|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 06, 01:42. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » 2-juoste pastatoma/lentynine akustika
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
 |
2-juoste pastatoma/lentynine akustika |
Parašytas: 2006 06 09, 20:04 |
|
|
|
atejus vasarai galvoju pradeti daryti akustine sistema, kadangi garsiakalbiu pasirinkimas didelis, tai labai sunku apsispresti, kad nereiktu veliau grauztis nagu, vienos koloneles garsiakalbiams galiu skirti mazdauk 300Lt, kambarys yra 14kv., garso stiprumas yra paskutinej vietoj, visas demesys kokybei. klausoma muzika: rokas, dziazas, klasika, bliuzas, bet technuskiu, bumciku jau nebe... su dezem ir filtrais dideliu problemu nekils, visas galvos skausmas yra pasirinkti suderinama midwooferio ir tweeterio pora, kad nebutu problematiska sudurti ir nereiktu 3- eiles filtro... tikiuosi, kad rekomenduosite/patarsite galimus variantus (stiprintuvas savadarbis su lm3875), kol kas esu sumastes:
su peerless hds 6,5" nomex + AD DT105H, cia turbut realiausias
vifa P17SJ‑00‑08 + XT25TG‑30‑04
seas Seas P18RNX/P + 29TFFW
kad auksti + zemi butu vienos firmos visai nerupi
neatmetu idejos gamintis rupora su fostex fe206e, bet jau labai neramina
mintis, kad jie neskambes mano kambary, o double bass-reflex tipo deze gali buti sunkiai igyvendinama, nors turetu skambeti jie ir vented tipo dezej...
labai laukiu pasiulimu, jei kam nepatinka, kad suskuriau analogiskas temas dvejuose forumuose, tegul nepyksta, tiesog dauk kas tyngi perziureti visus forumus, o man labai idomi ivairi nuomone.
Justinas |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 06 14, 23:04 |
|
|
|
Argi cia sudetingas filtras ? Siaip , manau , kad ta sistema turetu neblogai grot , nors nesu bandes aliuminiu garsiakalbiu.
Nors siaip , tas filtras gana keistas , man atrodo. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 06 14, 23:40 |
|
|
|
lukask rašo: |
idomu kiek jis atsieitu? |
man tai ypatingai brangus projektas, bet rezultatu tureciau viltis geru
dar is galvos nekrenta fostex fe206e hornas ar dbr |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 06 14, 23:47 |
|
|
|
Na , kokia kaina , tokia ir kokybe.
Pries kelis metus dariau sistemą iš visaton W130S vidutinių , G25FFL aukštų , ir pioneer TS-W252C žemų garsiakalbių.Kainavo ne taip ir daug(~450Lt už garsiakalbius kolonėlei). Tačiau skamba tikrai neblogai.Tikrai nemanau , kad nusipirktum ką nors panašaus už 2-3 kart didesnę kainą parduotuvėj.
Filtrus dėjau 12db/oktavai žemiems ir vidutiniams ir 18db/okatavai aukštiems.
Mano nuomone , gerai padaryta kelių juostų sistema tikrai turėtų lenkti plačiajuostį, bent jau iškraipymų , kryptingumo atžvilgiu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 06 14, 23:59 |
|
|
|
prie ko ekspermentas? gal kaip tik patikrintas projektas ir nusiskundimu nemaciau internete, nei su fostex'u, nei su seas.
O kurti savo know how projekta nesubrendes  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 06 15, 00:38 |
|
|
|
Bazukaz rašo: |
Na , kokia kaina , tokia ir kokybe.
Pries kelis metus dariau sistemą iš visaton W130S vidutinių , G25FFL aukštų , ir pioneer TS-W252C žemų garsiakalbių.Kainavo ne taip ir daug(~450Lt už garsiakalbius kolonėlei). Tačiau skamba tikrai neblogai.Tikrai nemanau , kad nusipirktum ką nors panašaus už 2-3 kart didesnę kainą parduotuvėj.
Filtrus dėjau 12db/oktavai žemiems ir vidutiniams ir 18db/okatavai aukštiems.
Mano nuomone , gerai padaryta kelių juostų sistema tikrai turėtų lenkti plačiajuostį, bent jau iškraipymų , kryptingumo atžvilgiu. |
gal pafotkintum? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|