|
Forumas » Autoelektronika » A6 lietaus daviklis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
A6 lietaus daviklis |
Parašytas: 2014 12 22, 23:15 |
|
|
|
|
labai teisingai mastai. tik jei nori ko nors paklausti- klausk aiskiai |
|
|
|
|
|
 |
A6 lietaus daviklis |
Parašytas: 2014 12 22, 23:16 |
|
|
|
|
nu klientas maladec tada..
As ir nesakau kad ne per rele, viskas butu per rele (moduli), bet tos reles (modulio) jau isejimas, butu prijungtas prie a6 reles (modulio) kad sudirbtu valytuvai. Nes passato ir a6 reles biski skiriasi  |
|
|
|
|
|
 |
A6 lietaus daviklis |
Parašytas: 2014 12 22, 23:32 |
|
|
|
|
| vaidass rašo: |
labai teisingai mastai. tik jei nori ko nors paklausti- klausk aiskiai |
OK,pažiurėjau schema A6 C5,irgi wiper control module A100 ir labai panašus pajungimas į passat`o. Tai iškilo klausimas: Ar gali būti kad ir ten ir ten tas pats A100 modulis ir pakanka tiesiog prijungti rain sensor prie 10 ir 14 kontaktų, įjungti ir suderinti programiškai? |
|
|
|
|
|
 |
A6 lietaus daviklis |
Parašytas: 2014 12 22, 23:39 |
|
|
|
|
| o kajp programiskai? Ten jokio nei can nei k nei van nera, matyt pajungi ir viskas. Del reliu taj man rodos bus blogaj su galiniu valytuvu. Blogai veiks del kitokios reles, kaskada pasatui buvo taip, kaip ne tokia rele atveze. Intervalo nebudavo valytuvo. |
|
|
|
|
|
 |
A6 lietaus daviklis |
Parašytas: 2014 12 23, 00:06 |
|
|
|
|
| Jei atvirai, už didelius pinigus aš tavo žaislą padaryčiau, bet čia jau mano problemos būtų koki sensoriu ir kokias reles deciau. Teko keliem modeliam perdarinet kai jis neveikė kad viskas funkcionuotų kaip reik. O tau iki žaidimo laimėjimo dar laaaabai toli, nes manau neturi supratimo kaip jis veikia, galvoji apie CAN kai 3 laidai ateina...Neateina į momeneli kad gali veikt kaip tipo reostatas??? Manau čia liaudiškai, bet kas norės tas supras. |
|
|
|
|
|
 |
A6 lietaus daviklis |
Parašytas: 2014 12 23, 07:41 |
|
|
|
|
| iki zaidimo man netoli, ir supratimo turiu, (aisku ne tiek kiek jus cia profai), bet darysiu pats, tik tikslinuos kajp kas. Aisku darysiu kolkas dar negreit, tik apsisvieciu is anksto. Sakau greiciausiai desiu salia veidrodelio pasato lietaus davikli, nusivesiu laidus iki pasatinio modulio, ir ta moduli pajungsiu prie a6 modulio. Manau viskas veiks be problem. |
|
|
|
|
|
 |
 |
A6 lietaus daviklis |
Parašytas: 2014 12 23, 08:46 |
|
|
|
|
| abalys rašo: |
| Jei atvirai, už didelius pinigus aš tavo žaislą padaryčiau, bet čia jau mano problemos būtų koki sensoriu ir kokias reles deciau. Teko keliem modeliam perdarinet kai jis neveikė kad viskas funkcionuotų kaip reik. O tau iki žaidimo laimėjimo dar laaaabai toli, nes manau neturi supratimo kaip jis veikia, galvoji apie CAN kai 3 laidai ateina...Neateina į momeneli kad gali veikt kaip tipo reostatas??? Manau čia liaudiškai, bet kas norės tas supras. |
Ir beto apie cana negalvoju, o artiomai sakau kad jokiu ten priprograminimu nera, kad nei can nei kaskokiu ten dar pribumbasu |
|
|
|
|
|
 |
 |
A6 lietaus daviklis |
Parašytas: 2014 12 23, 11:43 |
|
|
|
|
| DasVWauto rašo: |
| abalys rašo: |
Ir beto apie cana negalvoju, o artiomai sakau kad jokiu ten priprograminimu nera, kad nei can nei kaskokiu ten dar pribumbasu |
Bet turi gi jis kažkaip diagnozotis ar ne? Speju kad A100 pirmas kontaktas kažkokia syna,nes ant jos kaba dar ne vienas blokas.(nors audi c5 schemoje ten vehicle speed sensor jungiasi...)
To abalys: Ka realiai b5 passat`o sensorius turi analoginį įšejimą? |
|
|
|
|
|
 |
 |
A6 lietaus daviklis |
Parašytas: 2014 12 23, 16:53 |
|
|
|
|
| greiciausiai kad kaskoki paprasta signala, nes wiskas i rele sueina, o ne multifunkcion. Idomu kajp ten su tuo davikliu. Jai lietus pradeda lyti, taj lietaus daviklis suveikineja, o ijungus valytuvu padeti pagal intervala, tai intervalas galma sakyt neveiks, nes uz ji greiciau suveikines lietaus daviklis? |
|
|
|
|
|
 |
A6 lietaus daviklis |
Parašytas: 2014 12 23, 19:31 |
|
|
|
|
| Artiomai, manau VW passat, bora, golf 4 lietaus daviklio diagnostikos nelabai padarysi. Kiek pamenu jis pakabintas tipo ant valytuvu pertrukiu padeties, nes ji ismetus neveikia, kaip jis ten veikia- pwm, analogu ar dar kokiu velniu- temos autoriaus kurybos dalis. Ciupinau varliaedi- ten lietaus davikly visas valytuvu valdymas, todel gimdziau pertrukius su vw rele. Dar turiu 4 guolio rele su lietaus daviklio, faru apiplovimo funkcijomis, tik nelabai sveika. |
|
|
|
|
|
 |
A6 lietaus daviklis |
Parašytas: 2014 12 23, 20:23 |
|
|
|
|
viskas manau pavyks, tik sakau rejks kartu su vw moduliu det, tik vat idomu, kur imontuot ta davikli  |
|
|
|
|
|
 |
A6 lietaus daviklis |
Parašytas: 2014 12 30, 21:46 |
|
|
|
|
| Velnias... nezinau kaip vaidas ir iskur gavo, bet nerandu kad butu originaliai ejas lietaus daviklis i a6, arba visai ieskau ne taip kaip reik |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |