|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 14, 22:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » neveikia 2.0 usb lizdas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
neveikia 2.0 usb lizdas |
Parašytas: 2015 01 13, 12:22 |
|
|
|
Na kaip ir minejau kitoje temoje, isigyjau nauja kompiuteri, ASUS X555LN. Siaip viskas veikia normaliai, gan patenkintas juo tik pastebejau , kad vienintelis 2.0 usb lizdas neveikia. Na kaip cia neveikia, jis siaip srove duoda, pajungus koki tel nuo usb, krauna, bet neprijungia kaip devico, usb fleshu, peles, nieko neaptinka. galvojau cia gal driveriu ar windows 8.1 problema, bet esme, kad as ji kai parsinesiau namo, buvo su freedos os, ikisau i ta 2.0 usb su windowsais ir neaptiko to flesho, tada perkisus i usb 3.0 viskas tvarkoj ir windowsus isirasiau. Zadu nest i garantini, bet bent kita savaite, nes dabar dar pora egzu liko, reikalingas kompas pasiruost jiems, bet pagalvojau, gal netycia kas kokiu minciu ideju turi vdrug susitvarkytu iki to nesimo garantinin nes ten nezinia kiek laiko reiks laukt kol sutvarkys  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 01 13, 13:29 |
|
|
|
AVR rašo: |
bandyk ziuret biose portus |
AVR-ai, sakyk, o tu kartais ne super pusbrolis ? Labai jau jūs kažkuo panašūs ? (savo durnais klausimais ir ypač dar durnesniais patarimais) |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 13, 14:38 |
|
|
|
biosuose kiek ziurejau viskas su USB susije enabled arba unlocked... tai vat biosai lyg turetu atkirst. naujausia bios versija irgi. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 13, 14:52 |
|
|
|
Tai device manager pažiūrėk ar nėra kokio įrenginio su geltonu klaustuku ar išvis neatpažinto. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 13, 18:27 |
|
|
|
nu tokius paprastus dalykus kaip device managery patikrint moku siaip viskas tvarkoj device managery. bandziau disablint ir vel enablint visus usb ten driverius, bet nieko. siaip galvoju uninstalint ir vel instalint, bet nezinau ar verta. vis kazkaip mastau kad cia bus kistuko problema, gal atitrukes nuo motinines koks data kontaktas. |
|
|
|
|
 |
 |
Re: neveikia 2.0 usb lizdas |
Parašytas: 2015 01 14, 00:42 |
|
|
|
scorpio1991 rašo: |
Na kaip ir minejau kitoje temoje, isigyjau nauja kompiuteri, ASUS X555LN. Siaip viskas veikia normaliai, gan patenkintas juo tik pastebejau , kad vienintelis 2.0 usb lizdas neveikia. Na kaip cia neveikia, jis siaip srove duoda, pajungus koki tel nuo usb, krauna, bet neprijungia kaip devico, usb fleshu, peles, nieko neaptinka. galvojau cia gal driveriu ar windows 8.1 problema, bet esme, kad as ji kai parsinesiau namo, buvo su freedos os, ikisau i ta 2.0 usb su windowsais ir neaptiko to flesho, tada perkisus i usb 3.0 viskas tvarkoj ir windowsus isirasiau. Zadu nest i garantini, bet bent kita savaite, nes dabar dar pora egzu liko, reikalingas kompas pasiruost jiems, bet pagalvojau, gal netycia kas kokiu minciu ideju turi vdrug susitvarkytu iki to nesimo garantinin nes ten nezinia kiek laiko reiks laukt kol sutvarkys  |
Konkrečiai tariant jeigu į tą lizdą inkiši kažkokį USB raktą,BIOSe jo nesimato tarp boot devices ar kitose opcijose?
Kaip lizdo gedimas mažai tikėtina,nes paprastai kai neveikia USB jungtis,dažniausiai nebeveikia ji visiškai,netgi maitinimo joje nebūna.Čia reikia čiupinėti ir žiūrėti tai ko dar nedažiūrėjai.Ypač reikia nagrinėti patį BIOS,taip kaip jame yra atsiradę gan gudrių nustatymų,tokių kokių net poros metų senumo kompai dar neturėjo... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 01 14, 01:49 |
|
|
|
Na srove yra, bet biosai ir tie neaptinka. as gal ryt padarysiu fotkiu biose, kokiu opciju yra, mano galva ten jos viskas gerai nustatyta ir turetu veikt... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 14, 20:42 |
|
|
|
Va nufotkinau visas biosu opcijas, http://postimg.org/gallery/1h88samks/ atidariau visus submeniu is eiles. Jei ka megint keist, sakykit, bet pagal mane cia kaip ir normaliai :/ |
Šitam lange Hard Drive saraše neatsiranda tavo flešiukas kai jis būna įkištas į tą arba į kurį kitą lizdą?
http://s25.postimg.org/rw43crj7i/20150114_010408.jpg
Na principe čia didelių stebuklų nelabai yra kur būti,tad dažniausiai kai niekas nebepadeda,tai reiškia BIOS sistemos klaidą.Pradžiai pabandyk defaultint,jei nepadės teks bandyt perflašint Bios,jei ir tada nepadės - beliks kreiptis tech.centrą. |
|
Paskutinį kartą redagavo Blossom, 2015 01 14, 21:17. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 01 14, 21:07 |
|
|
|
Gal man vinam taip atrofo? Kažkaip ne pirmą kartą susiduriu, kad kilobaitas stumdo fufliaką. Ir ten aš iš principo nieko nebeperku, kad ir pigiau siūlo. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 14, 21:28 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
Gal man vinam taip atrofo? Kažkaip ne pirmą kartą susiduriu, kad kilobaitas stumdo fufliaką. Ir ten aš iš principo nieko nebeperku, kad ir pigiau siūlo. |
Tai kad dabar b.b.žino,kur bepasisuksi visur fufeliai.Kolega pirko nesenai ale ASUS X552LA,ir metant čeką geležies identifikavimui paaiškėjo jog tai yra tik X550LA kurio sandara yra kuklesnė nei turėtų būti pas X552LA žvalgantis po oficialų ASUS puslapį.Principe cher žino,lietuviams matyt atskiras partijas kitais pavadinimais gamina. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 01 14, 21:37 |
|
|
|
Blossom rašo: |
Va nufotkinau visas biosu opcijas, http://postimg.org/gallery/1h88samks/ atidariau visus submeniu is eiles. Jei ka megint keist, sakykit, bet pagal mane cia kaip ir normaliai :/ |
Šitam lange Hard Drive saraše neatsiranda tavo flešiukas kai jis būna įkištas į tą arba į kurį kitą lizdą?
http://s25.postimg.org/rw43crj7i/20150114_010408.jpg
Na principe čia didelių stebuklų nelabai yra kur būti,tad dažniausiai kai niekas nebepadeda,tai reiškia BIOS sistemos klaidą.Pradžiai pabandyk defaultint,jei nepadės teks bandyt perflašint Bios,jei ir tada nepadės - beliks kreiptis tech.centrą. |
jo, toj vietoj nieko neatsiranda ikisus i 2.0 lizda, tik kai i 3.0 lizda.
o del kilobaito fuflo tai kazinau... kazkaip nemamazai ka ten pirkes, bet cia toks pirmas atvejis, kad kazkas ne taip. siaip ir pazystami is ten perka, problemu kazkaip neturi. Na net nezinau. pabandysiu defaultint biosus, paziuresiu kas gausis. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 01 14, 21:44 |
|
|
|
nu blin, nudefaultinau ir veikia permeciau aki mazdaug kas pasikeite, tai pora opciju lyg pasikeite, bet kazkaip negalvojau kad jose problema. nu zodziu, dekui uz patarima nebereiks nest dabar garantinin pagaliau galiu naudotis visais usb lizdais, nes su dviem biski negyvenimas  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 14, 22:10 |
|
|
|
Tai papasakok, kur ten kas pasikeitė? kitiems ateity padėsi. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |