Elektronika.lt
 2025 m. gegužės 21 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 05 21, 19:51. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » ispūdžiai iš Sostinės :)
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 13
Pereiti prie 1, 2, 3  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 ispūdžiai iš Sostinės :)
PranešimasParašytas: 2015 09 28, 21:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
paused
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Kam neidomu , galite ir neskaityti , nes tai mano ispūdžiai iš Sostinės.(sergu , neturiu ką veikti) Ir neieškokit priekabių... Savaitgalį buvau,su šeima, fejerferijoje. Aišku , kadangi Viniuje buvau su šeima tik kartą, (pats esu trys mėnesius darkesis kai mokynausi kabelistu, bet kadangi tai vykdavo pagrinde naktį ir "letargo "būsenoj, išskyrus Trasą Gedimino prospekte, daugiau lankytinų vietų nežinau Embarassed ) nusprendėm važiuoti anksčiau, kad spėtume pasivalkioti iki renginio . Taigi pirmas lankytinas punktas Gariūnai.... Ką gi mitą , kad ten pigiau... nieko ten ne pigiau . Na negaliu vertinti vienpūsiškai - pirkom striukes vaikams bei žmonai.... su deribomis(nuleido net eurą) gavosi euru pigiau nei mano miesto turgelyje. Mažoji pametus savo telefoną... užėjau į lombardą... tam krašte tokius dar naudoja /perka Shocked ? Toliau, apie wc nešneku , už 0,30 centu galėtu bent dezodoranto nusipirkti, kad nežiaukčiotum. Ką gi , nusprende , kad ši "įstaiga" ir yra skirta tokiem provincialam kaip mes, vandens / smėlio mišiniu parbride iki mašinos , išvažiavom linksmintis į patį Vilnių.
Ple , visada reikalingiausiu metu prasideda technikos "gliukai" - igo Laima (kad ją perkūnas) liepė įšvažiuoti šeštame įšvažiavime iš žiedo ir "palagino " telefoną... o aš ką -išvažiavau penktame ir prasidėjo "Laimos" įsterija- perskaičiuoti ir viršijate greiti (vėliau susiprotėjau, kad kol ji perskaičiuoja, aš kertu kitą išvažiavimą į šoną ir vėl ...perskaičiuoti. Na reikia pripažinti, kad važiuojant antrą kartą tik į kitą pusė kažkokiu labai grąžiu, apšviestu tuneliu vaikai buvo juo sužavėti o ir mane tai kažkaip nuramino Very Happy Antras bandymas žiedu... vėl Laimos isterija "perskaičiuoti" ir nuspręndžiau sustoti išsiaiškinti kur randuosi... hm, keista, ten kur ir taikiau, prieš įėjimą į Vingio parką, Geležinio Vilko 4 (ar tai 7) .Na ekstrimas, apakintas sekmės, nusprendžiau pasiekti Savanoriu (berods)31 Maximos aikštelę. Po antro rato pavyko Exclamation

Taigi trumpai apie kodėl Maxima aikštelė... Anot sklandančių kalbų, renginio metu Gel. Vilko -gvė buna užgrūsta, o link Gedimino Pilies (ko mums ir reikėjo) .... mašinos statymas apie 6 eur. Very Happy Taigi turint laiko nusprendėm važiuoti pasitrankyti troleibusu- maniau bus atrakcija Evil or Very Mad

Važiavęs tokiu transportu gal prieš 20 metų.. kaip pareigingas pilietis į spaudos kioską ir užsisakau dešimt biletėlių. Rusakalbė moteris paprašo kažkokio piliečio kortelės kitaip bilietų neduos. Klausiu jos tai ką ji man siūlo, pestute vaikščioti jei ne "pilietis" Evil or Very Mad ... nuramino pasakius, kad galima pas vairuotoją nusipirkti. Na, pas vairuotoja, tai pas vairuotoja. Klausiu kaip nuvažiuoti iki Gedimino pilies... kioskininke , bei aplinkiniai suglume, niekas nežino. Paaiškines vaikams , kad čia mums ne kaimas, o Sostinės didybė, keliamės į kitą pusė ir kitame kioske pavyksta gauti skurdų paaiškinimą, kad tai 6 ar tai 12. važiuoja pro šalį. Logiškas spręndimas ilipam į pirmą atvykusi-numeris 12.
Prieinu prie vairuotojo ir paprašau penkų bilietų. Sumoku 5 eu Shocked Shocked ... priskaičiuoju grįžimo kainą Shocked ... (tiek to, bet galėtu neaiškinti apie spūstis ekologiją ir kitą briedą)... ir pagalvoju, kad su 10 l saliarekos aš visą Vilnių be gps Laimos galėjau apsukti. Na, tiek to. Ilgokai pavažiavus , prie Žalio tilto , pamatom pilį , išlipam ir pasivaikščiodami pro įžimybė vamzdį, einam link pilies. Grąži krantinė ir.... nemokamos mašinai parkuoti vietos Confused (sukandu dantis keikdamas visažinį pasakotoją apie Vilniaus mašinų stątymų įpatumus) Pasikeliam į pilį , nueinam pasižiūrėti Katedros ir nusprende , kad Kaune geriau nes jie bent jau turi zoologijos sodą Very Happy Very Happy Very Happy bandome grįžti atgal iki Savanoriu. Kadangi paklausti nėra ko ( vien užseniečiai) pasivaikščiodami grįžtam iki Žalio tilto- mintis kur išlipom , ten ir įlipsim buvo gera , bet , dėja , nepasiteisino Very Happy (be einant "nudžiugino" berods prie Kudirkos aikštės esanti "parkovke" su užrašu val 1eu, bei vietų yra).Žmona siulo eiti į kitą kelio puse ir ten laukti troliko, bet aš ,aišku pasitikėdamas savimi Embarassed Embarassed pareiškiu , kad važiuosim ratu , kol grįšim į Savanorių prospektą. Pasitikrinau toje stotelėje maršrutą , na tikrai rado Berods Daugardo - Savanorių ir t.t gatves. Atvažiuoja trolikas , moteris už vairo, klausiu gal vaikams kokia nuolaida yra .... užia tam trolike, nifiga negirdėjau ko ji paklausė , bet galvą linktelėjau ir gavau.... penkis bilietus su 50 procentų nuolaidą. Žaktelėjau ir prisėdau pamastyti kuo nusipelnėm tokios pagarbos Very Happy Pabandęs ikišti tuo bilietus kur jie belystu.. Very Happy Very Happy Very Happy (trolike trys irenginiai, į vieną niekaip nelindo, kitas daėjo , kad skylės nėra- matyt piliečiams, pasirinkau trečią , išbandytą sena gerą komposterį ir ... padaviau bilietukus savo "pacanui' atžymėti. Pamatęs , kad jis juos komposteriuoja gal jau ketvirtą kartą - atėmiau atgal ir atsisėdau melstis , kad neiliptu kontrolė. Nežinau ką aš jiem būčiau aiškinęs.. Rolling Eyes Ir pagaliau , pagaliau likus valandai iki renginio mes pasiekėm tiksla- išlipom paskutinėj troliko stotelėj, berod kažkokia Kareivių g-vė, Žirmunų sen. ir t.t Palaukė apie 15 min pamatėme atvažiuojanti tą patį troliką. Vairuotoja su akimis Shocked Smile net duris atidarė ir galų galė išsiaiškinome ko mums reikia, bei pažadėjo nuvežti į vietą. Grįžome alkani , nuvarge apie 18.30 prie mašinos ir nors renginys 19val. nuspręndėme išbandyti ir įvertinti Maximos virtuvę Very Happy , ir galiu pasakyti visoj Lietuvoj Maximos vištieną vienodą. Kadangi buvome nevalgė nuo ryto, tai vištienai skyrėme penkias žasis Very Happy plius ir programa aikštejėje pasitaikė , keli nenusakomos išvaizdos piliečiai matyt prisikabino prie kažkokio pirkėjo - susimokėje ir išėje jau radome lakstančią policiją po aikštele. Taigi po tokių vaizdų , nors ir kilo abejonių ar rasime mašiną su ratais , patraukėme į Vingio parką.
Trumpai jei kam įdomu, kadangi mes išlepe ir dažnai matome Bliką, Įspūdi vienareikšmiškai padarė Estai bei Bliko lazerių šou na bet tai ne esmė, esmė (labai atsiprašau gerbėju), kai uždainavo Polirizuoti stiklai apie taiką , Alojizą, Stase ir kitą sunkiai suprantamą brieda. Aš vos neapsiverkiau kaip norėjau namo. Nieko asmeniško , kiekvieno sąvas skonis , bet ... man buvo labai labai sunku nes neturėjau net galimybės kur pasislėpti. Šiaip smagu prisiminti kvailiojimus.. Smile
Smile
PranešimasParašytas: 2015 09 28, 21:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Chulio
Senbuvis
Senbuvis
Tai taip ir nesupratau, čia skaitosi geri ar blogi įspūdžiai?

PranešimasParašytas: 2015 09 28, 22:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
pasikulturino Smile
PranešimasParašytas: 2015 09 28, 22:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
paused
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kodėl visada ieškoma negatyvo Sad Bandžiau "neverkdamas"aprašyti man nesuprantamus dalykus. Vistiek blogai? Taigi moki skaityti, pradžioj rašiau neieškoti priekabių
ps kaip ir visą laiką prasidės ir baigsis " durnas, pats durnas", Kaunas Vilnius ir t.t Confused
PranešimasParašytas: 2015 09 28, 22:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sopkls
Senbuvis
Senbuvis
paused rašo:
Taigi ispūdžiai iš Sostinės

Esi iš tų, kurie lietuviai rašo iš didžiosios, o Lietuva iš mažosios?
 Re: ispūdžiai iš Sostinės :)
PranešimasParašytas: 2015 09 28, 22:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
paused rašo:
kur pasislėpti. Šiaip smagu prisiminti kvailiojimus..
Buvau ir aš SOStinėj, visą dieną maliausi su reikalais ir pabaigai Valdovų rūmus ir fejeriją aplankėm, ir... visiškai jokių nesklandumų Smile
O su troleibusais man ir gimtajame mieste būtų problemos... jei nebūtų kišenėje tapšnoklio su internetu...
"Poliarizuoti stiklai" ir man šiandien jau kažkaip...nelabai, bet juk kažkada tai buvo kažkas tokio...gaila tik labai seniai ir anais laikais tokių koncertų nebūdavo.
O apie įvykius prie Savanorių Maximos ir Delfi rašė. Pagavo kažkokius pacukus apvogusius pagyvenusį žmogų.
 Re: ispūdžiai iš Sostinės :)
PranešimasParašytas: 2015 09 28, 22:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sopkls
Senbuvis
Senbuvis
Evaldas_S rašo:
O apie įvykius prie Savanorių Maximos ir Delfi rašė. Pagavo kažkokius pacukus apvogusius pagyvenusį žmogų.

O tu lrytą paskaityk. Sužinosi kaip surasti klitorį, kodėl kyla nemalonus makšties kvapas ir kitas aktualias naujienas.
PranešimasParašytas: 2015 09 28, 22:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
playmax
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Marsrutai.lt arba jei androidas busai vilnius ir turi marsrutus telefę. Bilietų žymėt nereik, bent jau kaune. (Iš vairuotojo). Šleikas beveik visad vairuoja moterys, nieko nestebina.
PranešimasParašytas: 2015 09 28, 22:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
tu pats negatyvas. man pvz patiko. as niekada ispudziams nekeliu isankstiniu reikalavimu.
siaip vilnius nuobodus miestas ir prastai irengtas. nori issprest kamscius - o tam reikia pasalint automobilius is keliu. taigi isvada - statyt daugiaaukstes stovejimo aiksteles kur ju truksta. o ka daro? apmokestina parkingus (kad kuo daugiau vaziuotu ir ieskotu kur pigiau sustot) ir didina keliu pralaiduma (kad visi efektyviau susikistu centre)...
PranešimasParašytas: 2015 09 28, 22:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
paused
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
sopkls rašo:
paused rašo:
Taigi ispūdžiai iš Sostinės

Esi iš tų, kurie lietuviai rašo iš didžiosios, o Lietuva iš mažosios?

Apmaudi klaida aš kolkas dar tik iš tų kurie ažuolas ,žasinas , asotis rašo be ą. Ir viršūnę pasieksiu kai išmoksiu w naudoti, o kolkas ... dar tik mokausi. Embarassed
PranešimasParašytas: 2015 09 28, 22:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
paused
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
playmax rašo:
. Bilietų žymėt nereik,
Taip. pas mus jie su data/ laiku o ten ne.
PranešimasParašytas: 2015 09 28, 23:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zaria_klp
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
atvažiuotum pas mumi į Klaipėdą.. nei tolėtų brangių - parodyčiau kur krūmas tinkamesnis. nei painių gatvių - visas miestas vos trys lygiagrečios gatvės. aikštelės irgi mokamos, bet nuo tolimiausios nemokamos aikštės iki centro kojomis įveikiamas atstumas.
dėl renginių nieko nesakau, jie visur vienodi. ne miestas gi į renginį eina, o renginys į miestą atvyksta - nenori tai neik į jį. su Jūros švente tik gal kitaip.
PranešimasParašytas: 2015 09 29, 20:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
dusiata
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Na kaip ten bebūtų subtilybių rasime kiekviename Lietuvos mieste. Dažniausia mėgstamiausias miestas tas kuriame praleidai geriausius laikus. Nors aš ir mėgstu Vilnių, tačiau visgi turiu pripažinti, jog ir čia yra man nesuprantamų dalykų.

Ir pabaigai - sakyčiau autorius žioplokas, gyvenam informaciniam amžiui, telefone galima realiu laiku pažiųrėti kur tavo autobusas važiuoja, jau nekalbant kad tuo pačiu telefonu galima visiem šeimos nariam bilietukus nupirkt Wink
PranešimasParašytas: 2015 09 29, 21:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
dusiata rašo:
Na kaip ten bebūtų subtilybių rasime kiekviename Lietuvos mieste. Dažniausia mėgstamiausias miestas tas kuriame praleidai geriausius laikus. Nors aš ir mėgstu Vilnių, tačiau visgi turiu pripažinti, jog ir čia yra man nesuprantamų dalykų.

:

man patinka patogus miestai. kur vaziuoji, pamatei ka nors idomaus ir gali kur nors netoli sustot su masina be apribojimu.
sudiniausi sia prasme miestai tai vilnius ir palanga. visa kita lietuva normali situacija. na gal dar kauno centre biski debilizmas. as panasu jausma patyrau tik norvegijoj, kur realiai nera vietos nes ispausti tarp kalnu zmones gyvena ir aiksteles ten irengt brangu - ir tai idomesnese vietose visada gali sustot. bet lietuva gi lygumos - vietos sociai. aiksteles yra miesto veidas bet kuriam pravaziuojanciam ar siaip sveciui. o vilnus ir palanga siuo atveju atkise sikna Very Happy kazkokie budulynai... ypac palangos nevirskinu - tipo kurortas kuris dirbtinai neisileidzia norinciu kurortaut ir paskui puse metu dejuoja, kad niekas nevaziuoja Very Happy
PranešimasParašytas: 2015 09 29, 22:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Andriuha
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
zamolskis rašo:

man patinka patogus miestai. kur vaziuoji, pamatei ka nors idomaus ir gali kur nors netoli sustot su masina be apribojimu.

Del Palangos sezono metu sutinku, bet kuom kliuna Vilnius? Jeigu vyksta koks nors renginys tai bet kuriam kitame mieste ar kaime masina tenka statytis kazkur tolumoj. Na nebent is vakaro vieta uzsiimi. O taip tai statykis kur tik nori tik susimokek. Kazkaip nei karto problemos neizvelgiau. Galbut tai turi daugiau itakos kaip gerai pazisti miesta, tai ir maziau problemu kyla. Sutinku tik tiek, kad kai kuriuose kituose miestuose galbut parkavimo kainos palankesnes piniginei.
Kas del apribojimu, tai kaip suprantu nemokamai. Tai isivaizduokim kas butu jei parkavimas butu nemokamas visur.. Kalba eina, zinoma, apie didziuosius miestus.

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps