|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 07, 07:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » lm3916 sviesos muzika problema.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
lm3916 sviesos muzika problema. |
Parašytas: 2015 01 10, 14:42 |
|
|
|
|
| kur yra left speaker ten L ir G nelabai suprantu sitos vietos. Is pin 5 ten sujungi R1 C1 C2 ir prie pin 5 dar dar audio laida kaip suprantu viena jungt, o kita audio laida i ground tiesiog? Ir kas cia yra prie to left speaker D1 D2? paprasti ledai? kokia ju ten paskirtis? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 14:53 |
|
|
|
|
| lukutis222 rašo: |
| kur yra left speaker ten L ir G nelabai suprantu sitos vietos. Is pin 5 ten sujungi R1 C1 C2 ir prie pin 5 dar dar audio laida kaip suprantu viena jungt, o kita audio laida i ground tiesiog? Ir kas cia yra prie to left speaker D1 D2? paprasti ledai? kokia ju ten paskirtis? |
Nebeturiu su tavimi daugiau kantrybės, pernelyg daug durnų klausimų, o aš jiems neatsparus. Atleisk. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 15:36 |
|
|
|
|
nieko gal kas kitas pades |
Keista, tau buvo pasakyta daugiau nei reikia. Tik skaityk, žmogau..... |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 15:38 |
|
|
|
|
schema parodyta tu jau skaitai viskas pasakyta? nu man tai daug neaiskumu cia su sita schema nevisi genijais gime. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 15:55 |
|
|
|
|
Pabandyk signala jungt prie stipresnio garso išėjimo pavyzdžiui nuo ar centro, ar dar kažko, nes nuo kompiuterio ar telefono nelabai ką ten ir betraukia. Mano Lm3915 gerai veikia nuo centro. Telefonui naudoju su AN6884 veikia kuo puikiausiai  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 16:14 |
|
|
|
|
schema parodyta tu jau skaitai viskas pasakyta? nu man tai daug neaiskumu cia su sita schema nevisi genijais gime. |
Genijau tu genijau - tai jau kiek kartų buvo sakyta kad mokytis pačiam reikia, o ne kvailus klausimus vieną po kito uždavinėti. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 16:34 |
|
|
|
|
O kiek as kartu aiskinau kad pats as neismoksiu ;/ jezau jei jau taip jum nepatinka tai kodel rasot? Jei neturit ka pasakyt tik paknisti prota tai net neatidarinekit mano posto.. Gyvenkit savo gyvenima ir vsio. As juk jusu nereikalauju kad butinai atrasytumet kanors. Gal atsiras zmogus kuris tikrai gali padeti o ne papisti prota tik  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 16:39 |
|
|
|
|
Tai tu nors lietuviškai rašyti išmok, jei jau nieko daugiau nesugebi...
| Citata: |
| kiek as kartu aiskinau kad pats as neismoksiu |
|
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 16:52 |
|
|
|
|
| nu dar karta sakau... Jei jum nepatinka ko as klausiu tai jus ir neatrasykit. Tiesiog ignoruokit bus ir man ramiau ir jums ramiau. As tikiuosi kad cia yra keleta normaliu zmoniu kurie kazkuom pades |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 17:23 |
|
|
|
|
Matant daromą blogį ir praeinant pro šalį nieko nedarius, nusikaltimas. O kalbos darkymas ir yra blogis!
| Citata: |
| Jei jum nepatinka ko as klausiu tai jus ir neatrasykit. |
N.B.: ar nemanai, kiek jau būtum sutaupęs ir, galbūt, sužinojęs, jei ne tas tavo ožiškas globalistinis užsispyrimas rašyti šveplai? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 17:38 |
|
|
|
|
| Matau tau kaip nedaugeliui pasiseke... Paaiskino tai ko prasei ir, netgi daugiau. O tu, net nemanau, jog bandai pats pasiaiskint ar pastudijuoti. Ziauriausias tavo pasakymas - pats as nieko neismoksiu... UZ tave niekas kitas taip pat neismoks. Tu net nebandai, suprast ar kazka ismokt, o uzdavineji tokius bukus klausimus, i kuriuos atsakyma pats gali rast visiskai lengvai. Kol pats savarankiskai nepradesi dometis nieko nesitikek. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |