|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 17:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Prietaisai, įrankiai, medžiagos » Kaip veikia vandens skaitiklis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 6 iš 6 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
|
 |
 |
 |
Kaip veikia vandens skaitiklis |
Parašytas: 2014 10 20, 15:02 |
|
|
|
|
| Zaria_klp rašo: |
nesu turtuolis, bet dalį žmonijos vistiek lenkiu atlyginimu. tai dabar iš manęs galima ir vogti? kažkaip ne kartą jau apvogtas esu, ir nepajutau to pagerėjimo - ne tik kad neturiu turėto daikto, bet dar ir naują turiu pirkti.. ir plius turiu dar tvarkyti įsilaužimo žalą.
kaip vagys gali ramiai miegoti naktį? |
na nereikia lekstis i asmeniskumus ar galima vogti is taves konkreciai.
bet saip tu po vagystes ir neturi pajusti pagerejimo, tiesiog logiskai mastom
tu dabar taupei pinigus planavai pirkti nama, atejo vagis apvoge arba ir visai nudaigojo, daugiau namo pirkti nebegali o tai reiskia kad namo kaina man bus mazesne nes vienu prikeju maziau.
Analogiskai su visai kitais resursais, zeme, kuras, darbo vietos socialine padetis.
aisku jei tu nesi multimilionierius is to kad tau kas blogo nutiko nedaug kam naudos, bet jei tu butum koks didelis oligarchas kuriam ateitu finasinis krachas tai butu atpaliduotas didziulis kiekis turto kuriuo atsirastu galimybe pasinaudoti kitiems |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 10 20, 23:34 |
|
|
|
|
| miegapele rašo: |
| O tu nemanai, kad tas kuris pavoge kaip tik pakela kaina nes jis taip pat pirks nama. |
Paprastai vagysciu NK labai jau mazas tai galima manyti kad dauguma to pas pavogta nueina vejais.
esme yra kad kiekvienam is musu naudinga kad kiti uzdirbtu ir turetu kuo maziau lyginant su mumis, nes kuo daugiau turi/uzdirba kiti tuo maziau lieka mums |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 10 21, 06:21 |
|
|
|
|
| Idomiai cia. Man smagiau kuomet zmones gyvena geriau ir uzdirba daugiau. Bet jei taip sakai tai reketu gal is taves iegi ka nors nucybrinti nes tai man naudinga. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 10 21, 12:04 |
|
|
|
|
| miegapele rašo: |
| Idomiai cia. Man smagiau kuomet zmones gyvena geriau ir uzdirba daugiau. Bet jei taip sakai tai reketu gal is taves iegi ka nors nucybrinti nes tai man naudinga. |
Taip, tau tai butu naudinga as neneigiu. nors cia tik bendras principas, realiai ta nauda per daug menka kad ja pastebetum.
O del smagumo nebutinai smagiau, tas pats kas naudingiau. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |