodžio matyt gyvenime jis nėra matęs, ne nebent iš toli. Kai tas draugas atvyko pas mane, kaip tik buvo grupelė žmonių, bandžiau juos supažindinti, tai mano draugas bijojo juodaodžiui ranką paduoti Smile Paskui paklausiau kodėl? Jis atsakė, kad bijojo ar kažką panašaus. Man tokia situacija pasirodė juokinga Smile
PranešimasParašytas: 2015 11 30, 15:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vvv2
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Koliuncikas rašo:
Ir dažnai taip Kaune be jokios priežasties užpuolami "bet kokie" žmonės?

- dažnai tenka dirbti naktimis, taigi per dešimt metų buvau "užpultas" du kartus, tiesa baigėsi viskas tik nemaloniu pokalbiu. Dažnai tenka važinėti į Rusiją, ten turėjau vieną užpuolimą, kuris irgi baigėsi tik žodžiais. Abiem atvejais gelbėjo puikus kalbos žinojimas.

Citata:
Paskui paklausiau kodėl? Jis atsakė, kad bijojo.

- Be ryšio.. Kurie bijo, tie nepuola!

Sad
PranešimasParašytas: 2015 11 30, 16:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Koliuncikas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Visai netgi su ryšiu... Abiem atvejais žmonės mato, kad juodaodis kažkoks kitoks žmogus - neįprastas. Mano atveju žmogus protingas išsilavinęs, bet vistiek bijo toje vietoje, kurioje man net mintis panaši nekiltų. Kitu atveju grupelė matyt įkaušusių marozų, intelekto nesužalotais veidais...
Esmė tame, kad viena kartą atsitraukiama, kitą kartą priešingai - puolama. Priklauso ant ko pataikysi Smile
PranešimasParašytas: 2015 11 30, 18:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Koliuncikas rašo:

Jeigu rimtai, mano nuomone tai gryniausias kitokio žmogaus užpuolimas - baltasis arba įprastos išvaizdos žmogus toje situacijoje nebūtų nukentėjęs.

kaip nebutu?
tai kodel tiek daug zmoniu nunekcia?
Aisku kad chuliganai aukas pagal kazka renkasi tik jei uzpuolanas koks nors studentas tai visi nereikia kad chuliganai nekencia studentuarba jei bovo uzpultas kiemsargis valantis kiema tai nesaukiama kad chiliganas jaucia neapykanta kiemsargiams.
Tai kodel situacijoje kai chuliganai pasirenga koki negra puolama kaltinti rasizmu?

aisku jei tu esi kitosk tu pritrauki demesi ir cia visai nesvarbu ar tu juodaopdis ar kinieris ar koks transvestitas ar yiesiog zmogus su akiniais arba apsirenges kitos spalvos drabuziais nei iprasta
PranešimasParašytas: 2015 11 30, 18:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
Koliuncikas rašo:
Visai netgi su ryšiu... Abiem atvejais žmonės mato, kad juodaodis kažkoks kitoks žmogus - neįprastas. Mano atveju žmogus protingas išsilavinęs, bet vistiek bijo toje vietoje, kurioje man net mintis panaši nekiltų. Kitu atveju grupelė matyt įkaušusių marozų, intelekto nesužalotais veidais...
Esmė tame, kad viena kartą atsitraukiama, kitą kartą priešingai - puolama. Priklauso ant ko pataikysi Smile

siaip yra sokiu tokiu skirtumu. pietieciai ne taip ryskiai skiria spalvas. pas mus butu kaip dalinis daltonizmas. dar pas juos labai isvystyta prakaito liauku sistema. jiem pvz reikia principe kasdien maudytis, kai europieciui ta pati svaruma palaikyt uztenka vienakart savaiteje. jei nors kiek apsileides negras sitam reikale - tai chebra kur gyveno su tokiais benderyje sake pagal kvapa uzuodzia is koridoriaus, kuriam kambary garantuotai gyvena negras Laughing taip pat fiziskai jie pajegesni uz statistini baltaji. stipriausia rase.
PranešimasParašytas: 2015 11 30, 19:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vvv2
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
zamolskis rašo:
siaip yra sokiu tokiu skirtumu. pietieciai ne taip ryskiai skiria spalvas. pas mus butu kaip dalinis daltonizmas. dar pas juos labai isvystyta prakaito liauku sistema..

- asmeniškai man su afrikoidais teko susidurti tik du kartus kažkiek artimiau, kai gyvenau Londone, kaimynė buvo negrė iš Ispanijos, tai gal jau ne visai tikra "afrikietė", bet ji niekuo nesiskyrė nuo baltųjų. Kitas variantas Paryžiuje, ten prikibo prie musų kažkoks tikras afrikietis ir bent pusvalandį mes jam įrodinėjom, kad jo paslaugų mums nereikia, Jis galų gale atsikabino, bet labai nustebes, ko gero daugelis sutinka..

Smile
PranešimasParašytas: 2015 11 30, 20:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
zamolskis rašo:
taip pat fiziskai jie pajegesni uz statistini baltaji. stipriausia rase.

cia ne visai teisybe, realybe net visai atbula, jer paziuresim i arrikos zmones tai jie tikri nykstukai smulkus nelabai pasizymintys jega gal tik greitai ir istvermingai laksto.

tie galingi stiprus negrai daugiausia amerikoje ir jie yra rezultatas aktyvios vergu selekcijos kai negrus veise kaip sunis ar arklius atrinkdami pacius raumeningiausiaus ir istvermingiausius
PranešimasParašytas: 2015 11 30, 21:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
dusiata
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Turbūt jau niekas nebeatsistebės digix "išmone" keista kaip aš visą vaikystę ir paauglystę gyvenęs Kretingoj tokio "genijaus" nežinojau Very Happy
PranešimasParašytas: 2015 12 01, 22:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
super
Senbuvis
Senbuvis
AlgisL rašo:
super, egzistuoja >=99,99% tikimybe, kad darbo rinkoje neatlaikytum bene betkurio taip vadinamo "negro" konkurencijos, net jei jis guli po palme ir laukia nukrentant banano, nes jis izno kada ir kaip nukris tas bananas.

O cia visai ne i tema, kalbam apie kitataucius lietuvoje, o ne apie darbo jega Wink
PranešimasParašytas: 2015 12 01, 22:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Andriuha
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
super rašo:

O cia visai ne i tema, kalbam apie kitataucius lietuvoje, o ne apie darbo jega Wink

O tiem kitatauciam visa gyvenima pasalpa uzdirbinet noresi?

PranešimasParašytas: 2015 12 01, 23:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
super
Senbuvis
Senbuvis
Andriuha rašo:
super rašo:

O tiem kitatauciam visa gyvenima pasalpa uzdirbinet noresi?

Apie kokia dar pasalpa kalbi Idea ?
PranešimasParašytas: 2015 12 02, 00:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Andriuha
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
super rašo:

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/pabegeliams-euru-negailes-bus-skiriamos-pavydetinos-ismokos.d?id=69010270

PranešimasParašytas: 2015 12 02, 00:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
super
Senbuvis
Senbuvis
Andriuha rašo:
super rašo:

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/pabegeliams-euru-negailes-bus-skiriamos-pavydetinos-ismokos.d?id=69010270

Pazesim is kieno siknos paims tos Eu Laughing
PranešimasParašytas: 2015 12 02, 08:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
remia
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Tau nurezs socialines ismokas ir ismokes rubiroidiniams Laughing
PranešimasParašytas: 2015 12 02, 09:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Andriuha
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
super rašo:

Pazesim is kieno siknos paims tos Eu Laughing

Tau dar neaisku is kieno? Padidinsim kuro mokescius, ivesim papildoma auto mokesti, uzkrausim koki papildoma privaloma dar viena kita mokesti ir valio. Neuzteks surinktu mokesciu? No problem. Paimsim paskola, juk tokios mazos palukanos ir toks palankus metas skolintis. Nors jei planuoji siknas draskyti tai turbut moesciu neteks moketi.

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps