|
Forumas » Autoelektronika » OT diskusijos apie ridos klastojimą.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
OT diskusijos apie ridos klastojimą. |
Parašytas: 2015 11 17, 12:03 |
|
|
|
|
(Transporto priemonės ridos suklastojimas šiuo atveju būtų suprantamas kaip odometro rodmenų pakeitimas, tačiau nėra aišku kas šio straipsnio prasme turėtų būti laikoma neteisėtu transporto priemonės odometro sunaikinimu ar pakeitimu. Normos formuluotė suponuoja, kad galėtų būti ir teisėtas odometro sunaikinimas ar pakeitimas, tačiau taip pat neaišku, kokie tai atvejai (pavyzdžiui, kaip turėtų būti vertinamas sugedusio odometro pakeitimas?).
cia Teises departamento komentars i kuri net atszvelkta nebuvo |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 11 17, 13:32 |
|
|
|
|
| Manau visi tie teises aktai butu taikomi asmenims, kurie rida atsukinejo del didesnes automobilio vertes parduodant. Keiciant skydeli ir atsukus skaiciukus virs paskutinio technikines matavimo manau problemos teisesaugai nesudarys. Teismas butu palankus. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 11 17, 16:00 |
|
|
|
|
| Socrates rašo: |
| Manau visi tie teises aktai butu taikomi asmenims, kurie rida atsukinejo del didesnes automobilio vertes parduodant. Keiciant skydeli ir atsukus skaiciukus virs paskutinio technikines matavimo manau problemos teisesaugai nesudarys. Teismas butu palankus. |
bet ar pastebejote nera net tokios islygos.ir kas gali irodyti kad klijantas atvazeves ne taip ir pasake kad pasikeite skydeli ir nori atstatyti savo orginalia rida?kas tai irodines |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 11 17, 16:15 |
|
|
|
|
Visų pirmą kiek man žinoma BK galioja nekaltumo prezumpcija. Tegul įrodo, kad tu persukai. Jei tu geras meistras, pažiūri kituose blokuose ridą ir padarai tokią pačia. Jei kituose blokuose nėra saugoma, pažiūri, kiek buvo paskutinės techninės apžiūros metu, paskaičiuoji, kiek laiko prabėgo, pažiūri į lubas ir parašai + 10 000 km ridą. Ir niekas neįrodys, kad tu persukai.
Jei padarysi mažiau nei buvo užfiksuota per paskutinę tech. apžiūrą, tai pats kaltas.... Laikyk kardaną. Bus nesunku įrodyti, kad įvykdėte nusikaltimą. Dar jei nesutaps kelių blokų ridos tai gali vartytis ale keisti blokai ir tt. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 11 17, 16:21 |
|
|
|
|
| Babajuss rašo: |
Visų pirmą kiek man žinoma BK galioja nekaltumo prezumpcija. Tegul įrodo, kad tu persukai. Jei tu geras meistras, pažiūri kituose blokuose ridą ir padarai tokią pačia. Jei kituose blokuose nėra saugoma, pažiūri, kiek buvo paskutinės techninės apžiūros metu, paskaičiuoji, kiek laiko prabėgo, pažiūri į lubas ir parašai + 10 000 km ridą. Ir niekas neįrodys, kad tu persukai.
Jei padarysi mažiau nei buvo užfiksuota per paskutinę tech. apžiūrą, tai pats kaltas.... Laikyk kardaną. Bus nesunku įrodyti, kad įvykdėte nusikaltimą. Dar jei nesutaps kelių blokų ridos tai gali vartytis ale keisti blokai ir tt. |
as suprantu tai viskas aisku,kad gali vartytis bet istatyme net nenumatyta tokia galimybe kaip keisti ar koreguoti.ir atsakomybe nesa ne ts kuris paslauga uzsako o tas kuris daro o tokios paslaugos nenumatyta istatyme
r nevisi auto turi dubli kitam blokia,o jai auto tik parvykes ir ta dar nejo?
o jai koks pezopasikeite skydeliir kilometrazas soko i didesnia pusia?kaip tada kazkamkazka irodinet?
