Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 15, 00:18. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Kažkada tai tvarkiau sviluse pravodke MAN 274098 berods (6x6 savivartis su miegama kabina).
Praėjus keleriems metams, žmogus sako kad parėjo autonominis šildytuvas.
Mašinos dar nemačiau , tad fig žino kas ten stovi, bet sako kad klaida F 15 (čia pačiam ekranėlyje). Gal kas tuo užsiima ir gali pasakyt kame replės.
ten tikrai Webasto? Nes MAN dazniau eberspacher randamas pas kuri F15 reiskia perkaitinejima. Kad paburti tiksliau, bent jau pasakyk, kuris MAN'as: TG(A), F2000 ar F90 ?
Tai vat ir man itartina, nes tai kas šildo žmogui viskas webasto. Aš ir galvoju kad ne tai. Bet dabar net dasiskambint neina. Nors ten ne kvailas ,nes ne biednas, šeimininkas.
Na o jei tart eberspacher tai kur kast? Nes perkaitimas tai nieko nesako kai jis nepasileidžia. Na nebent , mano durna galva knibžda, kad daviklis stipes. Dar durnas klausimas, sutvarkius prirašymas būtinas?
Dasiskaambinau F2000. Būk žmogus pamačyk.
Tada gali buti Eberspacher D1LC arba Webasto Airtop2000.
Pirmu atveju kaip ir minejau, o tiksliau: "uzsirakinimas del 3x perkaitimo". Atrakinimas diagnostikos pagalba arba, pas kai kuriuos pultelius, spaudziant ir laikant 2 klavisus. Cia jau reikia zinoti koks pultelis stovi. Nu ir aisku tikrinti del ko perkaista. Daznai vadylos uzkemsa kokiom siukslem oro paemima
Jei ten vis tik AT2000, tada F15 reiskia kad valdymo pulteliui amen. Man asmeniskai ant AT2000 F15 matytas tik viena karta, bet sildytuvas startuodavo. Tik silde labai silpnai.
Siandien kaip tik turejau reikala, jei kalbam apie webasto Butent. Visu pirma jokio valdymo nevyko. Uzsirakines. Bet krapstinejau pati valdymo pulteli ir pradejo veikti. Ten viduj relyte stovejo. Ja paklibinau ir atsirado gyvybe. po to jau valdesi gerai. Tik irgi atsirado beda perkaitimas po keliu min. mano atveju buvo del dangtelio ant pacios webastos. Jo tiesiog nebuvo. O turi buti. Nes jis yra webastos ausinimosi dalis. Kitu atveju perkaitimas.
zodziu isvados:
Gal kai krapste webasta, nueme dangteli, nebeuzdejo.
Jei uzsirakino, mano atveju kompo neprireike.
Dar svarbus dalykas ar valdymas apskritai neveikia ir nieko nerodo. Ar veikia, tik nesivaldo ?
del perkaitimo buna daai kalti ventiliatoriai, jie lygtais sukasi bet ranka pastabdzius sustoja
y pabaiga angliukai, sita varijanta reikia patikrint
paziuret oro angas kad nebutu uzsikimse, ant sparnuotes veltinis buna uzsidejas nuo dulkiu, slangos staciais kampais perlenktos oro
oro paemimas y degimo kamera buna uznestas purvais nuo ratu.
viska patikrink
gali ir pats perkaitimo daviklis but blogas
_________________ persimeciau y fotografija
astuoni63447du88
Dėkui.
Ūpą pakėlėt .
Bet visgi manau geriau pataupysiu laiką bei nervus ir varysiu kam nors. Yra tokia bėda kad žmogus atsikandęs vilniaus kirtumų sunkvežimų"servisų" ir žiegnojasi nuo jų. Tad kas tuo užsiima kur nors netoli atsiliepkit.
Daryčiau ir pats, duos dievas net padaryčiau. Ale klientas iš tų kurie moka dosniai pinigėlius ir nori už tai rezultato. O man mano kiaušiniai labiau patinka prie kojų, nei pas ką kolekcijoje .
Tiesiog pasidomek kas yra ir kas neveikia. Esme ta kad remontas gali buti labai paprastas. Aisku gali ir nebuti. bet nuo simptomu priklauso. Ar suka motoras ir nesildo. Ar neveikia visiskai.