|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 05, 16:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autotiuningas » Ziemines padangos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Ziemines padangos |
Parašytas: 2015 10 26, 21:52 |
|
|
|
Arteja ziema... laikas pagalvoti apie zieminius automobilio batus....
Kas kokius naudojat .. Atsiliepimai ?
Gal kas muvejo Nokian Hakkapeliitta R2. Kokie ispudziai ? |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
|
Ziemines padangos |
Parašytas: 2015 10 26, 23:10 |
|
|
|
Roadstone Winguard ICE, padangos minkšto mišinio. |
|
|
|
|
|
Re: Ziemines padangos |
Parašytas: 2015 10 26, 23:48 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
apie Rusijoje gaminamų prekių kokybę aš dar ilgai turėsiu kritišką nuomonę. |
mano Made in Finland ne EGZOTIKOJ pirktos...
sia ziema bus testuotos... |
|
|
|
|
|
Ziemines padangos |
Parašytas: 2015 10 27, 08:26 |
|
|
|
Egis_ rašo: |
bridgestone blizzak |
steeL rašo: |
Roadstone Winguard ICE, padangos minkšto mišinio. |
Atsiliepimai ? |
|
|
|
|
|
Ziemines padangos |
Parašytas: 2015 10 27, 10:53 |
|
|
|
nankang ant priekio 4 metus, ant galo paliktos 5 metu ziemai, pigios minkstos, sukibimas geras. Aisku daugiau kaip 150 nelakstau. |
|
|
|
|
|
Ziemines padangos |
Parašytas: 2015 10 27, 21:55 |
|
|
|
Turėjau kelis komplektus ir tikrai nepigiausiu iš egzotikų.. Ačiū daugiau nenoriu jokių guzų iš niekur nieko ar besilupančios gumos. Pamačiau kuo pas mus prekiaujama ir kas yra suteikiama ,,garantija,,. Nuo tada susirandu gerų beveik naujų dėvėtų nuo parvežamų automobilių. |
|
|
|
|
|
Ziemines padangos |
Parašytas: 2015 10 27, 23:03 |
|
|
|
mabor turejau,galvojau cia man tik "pasiseke"-is keturiu padangu trys tapo guzuotos.verdiktas garantinio -ivaziavai i gilia duobe...is pradziu ant vienos pastebejau guza,nu galvoju gal tikrai kur ikirtau ir nepajauciau...po savaites kitos,gi ziuriu jau ant kitu dvieju fulfos.dabar arba geros naudotos,arba firmines uz brangiai.kolkas pasiteisina |
|
|
|
|
|
Ziemines padangos |
Parašytas: 2015 10 28, 08:08 |
|
|
|
Dazniausiai girdziu nusiskundimus EGZOTIKA.... del ko tai ? Purtosi garantiniu isipareigojimu ? Superka is gamykliu nekondicija ir ja prekiauja ? Ar isvis prekiauja kontrafaktu ? |
|
|
|
|
|
|
Ziemines padangos |
Parašytas: 2015 10 28, 11:39 |
|
|
|
As pirkau is padangosplius.lt Savero GT (ar tai HT) R16 M+S padangas savo SUV'ui, tai paciom padangom buvau is esmes nustebintas. Nors ten ir visokie efektyvumo ir garsumo rodikliai buvo gan prasti, bet ziemines continental padangos buvo zymiai garsesnes uz savero. Kas del sukibimo, tai mieste trinantis nelabai ant itin slidzios dangos pataikiau, bet ant ledo tai kaip ir su visom ant ledo - neitin daug protektorius zaidzia. Visumoj buvau patenkintas, o ir kaina nebuvo kandziojanti.
Devetu padangu nepirksiu niekada. Kiek pazistami pirko, tai arba jos sprogdavo tiesiai vaziuojant, arba isbalansuodavo vaziuokle, nors montuojant buvo subalansuotos. Jei ant vieno automobilio "prajotos", tai sukergt su kitu itin sunku, o laiko gaisimas ir nuostoliai pataupius islenda trigubi.
P.S. Ta pati parduotuve padangas ir uzmove, ir subalansavo. |
|
|
|
|
|
|
Ziemines padangos |
Parašytas: 2015 10 28, 19:36 |
|
|
|
Alexx rašo: |
Dazniausiai girdziu nusiskundimus EGZOTIKA.... del ko tai ? Purtosi garantiniu isipareigojimu ? Superka is gamykliu nekondicija ir ja prekiauja ? Ar isvis prekiauja kontrafaktu ? |
Iš mano pusės, tai jokių nusiskundimų kauno egzotikai niekada nebuvo, taip pat kiek žinau ir iš mano kolegų. Malonus aptarnavimas, padangos parenkamos iki 1 ar 2 metų senumo, suteikia pakankamai geras nuolaidas. P.S. Jau antri metai, kaip užsidėjęs roadstone winguard ice, nesilaiptuoja, guzų nėra, sukibimas ant sniego pakankamai geras, o ant ledo reikėtų grandinių. Taip, kad tik rekomenduoti galėčiau šiuos padangų pardavėjus. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|