|
Forumas » Elektronika žaliems » passat b5 LCD gedimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
passat b5 LCD gedimas |
Parašytas: 2015 08 25, 14:57 |
|
|
|
|
| Safas rašo: |
| yra beda, mano naminis givunelis numete mikroshema zemen tai nupliso apie 6 lcd kontaktai |
Ai, tai čia dažniausiai taip būna tiems kurie viską nori susitaisyti patys, nes tie parazitai meistrai taip daug plėšia.... |
|
|
|
|
|
 |
passat b5 LCD gedimas |
Parašytas: 2015 08 25, 15:38 |
|
|
|
|
| as esu ne viena daikta sutvarkes pats, na o del sitos klaidos tu man siulai suni musti ar ka jis juk neticia numete. beje as su draugu pasisnekejau jis sake jog apie 80 proc. duoda jog lcd nuduses, ir kazko pakeitimas gali duoti tik laikina nauda, todel meginsim isigyti kita lcd. |
|
|
|
|
|
 |
passat b5 LCD gedimas |
Parašytas: 2015 08 25, 15:46 |
|
|
|
|
| as esu ne viena daikta sutvarkes pats, na o del sitos klaidos tu man siulai suni musti ar ka jis juk neticia numete. beje as su draugu pasisnekejau jis sake jog apie 80 proc. duoda jog lcd nuduses, ir kazko pakeitimas gali duoti tik laikina nauda, todel meginsim isigyti kita lcd. |
O perkant ekrana bus pigiau, kiek kainuoja toks skydelis  |
|
|
|
|
|
 |
passat b5 LCD gedimas |
Parašytas: 2015 08 25, 15:57 |
|
|
|
|
na ekranelio kaina prasideda nuo 25 euru, skidelio kaina nezinau tiksliai, bet kas garantuos jog tas skidelis man po puses metu nenudus, beje jei apie tai kalbam kas yra rimtai sujais susidures kaip issirinkti gera ekraneli nes kolkas matau ju galios skirtuma eina 8W ir 9W kuris geriau  |
|
|
|
|
|
 |
passat b5 LCD gedimas |
Parašytas: 2015 08 25, 15:57 |
|
|
|
|
| tu man siulai suni musti ar ka jis juk neticia numete |
Nieko aš nesiūliau, tavo fantazija per daug atpalaiduota. |
|
|
|
|
|
 |
passat b5 LCD gedimas |
Parašytas: 2015 08 26, 09:34 |
|
|
|
|
| beje prie to pacio gal kas zino geru elektronikos parduotuviu vilniuje arba kaune, kur galima butu isigyti diodu, varzu, kondensatoriu, na ir visko kito ko reikia tvarkant elektroninius prietaisus. |
|
|
|
|
|
 |
passat b5 LCD gedimas |
Parašytas: 2015 08 26, 11:13 |
|
|
|
|
| Tu tikiuos zinai kad masina be sito skydelio nevaziuoja (jame imobilaizeris), ir kad tavo suniui dar karta numetus mikroschema (net nezinai ka tas zodis reiskia) gali tekti nemazai pinigu pakloti kad nuvaziuot i mokykla su ta masina... |
|
|
|
|
|
 |
passat b5 LCD gedimas |
Parašytas: 2015 08 26, 17:20 |
|
|
|
|
viskas tvarkoj masina kuriasi ir vaziuoja tik lcd visas raudonas ir tiek nieko nerodo  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |