|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 11, 22:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » OT Šiaudinis namas. Ką manote?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
Ką manote apie šiaudinius namus |
| Ką manote apie šiaudinius namus |
| Visiška nesamonė, nevertas dėmesio, |
|
41% |
[ 14 ] |
| Nei geresnis, nei prastesnis už kitus namų tipus, |
|
38% |
[ 13 ] |
| Labai geras namas, noriu sau tokio. |
|
20% |
[ 7 ] |
|
| Iš viso balsų : 34 |
|
|
 |
OT Šiaudinis namas. Ką manote? |
Parašytas: 2014 12 16, 17:13 |
|
|
|
|
ten pas krosnininkus kita technologija. jie tezino kaip daryt molio misini, kuris netrupetu ar per daug nesusitrauktu plysiais, o lipdo juk is stabiliu plytu, kokliu ar akmens. r ta ten teko matyt, grezoja skyles - velom sursneja tas plytas. molis ten tik uzpildas tarpams, o ne statybine medziaga. dar molio glaistu spalvas galbut ismano.
o cia nestabilus siaudai ir darbu apimtys 10-20 kartu didesnes ne nulipdyt krosni man cia neatrodo rimtas dalykas, kaip statyt nama is pripuciamu balionu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 12 16, 18:55 |
|
|
|
|
Ta pati turiu pmenyje, yra dar dalykas su moliu tepsi 1 cm storio sluoksni ir tepsi 5 cm storio, misniai skirtingi, nes pavirsius apdzius o vidus dar slapias, tada trukinejimai, arba plona sluoksni tas pats sh.... Molio mazai tai su ranka gali nusluoti siena, perdaug vel trukineja :d nera taip paprasta, sakau is asmenines patirties tiesa esu dalyvaves tik vienam projekte, ir visko moke nuo nulio architektas kuris pats turi 5 molinius namus ir sake jam receptu radimams reikejo daug laiko, jis turi dvieju aukstu nama molini, vienas kampas susispaude nuo svorio, silnpa medine konstrukcija pasirinko.... O dar ir sienoms kiti standartai, nes kai sienos, slapias molis susikrana dazniausiai mediena issikrapo, tode reikia labai gerai sutampyt ja...
Atsiprasau uz klaidas neparasau ipadu.. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 12 16, 22:50 |
|
|
|
|
gal ir tiesa, kad nelabai šis namas kažkuo geresnis pasitarsiu su broliais ir nuspręsim ar bandymą darysim  |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 12 17, 06:35 |
|
|
|
|
| zamolskis rašo: |
isvys tave is namu po tokiu projektu  |
išvytų jei iš karto imčiau statyti galini variantą. galvoju net ne ant pamato gal sumesti o iš kokių bordiūrų sukrauti ir ant tokio darynio statyti  |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 12 17, 09:11 |
|
|
|
|
Kaip minejau pirmiausiai molininki namu statytojai kurie mokosi nori ka nors isbandyti stato vistininka nedidelis O ir visa konstrukcija sienu tokia pat. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 12 17, 09:38 |
|
|
|
|
| juliusb rašo: |
Kaip minejau pirmiausiai molininki namu statytojai kurie mokosi nori ka nors isbandyti stato vistininka nedidelis O ir visa konstrukcija sienu tokia pat. |
Tai cia ir bus vištinys 4X6 ar 5X6 tai ir bus vištinykas  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|