|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 21, 23:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » PK spartinimas ir modifikavimas » IDT Garso padalinimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
|
IDT Garso padalinimas |
Parašytas: 2015 01 07, 15:13 |
|
|
|
kai paskaiciau tavo preita posta prisiminiau, kad pvz per vlc ir windows media palyeri gali pasirinkti per ka garsas eitu, bet kas lvj, kad as noriu per youtube mixus klausyt. |
|
|
|
|
|
|
IDT Garso padalinimas |
Parašytas: 2015 01 07, 15:20 |
|
|
|
aš tai tokią bėdą turiu, bet čia gal bėda taps sprendimas.
klausau per ausines youtube, ir staiga noriu per kolonėles paleist. stabdau video, pakeičiu ant win default išėjimą, ir vėl paleidžiu video. problema, kad video toliau groja per ausines. patikrinus su kitu šaltiniu garsas eina per kolonėles (pvz win garso reguliatorius, ar vlc). tada aš einu į Task Manager, randu, kur Firefox pasileidęs plugin'ų modulį, o anas paleidęs FlashPlayer procesą. aš jį kill, ir tada perkraunu puslapį. FlashPlayer pasileidžia iš naujo, ir jau iš windows'ų sužino, kur garsą atiduoti, ir tada jau groja gerai per kolonėles.
tai, jei turėti dvi ranšykles. viena gros per FlashPlayer, o kita per HTML5. tik reikės prieš tai paleisti FlashPlayer, ir poto pakeisti ant win į kolonėles kad išeitų garsas.
čia tokia bėda tik dėl to, kad FlashPlayer procesas neišsijungia kai uždarau puslapį. išsijungia tik išjungus firefox. man taip jau seniai, bet pataisymo nepateikė Adobė. galėtų FlashPlayer paprogramuoti taip, kad anas reaguotų į pasikeitimus operacinėje. |
|
|
|
|
|
|
IDT Garso padalinimas |
Parašytas: 2015 01 07, 15:34 |
|
|
|
zaria_klp radau sprendima http://www.indievolume.com/, tik kad mokamas yra, ir veikia kuo puikiausiai. Jei rasi sito app cracked versija pm man url.
O tiems kas sake kad neimanoma, nereikai off topicu gerai, ne karo metas viskas imanoma. |
|
|
|
|
|
IDT Garso padalinimas |
Parašytas: 2015 01 07, 17:59 |
|
|
|
As kazkada tam reikalui nusipirkau DJ'ini dvieju kanalu mixeri is eBay su nudvesusiu maiteku. Pigiai gavosi ir veike patogiai |
|
|
|
|
|
IDT Garso padalinimas |
Parašytas: 2015 01 08, 12:49 |
|
|
|
Tokia is eBay pirkau uz pora doleriu su nemokamu siuntimu Veike. |
|