kaip ir minejau ir pas mus yra istatymas bet jis baudzia uz pirkeju apgaudinejima ir baudzia pardaveja o ne ta kuris atsuko.mechanikas neprivalo ieskoti kazko paskutiniu ta r dar kazko.pardavejas prisiima visa atsakomybe uz parduodama auto. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 11 17, 16:48 |
|
|
|
|
| zodziu-jokiu cia priestaravimu konstitucijai,neprisisvaikit su tokiais pasakymais,kad mano auto nuosavybe ir galiu daryt su ja ka noriu.deja taip nera.va as noriu savo masinai langus uzsitamsint,bet ka sako taisykles?negalima.taip ir su rida,negalima reiskia negalima-o pasakymai zmogus del saves atsisuko,daugiau nei juokingi... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 11 17, 18:05 |
|
|
|
|
| gramelis rašo: |
| zodziu-jokiu cia priestaravimu konstitucijai,neprisisvaikit su tokiais pasakymais,kad mano auto nuosavybe ir galiu daryt su ja ka noriu.deja taip nera.va as noriu savo masinai langus uzsitamsint,bet ka sako taisykles?negalima.taip ir su rida,negalima reiskia negalima-o pasakymai zmogus del saves atsisuko,daugiau nei juokingi... |
o jai zmogeliui nustipo skydelis ka tada?
as suprantu langu tamsinimas tai jau matomumas ir saugumas,o kas nuo ridos pasikeis? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 11 17, 18:25 |
|
|
|
|
ir vel is pradziu nustipo skydelis,kokia problema,visi agregatai buna sugenda.pakeitei skyduka, israsei popieriu,kad jis buvo keistas,nes sugedo,rida pastatyta tokia,kokia buvo.viskas.kai kuriose auto,net savininko gali neklaust ridos,matysi kituose blokuose.gi istatymas skyduko sugedimo atveju,nedraudzia jo keist. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 11 17, 18:41 |
|
|
|
|
ir vel is pradziu nustipo skydelis,kokia problema,visi agregatai buna sugenda.pakeitei skyduka, israsei popieriu,kad jis buvo keistas,nes sugedo,rida pastatyta tokia,kokia buvo.viskas.kai kuriose auto,net savininko gali neklaust ridos,matysi kituose blokuose.gi istatymas skyduko sugedimo atveju,nedraudzia jo keist. |
ne nedraudzia keisti bet kilometrazo koreguoti neleidzia va ir visa problema.
parodyk man dubli reno scenike?
senoj japonkej?
(Transporto priemonės ridos suklastojimas šiuo atveju būtų suprantamas kaip odometro rodmenų pakeitimas, tačiau nėra aišku kas šio straipsnio prasme turėtų būti laikoma neteisėtu transporto priemonės odometro sunaikinimu ar pakeitimu. Normos formuluotė suponuoja, kad galėtų būti ir teisėtas odometro sunaikinimas ar pakeitimas, tačiau taip pat neaišku, kokie tai atvejai (pavyzdžiui, kaip turėtų būti vertinamas sugedusio odometro pakeitimas?).
cia Teises departamento komentaras |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 11 17, 18:46 |
|
|
|
|
| tai buna visur isimciu-bet jei matai,kad purvinas reikalas,spjauni ir nedarai...ir is esmes kiek procentaliai tie skydukai linksta?bent man is nuosavo parko turetu auto,is 10 vienai buvo immo pabeges... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 11 17, 20:28 |
|
|
|
|
Kodėl negalima tamsinti langų savo automobiliui??? Kas taip pasakė? Negalima važinėti su užtamsintais langais, o ne tamsinti, Čia kaip tik pats puikiausias pavyzdys - atvažiavo pas mane mafijozas ir sako, va užniauk man langus, tai ką mane baus ar jį kai mentai pagaus? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 11 17, 20:43 |
|
|
|
|
susitvarkot reikiamus popieriukus,per reikiamus žmogeliukus,ir tamsinat į valias  |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 11 17, 20:59 |
|
|
|
|
| Jakaz rašo: |
susitvarkot reikiamus popieriukus,per reikiamus žmogeliukus,ir tamsinat į valias  |
praeitas etapas,dabar abejoju ar imanoma |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |