|
Forumas » Autoelektronika » LED lemputes ilgosioms/trumposioms sviesoms. Ar naudojate?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
 |
 |
 |
LED lemputes ilgosioms/trumposioms sviesoms. Ar naudojate? |
Parašytas: 2014 10 24, 17:20 |
|
|
|
|
| abalys rašo: |
| gramelis rašo: |
pas pazystama ford marke,auto apie 4 metu senumo.reguliariai kas puse metu keicia lemputes,sake buvo pirkes nuo pigiausiu-iki tikrai brangiu.efektas tas pats ...as jam iskeliau versija,kad nusipirk pats tikrai nepigias,ir tau matant tegu istato...gal servisai paima kaip uz geras-sudeda ta pati s...ir kur rasi galus po puses metu  |
Ar nepadares gramo taip gali sneket? Nori pasakyt uzrasai ant lievos ir kokios OSRAM lempuciu nesiskiria? Kam cia tie paistalai? Keiciu as tas lemputes, bet dedu kitaiskas su melynais stiklais, nors sviecia jos baltai- man daug geriau jos, nors per du metus pakeiciau gal 4. Paskui susidejau LED- aisku perdega reciau. Mano nuomone tokia- nusipirkit kur tai Vokietijoj ar pan. manau tarnaus ilgiau. Nafig pampersus, skalbimo miltelius ir kitka tempia is ten??? |
abaliuk,paprastam vartotojui tie uzrasai tikrai nieko nesako,osram vienaip ar osram kitaip.turi dirbt toj srity,kad zinotum koks uzrasas orginalas-nes zmogus varo i servisa pakeist lemputes,pats nesugeba.o siaip tema gal ne apie tai ar lemputei turi pinigu-o is seno ipratimo,daugelis priprate tame tarpe ir as,kad lemputes tekdavo keist i tris metus karta,dabar kas pusmeti...as ir link to,kad kokybe ziauriai suprastejus,ir kas keisciausia zymiu gamintoju.kinieciai mazai atsilikt pradeda  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 10 24, 17:42 |
|
|
|
|
| Vabalas rašo: |
Tema paskaicius susidaro vaizdas, kad masinas nusipirkt pinigu uzteko, o lempute pasikeist i metus karta, jau nebelieka pinigu, nes jos verte puse automobilio kainos.  |
Aš suprantu, kad tu džiaugiesi dėl to, kad lempas reikia dažnai keisti. Apskritai ateina žiema - džiaugsis padangų, akumuliatorių, antifrizo pardavėjai, skardų lygintojai irgi džiaugsis. Temperatūra krenta, navaras kyla, su kuo ir sveikinu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 10 24, 18:55 |
|
|
|
|
| sopkis rašo: |
| Dar variantas kad to avensio pakaba kieta, padangos žemos, ir atsipurto su laiku siūleliai, iki baltumo įkaitusiam metalui juk purtymas sveikatos tikrai neprideda. |
Antras avensis salyginai minkštas, niekas ten nenusipurto. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 10 25, 16:53 |
|
|
|
|
| grameli, manau tokie kaip tu stovi man uz nugaros kai as lempute keiciu ir aiskina kaip teisingai pakeist...o jei patys pasikeicia- ja kreivai ideda- paskui uzsiknisi ja isiminet kad teisingai istatyt. Ir kaip tokiem paaiskint kad saziningi darbuotojai yra serviso vardas??? Nukrypsiu i sentimentus, bet tokiu debilu klientu yra kur po serviso intervalu nuemimo atvaziuoja ir sako kad man automatiskai sviesos nebeuzsidega....Rekia i akis- tu su kompu kazka padarei- nors masina turi tik 2 dienas ir jos uzsidega tik patamsy. Kai irodai teisybe net neatsipraso. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 10 25, 18:52 |
|
|
|
|
| abaliuk-klysti,as retas svecias servise.bet bunu.as irgi dirbu su klientais(kitoj remonto srity),ir juos puikiai atsirenku,man uz nugaros nestovi nei vienas,jei tau stovi uz nugaros,reiskias dar prastai dirbi .zinai kur visa beda-sazinigu servisu mazuma,is cia nepasitikejimas...daug istoriju galima butu aprasyt su servisu fintais...gal dabar padetis keiciasi nzn,bet... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 10 25, 19:40 |
|
|
|
|
| nu grameli, nezinojau kad 20 metu blogai dirbu...gal eisiu gatviu sluot. Ir ten knis prota kad ne ta ranka bikus renku.Tokie jau tie klientai. |
gerai spaudziu desne,gana...tik apie save galvot labai gerai-nera gerai. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 10 25, 19:58 |
|
|
|
|
| gramelis rašo: |
| nu grameli, nezinojau kad 20 metu blogai dirbu...gal eisiu gatviu sluot. Ir ten knis prota kad ne ta ranka bikus renku.Tokie jau tie klientai. |
gerai spaudziu desne,gana...tik apie save galvot labai gerai-nera gerai. |
Tu teisus... man abi rankas jau nukirto klientai, dirbu kojom, del to gali gautis ir tu nesusipratimu. Neber ka spaust.... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 11 18, 22:17 |
|
|
|
|
| Sony rašo: |
| Evaldas_S rašo: |
| Citata: |
| Perku osram H1 dazniausiai. Nudega siulas. |
Matuok įtampą ant lemputės kontaktų aišku kai ji šviečia. Nuo per žemos įtampos ir tuo pačiu nuo per žemos temperatūros nevyksta volframo regeneracija, išgaravęs jis nebesugrįžta ant siūlelio ir siūlelis palaipsniui plonėja. |
Esu girdejes, kad Avensiu lemputes perdegineja del to, kad lempose netinkama ventiliacija ir jos labai kaista. Nezinau kiek tame tiesos.
Lemputes esu isbandes visokias. Ilgiausiai islaiko nepilnai metus.
Todel ir pradejau dometis tuo klausimu. |
Is patirties pastebejau, kad labiausiai perdega H7 lemputes. Kazkoks ale inzinierius viena karta man bande aiskinti, kad siu lempuciu ausinimas blogai issprestas. Gal tame ir yra siek tiek teisybes? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 11 18, 23:38 |
|
|
|
|
H
| Gediminas rašo: |
| Evaldas_S rašo: |
| Pagrindinės priežastys būna tokios: lemputes "duokit tas kur pigesnės" |
Ant vienu pigių buvau uzsirovęs, kažkokios amolux tipo itališkos tai per pusmetį gal 3 pakeičiau.
Po to dėjau tai kas būdavo parduotuvėj. Peržiūrėjau dėžutes: Philips 12 Lt, Narva 7 Lt, Osram 10 Lt, Sunxuichai 6 Lt. Didelio skirtumo nepastebėjau per metus karta gal perdega, o ziurek ir pora metu atlaiko. Lemputės H4. |
Aš prieš porą metų pirkau Lemonoj H4 lemputes 2 vnt. komplektas kaina virš 60 lt. neperdega. Važinėju nemažai. Mašina Audi b4. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |