|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 03, 17:55. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » maitinimo blokas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
|
|
|
Re: maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 27, 19:58 |
|
|
|
tomukas123 rašo: |
ar dvejoms vienodoms, mano paminėtoms, vaizdo kortoms, užtektų man 650W maitinimo bloko?
trumpesnė nuorodos forma.
SUJUNGTA:
2x HDD 2TB
sdd 64GB
cdrom
motininė plokstė
cooling reguliatorius
3x monitoriai, full HD, AOC, surraund/..
mano manymu tai neužteks,jei ne, tai kokį imti rekomenduotumėt galingumo. įmečiau nuorodą kur atitinka kištukų skaičių bei galingumą.
Kita trumpa nuoroda. |
1. nemokėti įsidiegti ir susikonfiguruoti kompiuteryje lietuviško raidyno klaviatūros, tai tas pats, kaip nemokėti nusivalyti užpakalio.. galima paprašyti kokio hacker'io iš trečios klasės, ar programuotojo iš šeštos - gal padės..
2. nei kablelių, nei linksnių, nei tarpų tarp skaičių.. toks jausmas, kad sėdi kėdėje kaip S. Hawkins'as ir dar neįpratęs prie naujos programinės įrangos.
3. koks tikslas nurodyti kietojo disko talpą? taigi tiek SSD tiek 32gb, tiek 512gb naudoja tiek pat energijos (na, gal procento dalimi ir skiriasi, bet ne tiek, kad reikėtų paminėti..). tas pats su tais 2tb diskai - na, 4tb atminties, galima one.lt nuotraukų laikyti. ir ką? parašytum 8x6tb, va gal kas nors ir kepurę nukeltų iš pagarbos.
4. trys monitoriai.. čia vėl tas "noriu_pasigirti" reiškinys? nurodei, kad trys, kad 1920x1080 raiškos, kad pigi firmikė AOC.. ir dar šiaip, dėl mandrumo, įmetei žodį "surround". parašei su klaida, lyg iki šiol tokio nebūtum skaitęs ir rašęs.
hm.. susimąsčiau.. gal todėl, kad norėjai papasakoti, kad tavo monitoriai sudėti horizontaliai vienas paskui kitą? kažkaip, kai monitoriai tik trys, tai labai sunku įsivaizduoti, kaip kitaip juos galima sudėti.. gal taip? tiek to, išmoksi dar.
kam visa tai? taigi šitie monitoriai net nesijungia į maitinimo bloką. (vis tiek man tas "surround" neiškrenta.. o tai kai mobilų savo apibūdini irgi sakai "spalvotas ekranas, ir garsas per ausines stereo"?)
5. dar prie sujungtų daiktų sąrašo nurodei - "motininė". pas tave ji pajungta? o kituose kompiuteriuose turbūt nepajungta.. arba tie, kas taupo ant maitinimo bloko, perka silpnesnį, ir nepajungia motininės. tik hdd, ssd, cdrom'ą ..
6. jei tokie klausimai, tai kodėl pirmiausia nepaskaityti oficialios informacijos? juk Sapphire neapgaudinėtų savo klientų. pas juos puslapyje rašo, kad tau reikia 1000w maitinimo bloko su nurodytu kiekiu kištukų.
7. na, po tiek kvailų klaidų, net nežinau, ar verta sakyti apie šitą.. rašant žinutę, nuorodas galima įkelti taip, kad nebūtų kilometrinė eilutė. reikia tik paspausti [ URL ] mygtuką.
atsiprašau, jei žeidžiantis turinys. bet ką man daryti, kai tokia kvaila žinutė pasitaikė. |
|
|
|
|
|
|
maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 27, 20:09 |
|
|
|
|
_________________ Anyone (including your wife) can make just as fine
a tuner as Fisher...with the Fisher KM-60 StrataKit |
|
|
|
|
maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 27, 21:29 |
|
|
|
monitoriai kiek zinau prie maitnimo bloko nesijungia taigi tai visai neaktualu ar jie pas tave 3 ar 5
ir man parodyk bent viena kompiuteri be motinines plokstes.
Maitinimo bloko galingumo poreikis is esmes priklauso nuo video plokstes galingumo. kokio reikia skaityk video plokstes aprasyme arba jos gamintojo pulapyje |
|
|
|
|
|
maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 27, 22:00 |
|
|
|
trinkit tema,issiaiskinau..Kad parašiau ,del monitoriui buvo klaida, kritikuoti juk,tai kaskoks absurdas ( jusu atžvilgiu ar buvo verta? ).Nemandagus |
|
|
|
|
|
maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 27, 22:08 |
|
|
|
Digix skirta,jai imeciau savo motinine tai ir reiškia kad ji pajunkta ir naudojama,tu kaip vaikas reikia detaliau matai jam parašyt kas,kur,kaip:)
Pagal tave tai turiu 620w maitbloki tai užtenka jai sakai,Maitinimo bloko galingumo poreikis is esmes priklauso nuo video plokštes galingumo nes,dvi plokštes naudos 600w pagal puslapi,o kur kita? |
|
|
|
|
|
maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 27, 22:49 |
|
|
|
Niekada nesakei kad pas tave dvi video plokstes.
Gamintojo rekomendacijos pateikiamos visam kompiuteriui kuriame ta plokste ideta o ne video plokstei atskirai.
jei jos dvi, tada kiek sunkiau susigaudyti bet as manyciau kad dadek papildomai 30-50% rekomenduojamo galingumo.
jei vienai plokstei rekomenduojamas 620 W MB, tada dviems reiketu bent kokiu 900W, bet velnias zino kiek realiai reikia dviem plokstems. O ir galingumas ant maitnimo bloku nedaug skiriasi nuo galingumo ant kinietisku koloneliu |
|
|
|
|
|
maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 27, 22:50 |
|
|
|
temos tai tikrai nereikia trinti. kiek daug žinių čia įdėta, kiek informacijos apie tamstą bus ateičiai..
o šiaip, tai jei jau taip skaitai kas parašyta, taip kaip galėjai praleisti mano atsakymą iš oficialaus gamintojo? |
|
|
|
|
|
maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 27, 23:58 |
|
|
|
Zaria_klp,,ne tau skirti mano komentarai,,buvau rades ,senai pagal puslapi jie raso rekomenduojama.Na esme tame kad noriu išsisukti su tuo pačiu MB bet nepavyks |
|
|
|
|
|
maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 28, 01:24 |
|
|
|
Kiek realiai watu bus is deklarojamu 750w |
|
|
|
|
|
maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 28, 01:33 |
|
|
|
tomukas123 rašo: |
Zaria_klp,,ne tau skirti mano komentarai,,buvau rades ,senai pagal puslapi jie raso rekomenduojama.Na esme tame kad noriu išsisukti su tuo pačiu MB bet nepavyks |
nebutinai nepavyks, jei ta MB jau turi, tai kolkas ir nieko nekeisk, jei jis bus nepakankamas video plokste tau pasakys pati kad sroves nepakanka. |
|
|
|
|
|
|
maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 28, 06:08 |
|
|
|
super rašo: |
Specialiai "super" - bus tie deklaruojami 750W, o esant trumpalaikėms apkrovoms gali būti ir 830W, nes apsauga nuo perkrovos sudirba nuo 850W. O jei kalbam apie temos autoriui konkrečiai aktualią 12V linija, tai duos 64A, kas atitinka 744W ir tikrai galima jungti pora galingų vaizdo kortų.
p.s. temos autoriui patarčiau netaupyti maitblokio sąskaita, nes silpną maitblokį galingos vaizdo kortos greit sudrož, o po to jis nukeps tas vaizdeškes. |
|
|
|
|
|
|
maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 28, 11:28 |
|
|
|
Osmis rašo: |
Specialiai "super" - bus tie deklaruojami 750W, o esant trumpalaikėms apkrovoms gali būti ir 830W |
O pats zejei vidu, matavai A, kad taip teigi ? |
|
|
|
|
|
maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 28, 13:53 |
|
|
|
|
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris |
|
|
|
|
maitinimo blokas |
Parašytas: 2015 01 28, 14:11 |
|
|
|
O pats zejei vidu, matavai A, kad taip teigi ? |
Pirkdamas bet kokį elektronikos prietaisą būtinai pažiūriu į vidų, kad ten koks "super'ass'as" netupėtu, nes tada jokia SCP apsauga jau nepadės |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |