|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 21, 00:04. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Pirkimas is ebay.com
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 6 iš 6 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
|
 |
Pirkimas is ebay.com |
Parašytas: 2015 10 14, 10:39 |
|
|
|
sopkls rašo: |
super rašo: |
hencia rašo: |
super rašo: |
http://postimg.org/image/pb93knq31/ ko cia italu kalba rodo ? |
Tu geriau mokykis, o ne pamokose telefoną naršyk, nes niekada netapsi konstruktorium  |
Kodel ne angliska versija rodo, nors einu i aliexpres.com ? |
Taigi tu habilitas, visas kalbas moki tai ali ir rodo bet kokiom kalbom. |
Tai kodel skirtingom kalbom man rodo ? |
|
|
|
|
 |
 |
Pirkimas is ebay.com |
Parašytas: 2018 03 27, 22:44 |
|
|
|
Pakelsiu seną temą iš iškasenų, kaip visada su blevyzgomis. Iškilo toks klausimas apie Ebay politiką. Dėl ko taip ebay draudžia kontaktų dalinimąsi per ebay žinutes?
Aš suprantu, kad Ebay yra platforma, kuri man teikia garantijas(aišku ne už dyką) ir pnš. su kuriomis aš sutikau prieš registruodamasis, bet iš esmės gavau gąsdinantį laišką, kaip pirmą įspėjamąjį, kad aptariau kainą su žmogumi, už kurią sutikau nupirkti.
Taip pat suprantu, kad ebay ima mokestį už skelbimo talpinimą, taip pat už patalpintos prekės pardavimą, bet koks čia jau nusižengimas dalintis kontaktais, jei aš radau žmogų kitame žemyne, ir noriu su juo padiskutuoti, o ir nupirkti daugiau, jeigu man reikės ne per patį ebay. Niekaip nesuprantu, kodėl tokia multimilijoninė kompanija čia gaudo kiekvieną tokį liaudies priešą, kuris ten sakykime padaro nežymų nuostolį. Kiek tokių pasaulyje yra, kurie potencialiai galėtų daryti taip ir iš ebay atimti menką nuostolį..
Nors Muskas verslo pionierius ir ebay pradininkas, bet neapsakomai šlykšti savybė, kuri tikrai varžo žmogaus žodžio laisvės teisę, skaitydama mano asmenines žinutes, ką ir kaip aš tariuosi pirkti iš žmogaus esančio bet kurioje pasaulio vietoje. |
|
|
|
|
 |
 |
Pirkimas is ebay.com |
Parašytas: 2018 03 27, 23:20 |
|
|
|
Galvoji tik tu vienas toks protingas aptarti kaip nusipirkti ne per eBay? Tokiu desimtys tukstanciu. Taigi jei eBay paima doleri nuo skelbimo, tai 10k nuostolis vien uz viena transakcija. Itariu yra paskaiciuota, kad per metus turbut prarandamos milijonines sumos del gudruciu. |
|
|
|
|
 |
Pirkimas is ebay.com |
Parašytas: 2018 03 29, 13:12 |
|
|
|
Nemanau , kad ebay masiškai skaito žinutes , paprasčiausiai naudoja kažkokius filtrus , pvz. stebi ar nėra žinutėje eta raidės ... Pamaskuoju, jei jau reikia , ją daugtaškiu , tai padeda ... Arba siunčiu email adresą kaip fotografiją , kurią galima prikabinti prie žinutės ... |
|
|
|
|
 |
Pirkimas is ebay.com |
Parašytas: 2019 04 28, 12:54 |
|
|
|
Pirkčiau iš AliExpres... Bet svarbu ne tai o mokesčiai viršinus 22eu ribą. Perkant už 40 + PVM būtų 48.8 Kokius dar mokesčius (muitas, tarpininkai) tektų mokėti ir kokia galutinė kaina? Kažkas perkat iš Kinų parduotuvių gal išaiškintumėt. Nes oficialiuose muitinės tinklapiuose tiek primalta kad ir patys tikriausiai nesusigaudo. |
|
_________________ Kaip gerai miegojai supranti tik tada, kai Tave pažadina.
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
 |
 |
Pirkimas is ebay.com |
Parašytas: 2019 04 28, 13:37 |
|
|
|
Broniusg rašo: |
Pirkčiau iš AliExpres... Bet svarbu ne tai o mokesčiai viršinus 22eu ribą. Perkant už 40 + PVM būtų 48.8 Kokius dar mokesčius (muitas, tarpininkai) tektų mokėti ir kokia galutinė kaina? Kažkas perkat iš Kinų parduotuvių gal išaiškintumėt. Nes oficialiuose muitinės tinklapiuose tiek primalta kad ir patys tikriausiai nesusigaudo. |
Priklauso per kokią siuntų tarnybą atkeliaus. Jei per Lietuvos paštą, tai tarpinikų mokestis apie 10 (seniai jų paslaugomis naudojausi, tai galiu klysti dėl tikslios sumos, bet tikrai pigiau nei DHL, FedEx ir t.t.). DHL - 29, kitų kurjerių panašiai (seniai naudojausi, tai tikslios sumos neatsimenu). Muito elektronikai nėra, na bent jau man nepasitaikė. Bet aš siunčiuosi įmonei, gal privačiam asmeniui kitaip. |
|
|
|
|
 |
 |
Pirkimas is ebay.com |
Parašytas: 2019 04 28, 14:17 |
|
|
|
Muitą reikia mokėti viršijus 150 ar 200 sumą, nepamenu jau. Čia nesunku susirasti. Pačio muito dydis tai ten painus reikalas man buvo rast, bet kad nedaug procentų lyg prisideda. Iš kinijos gavau siuntą per TNT, tai už tarpininkavimą lupa neblogai, 34 + pvm., kažkur. Iš kinijos greičiau atėjo negu gavau čia. Vilniuje prakabojo 10 dienų kol išmuitino ir atvežė. Vieną dieną ryte nuvežė iš Vilniaus į Kauną, o vakare parvežė atgal į Vilnių. Gal čia tik man taip, bet kažkoks š..., lupa daug o dirba prastai. |
|
|
|
|
 |
Pirkimas is ebay.com |
Parašytas: 2019 04 28, 17:05 |
|
|
|
|
_________________ Kaip gerai miegojai supranti tik tada, kai Tave pažadina.
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
 |
 |
Pirkimas is ebay.com |
Parašytas: 2019 04 28, 19:26 |
|
|
|
Nelabai senai skambinau i muitine pries pirkdamas tai ilgai kalbejom taip ir neisaiskino kie reiks moket uz muita. Kazkokia ten nesuprantama matematika, kuri priklauso nuo prekes kainos ir siuntimo kainos. daviau jai konkrecius skaicius tai skaiciavo ir galu gale paaiskino jog gali but ir taip ir kitaip. Tik viena aisku kad nuo 22. Nors draugas vaikui pirko drona is ali uz 100 tai nieko papildomai sake nemokejo. Va ir suprask zmogau kaip cia. |
|
_________________ Ponu daug o dirbti nera kam |
|
|
|
 |
 |
Pirkimas is ebay.com |
Parašytas: 2019 04 28, 19:43 |
|
|
|
Iki 22 prekės kainos (be siuntimo) nereikia nieko mokėti. Viršijus 22 gali tekti mokėti pvm nuo prekės kainos + siuntimo išlaidos. PVM , pagal mane 21%.
O viršijus tą 200 (ar kiek ten) tada prisideda muitas.
Kai kuriom prekėm muito nėra, galima pasiskaityti muitinės tinklapyje.
Aš kol kas tik kartą pirkau brangią prekią iš Ali, kitos buvo smulkios.
Tas laikrodis jei paštu siuntė tai gali ir nepakliūti muutinėj, nes smulkus paketas bus. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |