|
Forumas » Autoelektronika » ECU remontas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 11 28, 22:18 |
|
|
|
|
| Pushkin rašo: |
| Pakartosiu. Is kur pats? |
Kaunas. |
|
|
|
|
|
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 11 28, 22:20 |
|
|
|
|
| Zodziu. Kaune osciloskopa tikrai rasi. Ir nebrangiai manau |
|
|
|
|
|
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 11 28, 23:19 |
|
|
|
|
Panašu kad automobilis remontuotas Drugowaz darbovietėje
Be reikalo pakeisti tie crankshaft davikliai.čia tik simptomas,bet ne gedimas. Nepaspaustas gazo pedalas ,o apsukos 4000 rpm,tai kompas pamasto ir galvoja WTF?Gauk check su variklio apsuku davikliu .
Aš nežinau ar kompai geri ar blogi,bet bent variklio veikimo principus reikia suprasti ir kokiu principu keliasi sūkiai pas benzininį variklį. |
|
|
|
|
|
 |
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 11 29, 08:09 |
|
|
|
|
| Diezis rašo: |
Be reikalo pakeisti tie crankshaft davikliai.čia tik simptomas,bet ne gedimas. Nepaspaustas gazo pedalas ,o apsukos 4000 rpm,tai kompas pamasto ir galvoja WTF?Gauk check su variklio apsuku davikliu .
Aš nežinau ar kompai geri ar blogi,bet bent variklio veikimo principus reikia suprasti ir kokiu principu keliasi sūkiai pas benzininį variklį. |
iskur cia istraukei tokia nesamone ir iskur tu zinai kur mano darboviete buvo:) praktika as atlikau kaune ir jau virs menesio praktika baiges,bet su tokia auto tokiu gedimu, kol ten buvau tikrai nedirbau,taip,kad tavo zinios klaidingos. vienintele vectra turejau su sklendes daviklio problema.
jei sakai del to,kad remontavosi pas mane,del mano atsakymo apie davikliu tikrinimus,tai turejau omeny,kad taip reikia tikrinti tuos daviklius,o ne,kad juose yra problema ir tavo versija apie tai kodel meta klaida butent ten,sorry bet nepatvirtinta,betkokiu atveju daviklius patikrinti ir lengva ir greitai ir kad atmesti juos ,patikrint reikia. Aisku pirma paziureciau ka rodo live data kitu atsakingu uz apsukas mazgu. |
|
_________________ What is the difference between professionals and amateurs? Only amateurs panic... |
|
|
|
 |
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 11 29, 09:02 |
|
|
|
|
| Artūrasm rašo: |
| drugowaz rašo: |
| tai ckp grandine tikrino pilnai ir kokiu budu tikrino ar tik dalis keite ir eme pinigus?taipat tikrinant ckp reikia tikrint cam davikli,nes daug atveju buna kai klaida rodo ckp o kaltas cam daviklis. |
Kaip tikrinta nežinau, bet pasak juos, pareiti visi laidai jungtys ir t.t. sutvarkyti visi oksidai ir pan. Mašina matosi buvo kurį laiką stovėjusi vokietijoje. |
"laidu perejimas" tai dazniausiai buna toks pas tuos kurie remontuoja be osciloskopo,ir nezino grandines veikimo principo. Apziuri laidus ir jungtis vizualiai,pravalo fyskes ir viskas. |
|
_________________ What is the difference between professionals and amateurs? Only amateurs panic... |
|
|
|
 |
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 11 29, 10:07 |
|
|
|
|
Na autoserviso paslaugomis nesu patenkintas, galima suabejoti meistrų ir vadovybės kompetencija elektronikos klausimu.
Osciloskopo niekur nemačiau, kiek buvau užėjęs jis ten su perinoske visus laidus pereidinėjo, ar kažką papildomai darė niekas nežino..
