|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 01, 06:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Del hdd laidu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Re: Del hdd laidu |
Parašytas: 2014 11 10, 23:57 |
|
|
|
del ko nusprendes kad tas sleifas blogas ?? ((kad youtube radai ?? hdd reikia isimt ir pratestint gal hardas nudveses ar dar paprasciau operacine sugriuvo ?? //
harda pirma testink isemes jei sitam dell neisena ...
dar klausimas dell bios mato hdd ??
cia labai idomiai nuspresta kad kaltas tik sleifas ......// |
|
_________________ LAPTOPS; RAM; HDD;
PC; CPU; RAM; HDD; |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 11 11, 00:03 |
|
|
|
Bandziau windowsus perrasineti, meta kad nera hard disko, bandziau irasineti sata driverius nieko nepavyko, o viska lygiai taip pat meta man kaip ir tame video
ir pagal sita viska bandziau bet nepavyko https://www.youtube.com/watch?v=yBIqKs6gi2g
P.s. bios'e raso hdd - none
P.s.s Pas mane lygiai toks pats laptopas kaip pirma video |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 11 11, 00:16 |
|
|
|
feron rašo: |
Bandziau windowsus perrasineti, meta kad nera hard disko, bandziau irasineti sata driverius nieko nepavyko, o viska lygiai taip pat meta man kaip ir tame video
ir pagal sita viska bandziau bet nepavyko https://www.youtube.com/watch?v=yBIqKs6gi2g
P.s. bios'e raso hdd - none
P.s.s Pas mane lygiai toks pats laptopas kaip pirma video |
isemes hdd is sito dell bandei ?? vien del to kad paziuret kitas kompas mato hdd ar ne // jei matis kitas kompas sita dell hdd tai tada galima isdalies kaltint ta sleifa bet jei kitas kompas irgi nematis isimto hdd tada labai didele tikimybe kad beda paciam hdd ir reikia kito hdd .... |
|
PC; CPU; RAM; HDD; |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 11 11, 00:20 |
|
|
|
Nebuvau išėmęs, nes neturiu kur patikrinti ar kitas kompas mato ar ne Bet aš manau, kad bus šleifo kaltė, nes skaičiau, kad jiems dažnas toks veiksnys sugesti ant šito modelio. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 11 11, 00:22 |
|
|
|
Nebuvau išėmęs, nes neturiu kur patikrinti ar kitas kompas mato ar ne Bet aš manau, kad bus šleifo kaltė, nes skaičiau, kad jiems dažnas toks veiksnys sugesti ant šito modelio. |
tavo reikalas kaip manyt bet ka darysi kaip sleifa kita turesi ir beda bus nepasikeitus ?? |
|
PC; CPU; RAM; HDD; |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 11 11, 00:27 |
|
|
|
VALDAS_H rašo: |
tavo reikalas kaip manyt bet ka darysi kaip sleifa kita turesi ir beda bus nepasikeitus ?? |
tai spręsiu tą bėdą, o dabar manau, kad šleifo kaltė, ir klausiu kur galėčiau tokį įsigyti.  |
|
|
|
|
 |
Del hdd laidu |
Parašytas: 2014 11 11, 02:39 |
|
|
|
Tai kad jau pigiau vargu ar rasi, kaip deep sake pirk is ten ir nesuk galvos, is uk dazniausiai per 5 dienas parkeliauja, kiek teko ish ten pirkt, tai manau padorus terminas, net jei ir 10 reiketu laukt. |
|
|
|
|
 |
Del hdd laidu |
Parašytas: 2014 11 12, 02:24 |
|
|
|
Ne nu mastymas tai ne kazka. Reikia pirma rasti problema o ne bandyti keisti detales nuo pigiausios. Nejaugi pas drauga koki negali pajungti to hdd.. Pirmiausiai isitikink kad problema ten, o tada pirk. HDD labai daznai nudvesia be jokiu perspejimo zenklu. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |