|
Forumas » Autoelektronika » ECU remontas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 12 02, 07:46 |
|
|
|
|
man atrodo cia problema daug paprastesne ... jeigu klientas pasako kad nera meistru jo automobiliui .... paprastai problema ir buna pats automobilio savininkas ....
nu cia gi ne koks maserati ... kad nesuprastu meistrai .... |
|
|
|
|
|
 |
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 12 07, 12:49 |
|
|
|
|
| Artūrasm rašo: |
Visais atvejais kompai rodo apatini holo daviklį. Jie bandyti keisti, jau trečias daviklis.
Manau problema kompe, nebent kas nors turi kokį logiška paaiškinimą, kas gali būti kaltas kažkas kitas, nors ir su trim skirtingais kompais ji elgiasi blogai, bet vis skirtingai?
|
Apatini holo davikli? ... Veleno ,turi galvoje, (crankshaft'o)? Esu rades kazkada ant jaunesnio,dyzelinio Opelio tokia klaida:
P0335 - Crankshaft Position Sensor Signal Range/Performance
Bedos buvo kitokios: sunkiau uzsikurdavo ir uzsikurus lyg ir dirbdavo nesvariai,nepamenu tiksliai. Apie klaida pasnekejom su automobilio savininku. Pasakiau ,kad gali buti ir daviklis ir ne daviklis,davikli apsiimciau pakeisti,bet jei beda is giliau, variklio neskersiu- motoru remontais neuzsiimu. Savininkas pats atsiveze davikli ir pakeitus nepagerejo. Veliau, motoristai isgriove jam puse variklio, pakeite,ta "kazka",nuo ko crankshaft sensorius nuskaito informacija (smagraciu pavadinciau) ir bedos dingo. Taciau klaida isliko- buvo jis dar pas mane atvaziaves,nuskaiciau. Tik prie klaidos "not present" rasydavo ir istrynus ,po kiek tai laiko, vel atsirasdavo |
|
|
|
|
|
 |
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 12 07, 14:20 |
|
|
|
|
| Citata: |
| kad nesuprastu meistrai .... |
manau, kad sunku rasti ir konstruktorių, kuris suprastų ... paplito pasaulyje kompiuterinis kolektyvinis vieno projekto drožimas ir galutiniam varijante nelieka suprantančio kas ir kaip. |
|
|
|
|
|
 |
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 12 07, 15:00 |
|
|
|
|
| Artūrasm rašo: |
Na autoserviso paslaugomis nesu patenkintas, galima suabejoti meistrų ir vadovybės kompetencija elektronikos klausimu.
Osciloskopo niekur nemačiau, kiek buvau užėjęs jis ten su perinoske visus laidus pereidinėjo, ar kažką papildomai darė niekas nežino..
Autoservias Veiverių g. 114, UAB PAVASARIS. Kadangi mašina tėvo, turiu savo, ten kažkada jam gerai padarė audi, tai jis ir išreiškė norą ten nuvažiuot.. Ko gero buvo pasirinktas ne tas autoservisas..
Tai ar yra koks žmogus, kuriuo Kaune būtų galima pasitikėti būtent šiuo klausimu? |
Kaune... Kaunakiemio gatveje garazose lig neblogas diagnostas darbuojasi... ne pigus... bet savo darba zino... |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
 |
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 12 11, 22:15 |
|
|
|
|
Sveiki visi. Eilinį kartą pratryniau neesmines žinutes.
Labai nenoriu teršti temos, tačiau yra už mane tai geriau darančių, todėl pabandysiu būti kiek įmanoma lakonišku. Tiesiai šviesiai galiu pasakyti tiems, kuriems čia nepatinka - jūsų niekas čia pririštų nelaiko ir nedraudžia dalyvauti kituose forumuose. Tačiau labai abejoju, kad ten jums bus gerai.. Kas liečia kai kurias mintis, kad naujokus reikia laikyti trumpu pavadžiu, tai galiu drąsiai teigti, kad mūsų forume žymiai daugiau problemų kyla iš kelių senbūvių pastovaus nepasitenkinimo. Keli jau yra gavę nemokamų savaitinių atostogų. Sekančios atostogos bus visiems laikams.
Tad jeigu kažkam kažkas nepatinka forume, rašykite man konstruktyvias mintis ir mes bandysime rasti sprendimus. Jeigu nesigauna - nieko baisaus, nes lieka 2 variantai. Susitaikyti arba ieškoti kitų erdvių savo mintim išreikšti. O forumo administracija gins liekančius čia ir norinčius bendrauti čia. Mes ne "Caritas" - visiems nepadėsim.
Atsiprašau temos autoriaus už šiokį tokį negatyvą. |
|
|
|
|
|
 |
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 12 11, 23:19 |
|
|
|
|
Administracija pasirodo po savaitės ir lieka kalčiausi senbuviai.Tai žinoma jeigu administracija pasirodo po savaitės ,tai aš nematau problemų .Dabar belieka žmonėms ištrinti atmintį . |
|
|
|
|
|
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 12 12, 12:00 |
|
|
|
|
| Jeigu administracija pasirodytų po vienos dienos, rezultatas būtų lygiai tas pats, tik temoje būtų mažiau pridergta. Jeigu kažkas nesilaiko taisyklių ir elementarių moralės normų, kalta - valdžia, bet ne jis pats.. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |