|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 14, 19:00. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Patarkit Tylų laptopą
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Patarkit Tylų laptopą |
Parašytas: 2015 02 18, 20:05 |
|
|
|
gintaras_bar rašo: |
kaskas rašo: |
galiu,
apple |
Kad stengiasi parduoti kuo brangiau, tai faktas, bet kad ir gaminti stengiasi kuo brangiau, tai tokios tendencijos nesimato  |
tas tai išties |
|
_________________ Kaip šauksi taip ir atsilieps... |
|
|
|
 |
Patarkit Tylų laptopą |
Parašytas: 2015 02 18, 20:17 |
|
|
|
Čia aklo fanatiko pižiūris as jau 2003 metais turejau asus laptopą, kurio dangtis nusiimdavo atsukus 3 varžtus ir ventiliatorius dar 2. Beja jei pažiūrėsimano siūlyta dell ten irgi keliais varžteliais vuskas. Na tu obuolistas tau nesuprast.
O temos autoriui pasakysiu. Kad tylu, pakankamai pigu ir galinga nesiderina. Nes tai tiesiog prieštarauja fizikos dėsniams. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Patarkit Tylų laptopą |
Parašytas: 2015 02 18, 20:46 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
O temos autoriui pasakysiu. Kad tylu, pakankamai pigu ir galinga nesiderina. Nes tai tiesiog prieštarauja fizikos dėsniams. |
apie pigų iš mano puses absoliučiai kalbos nebuvo,o tokio ir neieškoma,apie galia taip pat nieko neminėjau,vaizdo integruoto sočiai... va tylesnis darbas jau kita kalba,nors pilna variantu kurie ir su tuo nesusitvarko,na darbas be užkaitimo,throttling'o ir iki kokiu 2800rpm max,jau neblogai būtų... aišku kiekvienam korpuse kitaip jausis.
o kaip elgiasi minėtas e7440 pvz prie truputi aukštesnės kambario temperatūros su HD video peržiūra,testai rodo,kad ir nestebuklas,netgi priešingai 'loud',bet forumuose nuomonės labai išsiskiria,tai gal kartais teko aušintuvo apsukas užmatyt,kad įsivaizduot galima būtų?
pvz e6400 tvarkyngai ant stalo,dust free,su dual core P serijos,intel vga,kiek stipriau pakaitęs iki 4800rpm meta,turėjo kontora jų ir su intel ir su geforce,skirtingu bios, nu freaking loud ir viskas...
Modelio nepeikiu pasitaiko visokio bieso partijuose,bet kokie 5 buvo tas pats... |
|
Paskutinį kartą redagavo Andis, 2015 02 18, 21:25. Redaguota 2 kartus(ų) _________________ Kaip šauksi taip ir atsilieps... |
|
|
|
 |
 |
Patarkit Tylų laptopą |
Parašytas: 2015 02 18, 20:55 |
|
|
|
Na aš jį pirkau ne dėl garso ir ne dėl testavimo, bet regis galima biose pasirinkti silent mode. Tiesiog kiek naudojuosi neteko jo ventiliatoriaus smarkiai girdėt. Gal kada ir išmeginsiu bet tikrai ne greitu laiku. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Patarkit Tylų laptopą |
Parašytas: 2015 02 18, 21:22 |
|
|
|
silent mode nieko gero,o vat ir naujesni,kad ir verslo kases su nauja galynga geležimi dell šiam laikui tyla nepasižymi, teko pasiskaitinėt,kad senesnės revizijos nėta tokie rėksniai,o kai kam net ir silent as anything tai pagalvojau užklausu,gal kas susidūręs,aš ten etalono ir neieškau,nu bet jau ne 4800 rpm prie 45.0 dB(A)
testuose rašo,kad daugumoj max tokio lygio triukšmo ir apsukų retai kada teks iš laptopo sulaukt,bet kiek
pastebėjau tą ribą,kada meta max jėgas aušinimui nesunku peržengti..
Kad ir E7440
The maximum noise of 45.8 dB(A) in the following diagram was only reached in the impractical stress test and is therefore not a problem.
Tą impractical stress ribą šiltesnę dieną įveiksi,o jei jis sugeba grot 45.8 dB(A),o kad jie sugeba tai jau įsitikinau iš kelių modelių tai jau nekas ...
aišku offisas ir naršymas tylus be ginčų... |
|
|
|
|
 |
 |
Patarkit Tylų laptopą |
Parašytas: 2015 02 20, 22:20 |
|
|
|
Nieko naujo nepasakysiu, kuo galingesnis kompiuterio procesorius tuo labiau jis kais jį apkraunant, o kad jis kaistų mažiau aušintuvas dirbs savo darbą. Tai ne stalinis kompiuteris kuriame galima rinktis aušintuvą.
Nežiūrint į tai, vienas modelis kurį teko testuoti paliko neblogą įspūdį. Būtent šiuo aspektu jis pasirodė tikrai gerai: Lenovo ThinkPad X220 |
|
|
|
|
 |
Patarkit Tylų laptopą |
Parašytas: 2015 02 20, 23:22 |
|
|
|
SUGEDO.LT rašo: |
Lenovo ThinkPad X220 |
Dar senesnio jau nesugebėjai surasti? Aš tai pvz.Toshiba Satellite (tikslaus modelio jau neatsimenu) beveik prieš 20 metų turėjau - irgi labai tyliai dirbo  |
|
|
|
|
 |
Patarkit Tylų laptopą |
Parašytas: 2015 02 20, 23:31 |
|
|
|
Ar aš kažkur rašiau, kad jį siūlau ? Turbūt būsiu praleidęs ką nors
Tiesiog pasakiau, kad šis modelis paliko gerą įspūdį, todėl gal būtų verta atkreipti dėmesį į šiuos gamintojus. |
|
|
|
|
 |
Patarkit Tylų laptopą |
Parašytas: 2015 02 21, 15:17 |
|
|
|
gintaras_bar rašo: |
SUGEDO.LT rašo: |
Lenovo ThinkPad X220 |
Dar senesnio jau nesugebėjai surasti? Aš tai pvz.Toshiba Satellite (tikslaus modelio jau neatsimenu) beveik prieš 20 metų turėjau - irgi labai tyliai dirbo  |
X220 2011m viduryje berods pasirodė,tai jau tokiu senu nelaikyčiau,kažkaip mintį praleidau ir aš... |
|
|
|
|
 |
Patarkit Tylų laptopą |
Parašytas: 2015 02 24, 20:28 |
|
|
|
patiko man dell E serijos vadinamas timeles design ir tas bulky tipas,bet kuo toliau tuo prasčiau su serija... l |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|