|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 03 03, 01:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » Vectra 98 dyz. spidometras, abs lemp.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
Vectra 98 dyz. spidometras, abs lemp. |
Parašytas: 2015 02 26, 10:40 |
|
|
|
|
Vajezau kiek stumimo. Bet kodėl nieks neskaito daugiau trijų žodžių?
Juk aiškiai rašiau kad per diagnostikos prietaisėlį matau tiek apsukas, tiek greitį, kai VAŽIUOJU. Kaip aš ant vietos matyčiau greitį... ne pagal gps matau, nes gps atjungtas. Tuo tarpu skydelis nerodo nei vieno nei kito. Tai ir galvoju kad skydelis kaltas. Kol nepradeji degti abs lemputė... Dėl kurios nieks nepasikeitė iš aukščiau pasakytų dalykų. Tiesiog galvojau kad kas nors ką nors pasiūlys (ir pasiūlė). O paskui žinoma prasidėjo stumimas belenkaip iškreipiant faktus kuriuos pasakiau ir ar neskaitant ką rašau.
Ačiū visiems patarusiems. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 26, 10:42 |
|
|
|
|
| enemy rašo: |
| Valtra103 rašo: |
| .. Bent jau sužinojau kad davikliai geri. |
Nesupratau, del kuriu tu cia davikliu esi tikras kad geri? |
Nu blogi greičio ir apsukų davikliai nerodytų greičio ir apsukų per diagnostikos prietaisą. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 26, 10:47 |
|
|
|
|
| Gal ir skydelis, bet pasijungus ELM327 su neaiskiu softu konstatuoti kad davikliai geri (kai skydelis greiti ima is ABS, apsukas is variklio ECU) tai nesugalvociau. Gal jam isvis ta greiti pagal GPS rode. |
Tai ką spidometras ir diagnostikos prietaisas ima apsukas ir greitį iš skirtingų vietų? Jei taip tai ačiū, nežinojau. Aiškiu ar neaiškių softu, bet spustelėjus gazą ar pavažiavus viską rodo. Ne gps ne gps... isjungtas tas gps specialiai |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 02 26, 10:54 |
|
|
|
|
| abalys rašo: |
| Valtra103 rašo: |
| .. Bent jau sužinojau kad davikliai geri. |
Nesupratau, del kuriu tu cia davikliu esi tikras kad geri? |
Visi davikliai gali but geri ant vietos stovint- vaziuojant viskas totaliai keiciasi ir kaip zmones sako- gera but elektriku- tik reik ka nors suprast.Ir autorius nezinau kiek parukes raso...Tai jam pajungus aparaciuka viska jis rodo, o paskui jau tas aparaciukas nieko nebesugeba arba jis net jo neturi. Zodziu gaunasi apsisaudymas durniu namuose. |
Visada gerbdavau jusų postus, bet dabar net nežinau...
Juk paskaičius aukščiau suprastumėt kad turiu tik pigų, per bluetooth jungiamą diagnostikos prietaisėlį, kurio dėka matau greitį ir apsukas... Man pasiūlė pratestuot su rimtu prietaisu, kurio deja neturiu . Todėl ir pasakiau kad neturiu rimto prietaiso. O visą kitą esu parašęs aukščiau bent du kartus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2015 02 26, 16:01 |
|
|
|
|
| dusiata rašo: |
| Dirbk ta ka ismanai ir nebus ant taves stumiama. Logikos 0 - remontuojam kazka. |
Kokiu būdu nulis logikos? Išbandžiau, ką galėjau ir norėjau pasitikslinti kelis dalykus. Pasakiau ką pavyko sužinoti, kas neaišku. Ar ne tam forumas yra kad eitų pasiklausti kažko? Atsiprašau tada. Tiesiog mane suklaidino kad neparašyta ko nors tokio: "forumas tik puikiai išmanantiems" Arba "Tik profesionalų diskusijos".
Kaip dar logiškiau man išdėstyt viską. Pala pabandysiu ant prikolo:
Spidometras, tachometras neveikia, diagnostika rodo ir greitį ir apsukas, abs lemp. dega. Klaidų kodu nėr.
Kažkodėl didelė dalis parašė normalius postus ir puikiai suprato apie ką aš. Ir ačiū jiems . Informacija pravers. Vistiek susitaisysiu
Gerai išeinu aš. Ašku kas dar nespėjot galit mane suniekinti. Aš žvilgtelsiu gal kada. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 02 26, 18:46 |
|
|
|
|
| Gerbiamasai- OP-COM itariu kainuos tiek kiek tavo modeliui skydelis, su juo galesi ir rodykles pavartyt ir suzinot del ko ta ABS lempike dega. Arba lieka kazkam nuvaryt. Toliau- galim pilstyt is tuscio i kiaura. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 26, 18:51 |
|
|
|
|
| abalys rašo: |
| Gerbiamasai- OP-COM itariu kainuos tiek kiek tavo modeliui skydelis, su juo galesi ir rodykles pavartyt ir suzinot del ko ta ABS lempike dega. Arba lieka kazkam nuvaryt. Toliau- galim pilstyt is tuscio i kiaura. |
Na aš ir sakiau kad tema baigta. Sužinojau ko norėjau daug maž. Ir padariau išvadas. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 26, 19:52 |
|
|
|
|
ABS aš neseniai susitvarkiau viena šaltą paikę susilitavęs
šiaip geros valandos darbas
Aišku jei ta pati klaida. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 27, 11:02 |
|
|
|
|
| Babajuss rašo: |
ABS aš neseniai susitvarkiau viena šaltą paikę susilitavęs
šiaip geros valandos darbas
Aišku jei ta pati klaida. |
nu ir as tvarkiau net 2, rezultatas po 2 men vel salta paike. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 27, 11:11 |
|
|
|
|
| ABS bloke vienos relės kontaktas? |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 27, 11:21 |
|
|
|
|
| Aš irgi dvi tvarkiau, man viena jau virš metų laiko, kita apie mėnesį. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 02 27, 16:40 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|