|
Forumas » Autoelektronika » ABS "apšvietimas"
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
ABS "apšvietimas" |
Parašytas: 2015 08 28, 20:04 |
|
|
|
|
| Zmogau, cia ant ko pyksti? Ant saves ar ant pilieciu kokiu tai? Is savo tasko visiem kitaip atrodo... Vakar mentai sustabde bendradarbi su dviraciu- nebuvo priekinio atsvaito...Puse valandos pralaike, surase puse metro protokola, zmogus pavelavo i darba...nubaude 2EUR, bet ju vietoj negali susimoket, turi per banko pavedima...Cia normalu??? Darbe per ta laika gal jis 10EUR butu uzsidirbes. Sneki cia apie kazkokius urvus ir ziurkes... |
|
|
|
|
|
 |
 |
ABS "apšvietimas" |
Parašytas: 2015 08 28, 21:44 |
|
|
|
|
O kaip atrodytu( aš taip negalvoju) jei parašyčiau,kad tai ne mano reikalas, kad sistema tyčiojasi iš žmonių(šiuo atveju tavo bendradarbio)? ir aš tam abejingas?
ps. tiesa ,kolkas nieko nepakeisi, bet ... na kiek galima... pabrango , padejuojam ir perkam, uždėjo mokesčius - padejuojam ir mokam, nubaudė nesamoningai žmogų ,plius pelnas bankui...... vat ir užpy.a tokie ne mano reikalas aš gyvenu gerai ir po manęs nors ir tvanas... Pažiūrek demonstracijas užsieny... čia visus py.a o mes tik "kilnojamės" ... todėl , kad čia daugumai ne mano reikalas Ne pykstu ant tokių, paprasčiausiai nenoriu su tokiais bendrauti ( tarp mūsų ... šlykštus man tokie žmonės.) |
|
|
|
|
|
 |
ABS "apšvietimas" |
Parašytas: 2015 08 28, 23:16 |
|
|
|
|
Nukrypot nuo temos,bet ir as pabaigai-vakar sventem kolegos gimtadieni,tai tas kad nevaziuot su masina-sako grysiu su dviraciu namo,ir ka manot?sustabde mentai pavepusi su dviraciu,gavo bauda  |
|
|
|
|
|
 |
ABS "apšvietimas" |
Parašytas: 2015 08 29, 13:09 |
|
|
|
|
| paused rašo: |
| šiandien praėjau technikinę, jokių ten tiltų, mikrochemų ir t. t. du laidai..... reziumė apie 180eu +anot autoserviso meistro, bereikalo keičiau vairo traukes antgalį nes buvo geras. ko pasekoje dar ir suvedimą reikia daryti, ir tai jau ne pirmas atvejis kai be reikalo kažką keičiu dėl technikinės... |
Nieko nebūna be reikalo, patikėk. Gal tuomet ir gaila tų be reikalo sumokėtų pinigų, bet techniškai tvarkinga mašina visuomet atsiperka (draudiminio eismo įvykio ar bet kokios kitokio pobūdžio kelyje nelaimės atvejais; bet jau žinai, dėl ko negalėjo įvykti tas ar anas...).
Žinoma, nelinkiu tau to atsiperkamumo atvejų, bet gyvenime visko būna  |
|
|
|
|
|
 |
ABS "apšvietimas" |
Parašytas: 2015 08 29, 14:28 |
|
|
|
|
| Moralizuotojai, nepamirskit kad kalbam apie ABS (ne SRS, ne saugos dirzus, ne stabdziu sistema) ir pasigooglinkit kad ABS su saugumu nieko bendra neturi, ir dazniausiai dar net ilgina stabdymo kelia (ypac senuju kartu ABS). |
|
|
|
|
|
 |
ABS "apšvietimas" |
Parašytas: 2015 08 29, 21:21 |
|
|
|
|
| dusiata rašo: |
| Moralizuotojai, nepamirskit kad kalbam apie ABS (ne SRS, ne saugos dirzus, ne stabdziu sistema) ir pasigooglinkit kad ABS su saugumu nieko bendra neturi, ir dazniausiai dar net ilgina stabdymo kelia (ypac senuju kartu ABS). |
klysti. kalbame apie ABS lempute! |
|
|
|
|
|
 |
ABS "apšvietimas" |
Parašytas: 2015 08 29, 21:41 |
|
|
|
|
| nelabai supratau tavo atsakymo. deganti ABS lempa = neveikiantis ABS. |
|
|
|
|
|
 |
ABS "apšvietimas" |
Parašytas: 2015 08 31, 12:01 |
|
|
|
|
o tai ABS ne stabdziu sistema?jus gal visai jau apsipute?
abs tipo ne del saugumo o del ko tada?
kartais is didelio rasto ziurau iseinat is krasto |
|
_________________ neimanoma nera,yra nenoriu |
|
|
|
 |
ABS "apšvietimas" |
Parašytas: 2015 08 31, 13:34 |
|
|
|
|
| abalys rašo: |
| Zmogau, cia ant ko pyksti? Ant saves ar ant pilieciu kokiu tai? Is savo tasko visiem kitaip atrodo... Vakar mentai sustabde bendradarbi su dviraciu- nebuvo priekinio atsvaito...Puse valandos pralaike, surase puse metro protokola, zmogus pavelavo i darba...nubaude 2EUR, bet ju vietoj negali susimoket, turi per banko pavedima...Cia normalu??? Darbe per ta laika gal jis 10EUR butu uzsidirbes. Sneki cia apie kazkokius urvus ir ziurkes... |
A ne paprasciau buvo is karto ta atsvaita uz 1EU prisisukti ir netureti bedu su policija, sutaupyti 2 eurus baudos. uzdirbti 10 ir tamsiu paros metu nepavirsti i muse ant stiklo. |
|
|
|
|
|
 |
ABS "apšvietimas" |
Parašytas: 2015 08 31, 17:32 |
|
|
|
|
| Sunki diskutuot, mentas zino kas tas bendradarbis, kur gyvena...iki darbo 500m dviraciu taku, kirst viena sankryza- va joj ir nukerta...ir jei 8 ryto tamsu...Tiesiog netinkamoj vietoj, netinkamu laiku, na aisku mentas is lovos gal isdribes... |
|
|
|
|
|
 |
ABS "apšvietimas" |
Parašytas: 2015 08 31, 18:54 |
|
|
|
|
| abalys rašo: |
| mentas zino kas tas bendradarbis, kur gyvena... |
nesuprantu, ar čia mentai ufonautai, ar tas bendradarbis  |
|
|
|
|
|
 |
ABS "apšvietimas" |
Parašytas: 2015 08 31, 22:19 |
|
|
|
|
nu nežinau, pas mus santykiai tarp servisinių ir keliukų geri, aš dar kai visai salaga buvau - pora kartų paleido užteko pasakyt kur ir kuom dirbu
o Rokiškyje visi stribukai mašinas salonuose perka ir remonto klausimai jiems neaktualūs? ar vis dėl to tas servisinis kažkada kažkuriam keisdamas žvakes šaibų į cilindrus pribarstė?  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |