|
Forumas » Elektronika žaliems » vario ėsdinimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 21:45 |
|
|
|
|
| edvintas rašo: |
prieš tai kartojai, kad Cl nebūtinas ir, kad CuCl2 negali atsirasti Cu2SO4 ir NaCl tirpale.
Štai tavo prieštaravimai.... |
As pasakiau kad Cl- jonas nedalyvauja oksidacijos redukcijos procese o tai nera visisikas nedalyvavimas...bet ai ka as cia sneku tu is vis zinai kas yra oksidacija redukcija? |
|
|
|
|
|
 |
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 21:47 |
|
|
|
|
| GODhack rašo: |
| OK OK o is kur tas CuCl2? Is sventos dvasios? |
aš tau sakau, ką tu sakiai, o dabar neatsimeni ir kažkodėl jau pakeitei savo nuomonę. Idomu kodėl?  |
As klausiau is kur tas vario cloridas as nepakeiciau savo nuomones, as ir toliau laikausi nuomones kad tu pagamini CuCl2 is sventos dvasios. negali atsakyti i toki klausima? Tai kaip isvis ta tavo reakcija galima susieti su sita tema?
Isvis gudrutis atsirado atkniso reakcija ne is sitos temos per google - viena reakcija zino ir kisa visur.
13 puslapiu snekam apie oksidacijos redukcijos reakcija, o du aktyviausi sneketojai ir reakcijos aiskintojai net nezino kas per biesas ta oksidacija.  |
|
Paskutinį kartą redagavo GODhack, 2006 05 21, 21:53. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 21:53 |
|
|
|
|
kam cituoji save?
jei jau CuCl2 nera ir nereikia,
Na ir CL reakcijoje nedalyvauja
tai paaiskink is naujo kaip grynu CuSO4 esdinti vari |
|
|
|
|
|
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 21:56 |
|
|
|
|
Cloras nedalyvauja oksidacijos redukcijos procese reakcijoje jis dalyvauja.
Cloras nekeicia oksidacijos laipnio nesusidaro jokios cloro dujos ar hipocloritai, taigi jis nedalyvauja esminiame procese.
O kadangi pats pripazinai kad oksidacijos redukcijos procesai tik pauksciu kalba tau tai ka dar aiskinti reikia? |
|
|
|
|
|
 |
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 22:00 |
|
|
|
|
prieš tai kartojai, kad Cl nebūtinas ir, kad CuCl2 negali atsirasti Cu2SO4 ir NaCl tirpale.
As pasakiau kad Cl- jonas nedalyvauja oksidacijos redukcijos procese o tai nera visisikas nedalyvavimas...bet ai ka as cia sneku tu is vis zinai kas yra oksidacija redukcija? |
o apie oksidacija redukcija aš tau kaip Jaunajam Mendelejavui pasakysiu OPERA. Chemijos vadovėliuose to nėra, taip, kad abejoju ar suprasi šį žodį.
beja ir man idomu, kaip tu grynu Cu2SO4 nori varį nuėsdint?  |
|
Paskutinį kartą redagavo edvintas, 2006 05 21, 22:02. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 22:02 |
|
|
|
|
Suprantu si zodi: O.P.E.R.A
Opera jau sis tas, vis geriau nei nieko.
Na Digix tai ir tiek nezino.  |
|
|
|
|
|
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 22:03 |
|
|
|
|
o apie oksidacija redukcija aš tau kaip Jaunajam Mendelejavui pasakysiu OPERA. Chemijos vadovėliuose to nėra, taip, kad abejoju ar suprasi šį žodį.
niekaip: grynu CuSO4 net ir aliuminio nenuezdinsi.
Dar ko i ana posta neparasiau tai pasipildysiu kad tos operos tai vaiku zaidimai kai dar snarglys buvau tokius dalykus supratau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 22:06 |
|
|
|
|
Dar ko i ana posta neparasiau tai pasipildysiu kad tos operos tai vaiku zaidimai kai dar snarglys buvai tokius dalykus supratau. |
nu davai, pasiginčykim dėl aliuminio(atsimink, kad ir pats man siūliai šitą bandymą padaryt). Nors nelabai čia yra apie ką ginčytis, su Aliuminiu tiesiog reaguoja ir viskas... kaip ir su geležim. |
|
|
|
|
|
 |
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 22:08 |
|
|
|
|
as paprastai oksidacija linkes palikti su deguonimi.
o man ta oksidacijos redukcijos reakcija (siuo atveju) labiau patinka vadinti valentingumo pasikeitimu.
tu vadink kaip nors, tas esmes labai nekiecia, nebent per egzaminus reikia mintinai iskalta medziaga mokytojai pasakoti. o del tu zodziu, man mazai rupi kas tuos elektronus kam perduoda. jei yra paparstesnis paaikinimas reikia juo ir naudotis. |
|
|
|
|
|
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 22:08 |
|
|
|
|
Dar ko i ana posta neparasiau tai pasipildysiu kad tos operos tai vaiku zaidimai kai dar snarglys buvau tokius dalykus supratau. |
tai dabar papasakok ką sužinojai kai nebeesi snarglys
turiu omeny oksidaciją redukciją, apie kurią nieko daugiau ir nereikia žinot. |
|
|
|
|
|
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 22:11 |
|
|
|
|
nu davai, pasiginčykim dėl aliuminio(atsimink, kad ir pats man siūliai šitą bandymą padaryt). Nors nelabai čia yra apie ką ginčytis, su Aliuminiu tiesiog reaguoja ir viskas... kaip ir su geležim. |
deja jei nesinaudosi GODhack gincyjimosi metodais si ginca pralaimesi. aliuminis aktyvesnis uz vari, tdel labai letai bet esdinimas vyks, tisiog nuo aliuminio pavirsiaus byres vario milteliai. |
|
|
|
|
|
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 22:14 |
|
|
|
|
a, apsirikau, manu kad Godhack sake reagouja, o pasirodo jis sako kad ne.
tokiu atveju galime tiketis vel 12 puslapiu nesamoniu kai vandenyje esamcio preimaisos sueda alimini  |
|
Paskutinį kartą redagavo Digix, 2006 05 21, 22:16. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 22:14 |
|
|
|
|
Del to su aliuminiu bandymo tai tiesio pabandyk ir pamatysi, gincas beprasmis butu.
Digix matai jei tu isgavosi savo teorijas tai ne tik per egzaminus bus problemu bet ir kai meginsi ka nors perskaityt ar suprast ka kiti tau sako.
Na jei visos temos tikslas uzvartyt mane, bet kokiom priemonem, tai geriau pasnekam apie chiralines molekules elektronu orbitaliu hibridizacijas ar ka nors tokio. |
|
|
|
|
|
 |
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 22:16 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
deja jei nesinaudosi GODhack gincyjimosi metodais si ginca pralaimesi. aliuminis aktyvesnis uz vari, tdel labai letai bet esdinimas vyks, tisiog nuo aliuminio pavirsiaus byres vario milteliai. |
Dar vienas tavo nusisnekejimas sitai temai.
Mano skaiciavimai NR6! vidutiniskai po viena i du puslapius.
Reakcija vyks taip letai kad greiciau susensi nei pamatysi vario.
Idomu tai kad jei patenka NaCl nors is tarpunagiu krislelis reakcija vyksta zaibiskai. |
|
|
|
|
|
 |
 |
vario ėsdinimas |
Parašytas: 2006 05 21, 22:21 |
|
|
|
|
Del to su aliuminiu bandymo tai tiesio pabandyk ir pamatysi, gincas beprasmis butu.
Digix matai jei tu isgavosi savo teorijas tai ne tik per egzaminus bus problemu bet ir kai meginsi ka nors perskaityt ar suprast ka kiti tau sako.
Na jei visos temos tikslas uzvartyt mane, bet kokiom priemonem, tai geriau pasnekam apie chiralines molekules elektronu orbitaliu hibridizacijas ar ka nors tokio. |
nezinai nieko tu apie tas hibridizacijas, cia fizika o ne chemija ir be to labai sudetinga kvantine fizika. ta ka tu chemijoje mokeisi vaiku darzelio pasakeles , tolygios pasakymui kad debeys is plunsknu padaryti.
del mano teoriju as ju nekisu tau per prievarta. tuo labiau kad cia tik pavadinimo reikalas o ne teorija.
o del bandymu nesiulysk ju daryti tam kas jau dare, pats padaryk pirma.
isvis absurdiskas gincas kai zmogus net nemates CuSo4 sako kad viska zino tiems kurie yra realiai patikrine savo teiginius. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |