|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 16, 00:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » PC valdymas - IR spinduliais
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
|
PC valdymas - IR spinduliais |
Parašytas: 2006 06 01, 12:53 |
|
|
|
Sveiki. Taigi nutariau pasigaminti IR imtuva ir per ji valdyti pc. Taigi imtuva dariau pagal sia schema
http://www.cesko.host.sk/images/girderschema.gif
(cia placiau http://www.cesko.host.sk/girderplugin.htm)
Taigi sulitavau detales, ikisau i COM porta, na nzn nieko, jokio signalo nebuvo (jokio naujo irenginio mano pc nepastebejo).
Taigi noreciau paklausti ar taip turi ar ne?
ir jei galit paasikint kaip ten su ta programa viska tvarkingai nustatyt (na tuos daznius ir komandas ).
Programa - Girder 3.0
Is anksto dekoju |
|
_________________ MB Abit kv7 || CPU AMD Athlon 2600+@3000+ || RAM Corsair 2x 512mb DDR400 || VGA Daytona Geforce 6600 128mb/128bit || HDD Samsung 80gb 7200rpm || DVD-RAM LG || PSU 400w || CASE Made in home. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 06 01, 13:13 |
|
|
|
Igorplugin isirasei?
Čia paskaityk:http://www.bartuva.lm.lt/drpage/content.php?article.12
Čia tas pats tik padaryta per USB. Buvo ir paprastas per Com, bet kiek supratau tai servas durniuoja, tai neatidaro
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 06 01, 13:28 |
|
|
|
irasau Igorplug. na ten truputi paskaites, siaip pas mane nereguoja i pultelio signalus. na nzn kame beda, atrodo viskas tvarkingai sulituota, gal isbandziau su 4 pulteliais ir neveikia |
|
_________________ MB Abit kv7 || CPU AMD Athlon 2600+@3000+ || RAM Corsair 2x 512mb DDR400 || VGA Daytona Geforce 6600 128mb/128bit || HDD Samsung 80gb 7200rpm || DVD-RAM LG || PSU 400w || CASE Made in home. |
|
|
|
|
Parašytas: 2006 06 01, 14:03 |
|
|
|
ir neturi tau jokio naujo irenginio rodyti!Nauja irengini parodo tik kai i USB buna kas pajungta.Perziurek dar karta schema ar viskas gerai sulituota? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 06 01, 15:13 |
|
|
|
Pabandyk dar su kitais pulteliais. Kurių signalas dažnesnis, man taip buvo. Su goldstar pultu nėjo, o su philips'o veikė. Jei tau pajungus girderį ir paleidus plugina nemeta jokios lenteles tada tavo shema gera. Kaip imtuvas veikia taip pat rodo ir girderis, dešiniame apatiniame kampe. Raudona - kažkas blogai, žalia - viskas OK, |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 06 01, 16:26 |
|
|
|
Nu tai pas mane dega zalia, nu bet nzn kame problema...
bandziau gal 3 tv pultelius, nieko gero, jokio signalo |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 06 01, 18:46 |
|
|
|
na man siaip gaila pinigu tokiam sh. siaip darau as del idomumo, o ne kad man tai yra butina. negi is 5 puleliu nei vienas netinka, gal kazkas ce be pultelio blogai, bet kas ? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 06 02, 16:14 |
|
|
|
Tai gal visi pultai vienoda daznio? su jais ta pati aparata eina valdyt?
Ka tik pasidariau ir neveikia, nei su vienu pultu, nor sviskas gerai sulituota ir pajungta. Cia labiau su pultais eksperimentuok |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 06 02, 19:41 |
|
|
|
Pultelio daznis turi but toks, kaip ir akies. O shiaip kai spaudai, rodo kad reaguoja ? Gal tiesiog nepriregistruoji signalo prie veiksmo ? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 06 02, 21:40 |
|
|
|
va kaip girderi nustatyti
http://www.elektronika.lt/reviews/theme/152/636/
skaityk, daryk viska iseiles kaip parasyta, bet kadangi net paieska nemoki naudotis tai kazin ar kas is to iseis
o pultelis tikrai nebetkoks tinka, nereik cia spangt, seip tam dacikui sueitu bilekokie, bet girder'io plugin'as igor nevisus supranta, tinka kiek atsimenu rc-5, lyg rc-6 ir nec, apie juos placiau google.lt
ar tavo irda isviso veikia gali patikrinti su RCExplorer, cia programa pulteliam testuot |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
|
Parašytas: 2006 06 03, 09:43 |
|
|
|
amas. - cia yra ne svaigimas o praktika... Kiek bandes pulteliu visi tinko... TV, AUDIO centru, VIDEKU.... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 06 03, 12:34 |
|
|
|
na pirma reiketu apsaukti uz sios temos kurima ju yrra gal 10 jau prikurta. o siaip tai schema turupti keitesi...
nauja schema
matai yra sujungti 1 ir 3 com kontaktai. man ant seno pc veike be situ o ant naujo neveikia. |
|
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly! |
|
|
|
|
Parašytas: 2006 06 03, 12:40 |
|
|
|
Kur čia tokią radai? Aš 2 tas shemas padares esu, bet viena veikia, o kita ne. Abiejom detalės pirktos skirtingu laiku tai manu kad imtuvas kitokio dažnio ir neagauna pultų |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 06 03, 12:45 |
|
|
|
ja iradau igorplug.dll fiale nepamenu vesijos. as naudoju tsop1736 |
|