Autoservias Veiverių g. 114, UAB PAVASARIS. Kadangi mašina tėvo, turiu savo, ten kažkada jam gerai padarė audi, tai jis ir išreiškė norą ten nuvažiuot.. Ko gero buvo pasirinktas ne tas autoservisas..
Tai ar yra koks žmogus, kuriuo Kaune būtų galima pasitikėti būtent šiuo klausimu? |
|
|
|
|
|
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 11 29, 10:42 |
|
|
|
|
. Kadangi mašina tėvo, turiu savo, ten kažkada jam ...
Visi žmonės turi savo tėvus. Nereikėjo čia šito akcentuoti.  |
|
|
|
|
|
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 11 29, 20:03 |
|
|
|
|
| Atitempk masina i vilniu padarysim. |
|
|
|
|
|
 |
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 11 30, 00:49 |
|
|
|
|
| drugowaz rašo: |
| Diezis rašo: |
iskur cia istraukei tokia nesamone ir iskur tu zinai kur mano darboviete buvo:) praktika as atlikau kaune ir jau virs menesio praktika baiges,bet su tokia auto tokiu gedimu, kol ten buvau tikrai nedirbau,taip,kad tavo zinios klaidingos. vienintele vectra turejau su sklendes daviklio problema.
jei sakai del to,kad remontavosi pas mane,del mano atsakymo apie davikliu tikrinimus,tai turejau omeny,kad taip reikia tikrinti tuos daviklius,o ne,kad juose yra problema ir tavo versija apie tai kodel meta klaida butent ten,sorry bet nepatvirtinta,betkokiu atveju daviklius patikrinti ir lengva ir greitai ir kad atmesti juos ,patikrint reikia. Aisku pirma paziureciau ka rodo live data kitu atsakingu uz apsukas mazgu. |
gera praktika  |
|
|
|
|
|
 |
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 11 30, 09:01 |
|
|
|
|
Is konteksto istraukdamas fraze ir ja iskreipdamas vaikisku budu,protingesnis neatrodysi.
Rasykit tai kas i tema ir susije su autoriaus klausimu,o ne apie tai kas uzeina. |
|
|
|
|
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 11 30, 21:16 |
|
|
|
|
| musecece rašo: |
. Kadangi mašina tėvo, turiu savo, ten kažkada jam ...
Visi žmonės turi savo tėvus. Nereikėjo čia šito akcentuoti.  |
Aš asmeniškai ten važevęs nebūčiau, norėjau akcentuoti tą, bet visgi, nelabai suprantu kuo būtent šis pranešimas man galėtų pagelbėti mano situacijoje..
| waultaz rašo: |
Su tokia mašina važiuoti nekažką, o tempti dvi, tai nesąmonė + autostrada tempti mašinos negalima, gal vis gi išeis kažkaip ir Kaune susitvarkyti. |
|
|
|
|
|
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 12 01, 22:42 |
|
|
|
|
| Artūrasm rašo: |
| waultaz rašo: |
Su tokia mašina važiuoti nekažką, o tempti dvi, tai nesąmonė + autostrada tempti mašinos negalima, gal vis gi išeis kažkaip ir Kaune susitvarkyti. |
Kada čia spėjo tarp Vilniaus ir Kauno autostradą nutiesti? |
|
|
|
|
|
 |
ECU remontas |
Parašytas: 2014 12 02, 07:22 |
|
|
|
|
| sopkis rašo: |
| Kada čia spėjo tarp Vilniaus ir Kauno autostradą nutiesti? |
Autostrados nespėjo, bet didelė šio kelio dalis pažymėta kaip "automobilių kelias"
O tada skaitom KET
Vilkti draudžiama:
220.9 - lanksčia vilktimi keliuose, pažymėtuose kelio ženklais Automagistralė ar Automobilių kelias.
O kadangi sunkiai įsivaizduoju kaip lengvasis automobilis tempiamas ne lanksčia vilktimi tai iš Kauno į Vilnių nebent per Prienus ir Aukštadvarį. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |