|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 14, 17:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Buitinė technika, apšvietimas » LED transformatorių skleidžiamas triukšmas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
LED transformatorių skleidžiamas triukšmas |
Parašytas: 2015 10 19, 10:06 |
|
|
|
Sveiki, turiu bėdą su LED panelių transformatorių (driver'ių) skleidžiamu triukšmu. Jie patys garsinio triukšmo neskleidžia, tačiau įjungus radiją, ji pradeda šnypšti. Išjungus LED šviesas viskas tvarkoje.
Gal turite pasiūlymų kaip išpręsti šią problemą?
Dėkoju už pagalbą. |
|
|
|
|
 |
Re: LED transformatorių skleidžiamas triukšmas |
Parašytas: 2015 10 19, 10:12 |
|
|
|
JDM rašo: |
Sveiki, turiu bėdą su LED panelių transformatorių (driver'ių) skleidžiamu triukšmu. Jie patys garsinio triukšmo neskleidžia, tačiau įjungus radiją, ji pradeda šnypšti. Išjungus LED šviesas viskas tvarkoje.
Gal turite pasiūlymų kaip išpręsti šią problemą?
Dėkoju už pagalbą. |
Pakeisti impulsini maitinimo bloka i normalesni.... arba panaudoti transformatorini.... |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 10 19, 10:15 |
|
|
|
Gal turite pasiūlymų kaip išpręsti šią problemą? |
Taip turime! Tokia problema sprendžiama labai paprastai - įsigyjamos normalios panelės o ne pigiausios kiniškos kurių dabar prikišta pilni ermitažai ir panašios šlamšto parduotuvės.
Normalių panelių kaina yra 4...5 kartus didesnė nei tų ermitažinių, bet su jomis problemų nėra.
Alexx rašo: |
Pakeisti impulsini maitinimo bloka i normalesni... |
Ir sumokėti daugiau nei dvigubai nei kainavo ta panelė?! Ne, tai ne sprendimas žmonėms kurie mėgsta prisipirkti pigaus šūdo. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 10 19, 10:31 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Ir sumokėti daugiau nei dvigubai nei kainavo ta panelė?! Ne, tai ne sprendimas žmonėms kurie mėgsta prisipirkti pigaus šūdo. |
Tuomet Zmogui lieka tik du variantai... arba lipdyti kokius nors filtrus.... arba svesoj nejungti radijos
..pigiausias antras variantas...  |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 10 19, 14:38 |
|
|
|
Sutinku dėl Led panelių kokybės ir kainos. Tačiau kai ieškojau, visur buvo prekiaujama tokiomis pačiomis su tokiais pat driver'iais.
Na sprendimas matau vienas - keisti driver'ius. Tačiau vėl grįžtam, kur jų gauti kokybiškų. Vizualiai įvertinus, visur prekiaujama tokiais pat kokie ir yra sudėti. Elmo? LedOK? Visur tas pats. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 10 19, 15:04 |
|
|
|
Elmo? LedOK? Visur tas pats. |
Elmo ir į juos panašūs ta pati kainų kategorija, ta pati kokybė, tos pačios problemos...konkrečiai nepatarsiu kokius draiverius naudot, nežinau. Namuose naudoju tik IKEA LED lemputes (Senukų ir ELMO šūdo jau atsikandau). Darbe naudojam firminius Philips ir pan. šviestuvus. Į namus tokių nepirkčiau, man dar per brangu. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 10 19, 15:33 |
|
|
|
............... Senukų ir ELMO šūdo jau atsikandau ............... |
Nereikia lia lia.
Kaip su senukiniais (vagnerSDH ir panašiais) šviestuvais - nežinau, bet elmo lemputėm pas mane apšviesta vonia (lubinės panelės su išoriniais draiveriais), koridorius (lubinės lemputės su viduje įmontuotais draiveriais), wc (lubinės panelės su išoriniais draiveriais) - viskas ten gerai. Ir garantinis aptarnavimas puikus: sugedo, nuvežei, apkeitė... |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 10 19, 15:53 |
|
|
|
Chulio rašo: |
garantinis aptarnavimas puikus: sugedo, nuvežei, apkeitė... |
Matai, aš turiu ką veikti, o jei net ir neturėčiau tai vistiek neturiu noro vežioti lemputes ir jas keitinėti. Lempučių buvo ne viena ir ne dvi. Pirkdamas naują daiktą aš pagrįstai tikiuosi, kad daiktas tarnaus man, o ne aš jam bent porą metų.
IKEA lemputės tarnauja be priekaištų, o ELMO susišiko mano akyse visiems laikams. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 10 19, 17:35 |
|
|
|
Darot tokį daigtą.EMI filtru vadinas
L1,2 galima paimt iš bet kokio impulsinio maitblokio.Kondensatoriai irgi iš ten pat.Pvz.seno televizoriaus,at/atx maitblokio ir pan.Atrodyti turi taip
Galima ir tokį panaudot
 |
|
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 10 19, 18:45 |
|
|
|
Chulio rašo: |
garantinis aptarnavimas puikus: sugedo, nuvežei, apkeitė... |
Matai, aš turiu ką veikti, o jei net ir neturėčiau tai vistiek neturiu noro vežioti lemputes ir jas keitinėti. Lempučių buvo ne viena ir ne dvi. Pirkdamas naują daiktą aš pagrįstai tikiuosi, kad daiktas tarnaus man, o ne aš jam bent porą metų.
IKEA lemputės tarnauja be priekaištų, o ELMO susišiko mano akyse visiems laikams. |
Lemputes aš pirkęs dar tais gerais laikais, su 5 metų garantija (dar ~1metai liko), kažkur po 2.5-3m pradėjo gedinėt. Dabar jau turbūt visos apkeistos į naujas (atnaujintas). Kažkur prieš 1 metus klausiau, tai po garantinio 1 lubinės lemputės remontas 7LTL buvo: keičiami 5 diodai ir draiveris, lieka tik senas korpusas.
Bent jau Vilniuje, tai elmo garantinis pakeliui į rcl, tai užeit porai minučių neproblema  |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 10 22, 09:48 |
|
|
|
Reik sugebėt atsirinkt kieno patarimų klausyt
Būtum paklausęs būčiau pasakęs, kad nepadės. |
Dabar jaučiuosi kaltas suklaidinęs temos autorių.Koks tada būtų Jūsų pasiūlymas apart LED draiverių keitimo?Draiverio ekranavimas ir įžeminimas irgi turbūt nepadės?Tikėjaus kad EMI filtras padės  |
|
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris |
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 10 22, 10:26 |
|
|
|
Dabar svarstau apie galimybę pastatyti 1 transformatorių visoms 7-ioms 6W Led panelėms. Gal galit patarti kokį pasirinkti, kad nebūtų bėdų daugiau? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |