Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 16 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 16, 00:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Muzika, ar triukšmas ?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 33
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 07, 19:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Neas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
xyznia rašo:
tai reikejo ant maitiako keturis kartus talpesnius konderius isidet,tai pokstels kai jau namie duris rakinsi Very Happy

Nesuprantu aš tavo sarkazmo.
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 07, 20:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Neas rašo:
xyznia rašo:
tai reikejo ant maitiako keturis kartus talpesnius konderius isidet,tai pokstels kai jau namie duris rakinsi Very Happy

Nesuprantu aš tavo sarkazmo.
Tai, kad tu apskritai nelabai ką supranti.
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 07, 21:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xumot
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Čia xyznia nesuprato ir visi paskui jį... Autorius aiškiai parašė, kad stiprintuvas pokši įsijungdamas. Šios ligos vaistas buitiniam stiprintuvui yra 10nF (0,01uF) keraminis kondikas lygiagrečiai maitinimo jungiklio ar relės kontaktams. Kaip nuo to išgydyti automobilinį stiprintuvą galėtų pasakyti daug jų taisęs ir krapštęs žmogus.

PranešimasParašytas: 2015 07 07, 23:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xyznia
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
xumot rašo:
Čia xyznia nesuprato ir visi paskui jį... Autorius aiškiai parašė, kad stiprintuvas pokši įsijungdamas. Šios ligos vaistas buitiniam stiprintuvui yra 10nF (0,01uF) keraminis kondikas lygiagrečiai maitinimo jungiklio ar relės kontaktams. Kaip nuo to išgydyti automobilinį stiprintuvą galėtų pasakyti daug jų taisęs ir krapštęs žmogus.

kokio jungiklio,kokios reles? ner ten tokio dalyko,parodyk man automobiliniam stiprintuve rele arba ijungimo jungikli
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 08, 08:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Black Scorpio
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
daug atsiprašant **inios dėl nieko. Gerai kai tamstos laikas nieko nekainuoja Smile o šiaip yra pilna gerai grojančių variantų už nebrangiai. Kad ir pvz senukas alpine nuo 40€ prasidedantis, ar jeigu pavyktų surasti mažylį alpine kuris už 50-70lt parsidavinėdavo, ir grodavo n kartų daugiau nei sumokėta, nes nieko nesužavi skaičiai 2x40w, tad nėra labai populiarus tarp vasshead'ų Smile tereikia paieškoti gerai. paieškojus ir visatoninė sistema nebrangiai išeina, ypač kai pasyvioji elektronika nėra didelsi priešas. reziumuojant su 50-60€ pasisstengęs gali susidėlioti tokia sistemuką, kad dės visus šituos xundi mundi į šuns dienas per visus galus Smile

teisingai žmonės sakė, iš šūdos vaško neišpausi, ir jeigu pavyktų pasiekti bet kurį iš audio mėgėjų, kurie bent kiek atsižvelgia į muziką, pasiklausęs pas juos ir atsisėdęs pas save pravirktum kruvinom ašarom, jeigu, kaip teigi esi melomanas jautriomsi ausimis Smile

galų gale elementarus dalykas coaksialias vs komponentiniai. Tu daryk ką nori bet koaksialiai duryse gros iš po kojų, o jeigu poruosi su stock aukštadažniais gausi tiesigo per didelį kiekį aukšto dažnio.

Kas liečia opelio sistemą, tai turint sveikus stock garsiakalbius, labai vertas pamąstymo variantas dėti kad ir 2x20w stiprintuvėlį ant stock sistemos. pagerėjimas didžiulis (išbandyta ant vectra FL) o pats geriausias kainos/rezultato variantas yra ieškoti tock bose sistemos omegai

tai tiek Smile

aišku yra kita medalio pusė. Atėjus € pigių stiprintuvų kainos užkilo eksponentiškai, dabar neretai už stiprą užsigeižiama beveik tokios kainos, kokia rudenį buvo LT tą patį skaičių užrašius € ( 50-60lt pavirto į 30€)

