|
Forumas » Elektronika žaliems » Teodolito 2t30p pasjungimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Teodolito 2t30p pasjungimas |
Parašytas: 2015 10 31, 22:30 |
|
|
|
|
| a1girdas rašo: |
gal "statika" yra aukšta įtampa, o ne 24V?
| Citata: |
| niekas tiesiai LD prie jungties nejungtų |
jeigu čia susiję dalykai, tai nebūtinai kaip tik taip. Negi nesusiduri su pramoniniais įrenginiais, kurie sukonstruoti taip, kad pirktum kuo greičiau kitą? |
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
OT |
Parašytas: 2015 11 01, 09:25 |
|
|
|
|
| Negi nesusiduri su pramoniniais įrenginiais, kurie sukonstruoti taip, kad pirktum kuo greičiau kitą? |
Atsiprašau už OT. Man irgi įdomu, kokią įrangą turi galvoje? Na aš jau 7 metus dirbu prie pramoninės įrangos ir labai retai ji genda. Bet gal tavo kitokia nuomonė. Pasidalink savo patirtimi. kokie prekiniai ženklai ir kokie įrenginiai genda. Va rusiški kranai genda - varžynai dega ir tt. sužadintojai genda, rusiški liftai genda. Aišku yra teke remontuoti pora Shcneider dažnio keitiklių, kur viename net ne dažnio keitiklio gedimas buvo. Galinukus keitėme nes trąšos suėdė. na dar gal pasitaikė keli variantai, bet palyginus kiek įrangos yra ir kiek ji tarnauja toli gražu nuo Jūsų teiginio
Ta gal galit pasidalinti. žinosime ko nereikia pirkti, aptarnauti. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 11 02, 18:52 |
|
|
|
|
Tema pasukta kryptimi į vienus vartus, ta krpytis man nepatinka. Atsiprašau, jeigu ką nors įžeidžiau. Nesitikėjau tokios reakcijos.
Pirkit viską, aptarnaukit viską, kokios problemos? Juk esate kompetentingi.
Temos autorius turi įdomų prietaisą prikabintą prie teodolito, gal verčiau ties tuo susikaupti. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 11 02, 22:14 |
|
|
|
|
Panasu, kad supisau ji..
del man nesuprantamu prizasciu ant maitinblokio laido pazymetas laidelis buvo ne pliusas,
Gal yra vilniuje kas apsiimtu taisyti toki daikta ? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 11 03, 08:25 |
|
|
|
|
| marcello911 rašo: |
Panasu, kad supisau ji..
del man nesuprantamu prizasciu ant maitinblokio laido pazymetas laidelis buvo ne pliusas,
Gal yra vilniuje kas apsiimtu taisyti toki daikta ? |
Kam tau jį taisyti jei net nežinai ką jis turi daryti:D
Tema pasukta kryptimi į vienus vartus, ta krpytis man nepatinka. Atsiprašau, jeigu ką nors įžeidžiau. Nesitikėjau tokios reakcijos.
Pirkit viską, aptarnaukit viską, kokios problemos? Juk esate kompetentingi.
Temos autorius turi įdomų prietaisą prikabintą prie teodolito, gal verčiau ties tuo susikaupti. |
Algirdai, tikrai nenorėjau užsipulti ar įžeisti. Dėl to parašiau OT. Man tikrai aktualu, nes pats karts nuo karto perku įvairią pramoninę įrangą. Achema man mažiau rūpi už savo ūkį, tai jei žinote gamintojus, gaminius ar gaminių linijas, klases, kuriomis neverta pasitikėti ir kurie gaminami kaip Jūs sakėte, prašau pasakykite viešai ar privačiai, kad nereikėtų plaukioti. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 11 03, 10:08 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Kam tau jį taisyti jei net nežinai ką jis turi daryti:D |
Cia aiskiai yra lazeris, nezinau ar sugadinau, visiskai nesigaudau ant tokiu dalyku, todel klausiu gal atsirastu kas apsiimtu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 11 20, 13:10 |
|
|
|
|
| Zodziu nebevargsiu as su juo, gal kas turit parduoduot kokia elternatyva tam lazeriui ? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |