Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 02, 22:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
gal kam kete galinius tranzus
kokie tinkamiausi tikriausiai dralingtono???
Aš pats keičiau. Taip, ten reikia darlingtono.
Dėjau berods BDW93; BDW94. Keičiau tik vienam kanalui. Laiko, groja, iš klausos atskirt nuo originalaus neišeina.
Labiausiai visame tame tai nemaloniai nustebino, kad prie tų takelių neįmanoma prilituot. Teko lituot tiesiogiai prie kojelių.
Dėjau berods BDW93; BDW94. Keičiau tik vienam kanalui. Laiko, groja, iš klausos atskirt nuo originalaus neišeina.
Labiausiai visame tame tai nemaloniai nustebino, kad prie tų takelių neįmanoma prilituot. Teko lituot tiesiogiai prie kojelių.
na dekui apziurejau yra evitoj sita pora. pagal datasheeta jie poruojasi
_________________ teoriškai arklys- praktiškai nepaveža
Kas darėt gal galit pasidalint, su kokiu lituokliu atlitavot senus tranzus? Mėginau su paprastu 40W lituokliu, tai anei krust... Aišku, galima tranzus prisukt šalia, bet norėčiau pamėgint sutalpint į vidų.
Kas darėt gal galit pasidalint, su kokiu lituokliu atlitavot senus tranzus? Mėginau su paprastu 40W lituokliu, tai anei krust... Aišku, galima tranzus prisukt šalia, bet norėčiau pamėgint sutalpint į vidų.
ten apačioj dar aliuninio plokstelė tai reik pakankamai galingo lituoklio pats asmeniskai naudoju weller WSD151
_________________ teoriškai arklys- praktiškai nepaveža
Litavimui prie aikšelių ir takelių tinka elektros kabeliams naudojamas kietas geltonos spalvos kaip siera fliusas, kietumo kaip muilas, kaip vadinasi nežinau, lydosi kaip riebalai - šitiems litavimams naudodavau puikiai, Taip pat tas fliusas tinka pjezo keraminiū garsiakalbių laidams prilituoti jeigu orginalus išdeges.
Litavimui prie aikšelių ir takelių tinka elektros kabeliams naudojamas kietas geltonos spalvos kaip siera fliusas, kietumo kaip muilas, kaip vadinasi nežinau, lydosi kaip riebalai - šitiems litavimams naudodavau puikiai,
Žinau šitą, rusiškai jis taip ir vadinasi "litavimo riebalai", oficialaus pavadinimo ir aš nežinau, bet aš jį naudoju stambiems darbams ir kažkaip neišdrįsau jo naudoti tokioje delikačioje vietoje. Bet kuriuo atveju prilituota ir viskas veikia.
Litavimui prie aikšelių ir takelių tinka elektros kabeliams naudojamas kietas geltonos spalvos kaip siera fliusas, kietumo kaip muilas, kaip vadinasi nežinau, lydosi kaip riebalai - šitiems litavimams naudodavau puikiai,
Žinau šitą, rusiškai jis taip ir vadinasi "litavimo riebalai", oficialaus pavadinimo ir aš nežinau, bet aš jį naudoju stambiems darbams ir kažkaip neišdrįsau jo naudoti tokioje delikačioje vietoje. Bet kuriuo atveju prilituota ir viskas veikia.
ar šitais "riebalais" dar kur nors LT teritorijoje prekiaujama?
mano turimi dar nuo sovietmečio visai baigia "ištirpt", saugau tik būtiniausiems atvejams
В состав паяльного жира входят следующие материалы: паста ГОИ-54 — 78%, цинк хлористый — 10%, масло трансформаторное или вазелиновое — 10%, вода — 2%. Если паста ГОИ-54 отсутствует, то ее можно заменить смесью, состоящей из церезина (75%) и трансформаторного масла (25%). Паяльный жир приготовляют следующим образом. Воду вливают в фарфоровую ступку, туда же опускают взвешенный хлористый цинк в виде порошка и тщательно растирают с водой. Затем добавляют вазелиновое или трансформаторное масло и продолжают растирать до образования эмульсии. В образовавшуюся эмульсию мелкими порциями вводят пасту ГОИ-54 и тщательно размешивают до образования однородной массы, после чего паяльный жир готов к применению. Паяльный жир следует хранить в стеклянной посуде.