p.s. paguglinau, kalbėjau apie Alpine 3523. Ko gero didžiausia bėda, akd jie nusėdę biudžetinėse sistemose ir nelabai kas nori jų atsisakyti
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 08, 19:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Neas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Gyvenime džiaugsmas slypi procese, o ne rezultate Smile Galėčiau iškart nusipirkti gerą sistemą, bet esmė tame, kad man jos nereikia, man reikia proceso per kurį galiu save realizuoti, todėl einant per gyvenimą mano pomėgiai vis kinta ir keičiasi tada kai kažką konkrečioje srityje pasiekiu.
Kažkada kai sugedo mano stiprintuvas aš jį numečiau likimo valiai, nes nesupratau kaip jis veikia, o dabar sukaupęs pakankamai žinių (procesas teikiantis malonumą) jį pataisiau ir netgi patobulinau, ir man tai suteikė daug daugiau džiaugsmo, negu naujo ir gero įsigijimas.

Black Scorpio - ačiū tau už tavo brangų sugaištą laiką, respektas tau už tai Smile Bet drysiu tau paprieštarauti, nes tikrai išspaudžiau iš to šūdo kažkiek vaško Smile Ir dabar suprantu savo klaidą nusipirkęs tokius garsiakalbius, bet, tačiau kaip ten bebūtų palyginus jie tikrai skamba puikiai. Mano darbas nesusijęs su vairavimu, bet man tenka gana daug laiko praleisti įvairiuose automobiliuose ir visada stengiuosi išgirsti kaip skamba garso sistema kiekviename, todėl turiu su kuo palyginti. Sutinku, mano omega yra visiškai neparuošta garsui, kituose naujasniuse automobiliuose tai įgivendinta patenkinamai, ar netgi pusėtinai gerai, todėl ten žemi dažniai bumsi sodriai, o aukšti ciksi aiškiai, bet ten niekas neskamba kaip neskambėjo ir pas mane kol nepakeičiau DAC'o nors tas palyginus irgi nėra stebūklas.
O juk viskas yra labai paprasta, tereikia kokybiško garso šaltinio, toliau kokionors burr brown DAC'o ir galiausiai galios stiprintuvo kuo mažiau kraipančio garsą.
Mano magas kaip suprantu turi savo vidinio DAC'o išjungimo funkciją kurią aš ir pasinaudoju tuo perduodamas (flac - mp3 320) formato garsą tiesiai į neblogai garsą atkuriančią njm2068d mikroschemą o iš jos toliau keliauja į elementarius elementariai garsą stiprinančius tranzistorius kurie tam tikrame taške geba atkurti garsą gana neblogai, manau. Ir, ar tame yra kažkas blogo? nes įprastose BOSE, ar kitokiose sistemose to tikrai nėra ir dėl to jos man neskamba.

O pas mane dar yra likę du bose priekiniai garsiukai kuriuos aš esu įdėjęs į galines duris, kolkas juos esu pajungęs tiesiai nuo mago, kad nors truputi skleistų garsą. Kaip suprantu jie yra low-mid'ai, niekur nerandu tikslios info apie juos tik žinau, jog 2omų ir apie 35rms. Galvoju, jog galbut teisingesnis variantas būtų juos sudėti atgal į priekį kartu su kokiaisnors aftermarket aukštadažniais ir viską pajungus per pasyvius filtrus. O visatonus dėti į galą.
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 08, 21:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GT
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Neas rašo:
Gyvenime džiaugsmas slypi procese, o ne rezultate Smile Galėčiau iškart nusipirkti gerą sistemą, bet esmė tame, kad man jos nereikia, man reikia proceso per kurį galiu save realizuoti, todėl einant per gyvenimą mano pomėgiai vis kinta ir keičiasi tada kai kažką konkrečioje srityje pasiekiu.
Kažkada kai sugedo mano stiprintuvas aš jį numečiau likimo valiai, nes nesupratau kaip jis veikia, o dabar sukaupęs pakankamai žinių (procesas teikiantis malonumą) jį pataisiau ir netgi patobulinau, ir man tai suteikė daug daugiau džiaugsmo, negu naujo ir gero įsigijimas.

Black Scorpio - ačiū tau už tavo brangų sugaištą laiką, respektas tau už tai Smile Bet drysiu tau paprieštarauti, nes tikrai išspaudžiau iš to šūdo kažkiek vaško Smile Ir dabar suprantu savo klaidą nusipirkęs tokius garsiakalbius, bet, tačiau kaip ten bebūtų palyginus jie tikrai skamba puikiai. Mano darbas nesusijęs su vairavimu, bet man tenka gana daug laiko praleisti įvairiuose automobiliuose ir visada stengiuosi išgirsti kaip skamba garso sistema kiekviename, todėl turiu su kuo palyginti. Sutinku, mano omega yra visiškai neparuošta garsui, kituose naujasniuse automobiliuose tai įgivendinta patenkinamai, ar netgi pusėtinai gerai, todėl ten žemi dažniai bumsi sodriai, o aukšti ciksi aiškiai, bet ten niekas neskamba kaip neskambėjo ir pas mane kol nepakeičiau DAC'o nors tas palyginus irgi nėra stebūklas.
O juk viskas yra labai paprasta, tereikia kokybiško garso šaltinio, toliau kokionors burr brown DAC'o ir galiausiai galios stiprintuvo kuo mažiau kraipančio garsą.
Mano magas kaip suprantu turi savo vidinio DAC'o išjungimo funkciją kurią aš ir pasinaudoju tuo perduodamas (flac - mp3 320) formato garsą tiesiai į neblogai garsą atkuriančią njm2068d mikroschemą o iš jos toliau keliauja į elementarius elementariai garsą stiprinančius tranzistorius kurie tam tikrame taške geba atkurti garsą gana neblogai, manau. Ir, ar tame yra kažkas blogo? nes įprastose BOSE, ar kitokiose sistemose to tikrai nėra ir dėl to jos man neskamba.

O pas mane dar yra likę du bose priekiniai garsiukai kuriuos aš esu įdėjęs į galines duris, kolkas juos esu pajungęs tiesiai nuo mago, kad nors truputi skleistų garsą. Kaip suprantu jie yra low-mid'ai, niekur nerandu tikslios info apie juos tik žinau, jog 2omų ir apie 35rms. Galvoju, jog galbut teisingesnis variantas būtų juos sudėti atgal į priekį kartu su kokiaisnors aftermarket aukštadažniais ir viską pajungus per pasyvius filtrus. O visatonus dėti į galą.

na taip - isjungiai vidini DACa ir per linijini isejima padavei skaitmenini garso signala i operacini stiprintuva....
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 08, 23:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xyznia
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
ar apskritai temos autoriau tu suvoki kas yra DAC, o kas yra operacinis stiprintuvas???????? cia jau tampa anekdotu kazkokiu sitas tavo projektas
 Muzika, ar triukšmas ?
PranešimasParašytas: 2015 07 09, 05:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Neas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Koks čia tau anekdotas, padariau elementarų dalyką, kurį, spėju ir patys ne kartą esate darę. Dabar kai paklausiai kas yra DAC aš truputi suglumau, nes aš žinau, jog tai konverteris verčiantis skaitmenini signalą į analoginį, bet nesuprantu kuo skiriasi vienas nuo kito,nes ir vieni, ir kiti yra elektros impulsai. Mačiau video per kurį žmogus darė bandymą su DACu, žiūrėjo į skaitmeninę sinusinę kreivę kuri nuo analoginės skyrėsi tik tuo, jog analoginė iš skaitmeninės (po DACO) ji tapo lygesnė. Tai kaip suprantu DACas ir operacinis stiprintuvas yra vienas ir taspats. Ir kaip suprasti tada tai, jog skaitemeninį signalą galima paduoti iškarto tiesiai į galinį stiprintuvą ir nebus jokio skirtumo tik tas, kad garsui nebedarys įtakos nei DACas, nei pradinis? Galbūt tie visi DACai ir pradiniai reikalingi tik tuo atveju kai norima turėti filtrus ir kitas garso paderinimo galimybes ?
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu