|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 20, 16:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Saugaus atstumo nesilaikymas.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
Saugaus atstumo nesilaikymas. |
Parašytas: 2014 10 07, 18:02 |
|
|
|
Gera diena, susidūriau su tokia problema. Po kelių eksperimentinių važiavimų iš taško A į tašką B laikantis kelių eismo taisyklių, nutariau taip daryti VISADA. Atsirado problema kai yra tik viena juosta, už manęs per 2-3m prilipusios mašinos. ATPK nuobaudų už tai nėra. Kaip to išvengti? |
|
_________________ Teorija - kai viską žinai, bet niekas neveikia,
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.
|
|
|
|
Parašytas: 2014 10 07, 18:13 |
|
|
|
nuobaudų gal ir nėra,bet kai įkals į šikna,tai pats irgi kaltas gi nebūsi
arba daryk LED užraša "соблюдай дистанцию" |
|
Paskutinį kartą redagavo Jakaz, 2014 10 07, 18:17. Redaguota 1 kartą _________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
|
Re: Saugaus atstumo nesilaikymas. |
Parašytas: 2014 10 07, 18:15 |
|
|
|
Vytautasr rašo: |
Gera diena, susidūriau su tokia problema. Po kelių eksperimentinių važiavimų iš taško A į tašką B laikantis kelių eismo taisyklių, nutariau taip daryti VISADA. Atsirado problema kai yra tik viena juosta, už manęs per 2-3m prilipusios mašinos. ATPK nuobaudų už tai nėra. Kaip to išvengti? |
O tau nuo to skauda ? Man ne, todėl dažniausiai dėmesio nekreipiu. Bet kartais kai labai įkyriai lipa ant šiknos, atsargiai spusteliu stabdį. Kuriam, laikui padeda. Aišku galima tokius pagydyti kirtus per stabdžius, tik tada reikia iš anksto sugalvot svarią priežastį kodėl tu per juos kirtai. Bet žinok visų neišgydysi, į vieno pagydyto vietą du stos.
Kita vertus mažumėlę užknisa tokie taisyklių laikytojai, nesu už lakstymą, ypač mieste, bet + 10 km/h yra nerašyta taisyklė kurios esant geroms važiavimo sąlygoms reiktų laikytis. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2014 10 07, 18:19 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
O tau nuo to skauda ? Man ne, todėl dažniausiai dėmesio nekreipiu. Bet kartais kai labai įkyriai lipa ant šiknos, atsargiai spusteliu stabdį. Kuriam, laikui padeda. Aišku galima tokius pagydyti kirtus per stabdžius, tik tada reikia iš anksto sugalvot svarią priežastį kodėl tu per juos kirtai. Bet žinok visų neišgydysi, į vieno pagydyto vietą du stos.
Kita vertus mažumėlę užknisa tokie taisyklių laikytojai, nesu už lakstymą, ypač mieste, bet + 10 km/h yra nerašyta taisyklė kurios esant geroms važiavimo sąlygoms reiktų laikytis. |
priežsatį sugalvoti mieste,nera labai sunku |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2014 10 07, 19:05 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
... bet + 10 km/h yra nerašyta taisyklė kurios esant geroms važiavimo sąlygoms reiktų laikytis. |
Miesteliu gyventojai sito niekad nesupras |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2014 10 07, 19:16 |
|
|
|
nu as praktiskai virsiju greiti 10-15 kilometru esant geroms vaziavimo salygoms beveik visada ir jei zmogus velkasi antroj juostoj esant 1 laivai mane tai erzina. jau kai nervai nelaiko tada randu butu kaip nukreipt ji i pirma juosta |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2014 10 07, 19:17 |
|
|
|
Kai kas įkals kaltas nebūsiu, bet mano laikas bus gaištamas + mašina ne pirmos jaunystės ir užpakalio palamdymas gali draudimo dėka baigtis nurašymu, o tai dar didesnis laiko gaišimas už kurį niekas nekompensuos.
Stabdį spaudinėti nepatogu, nes išjungiamas autopilotas nustatytas ant 50km/h, ir tai prieštarauja pirminei idėjai dėl saugumo kelyje didinimo.
Su tuo +10km/h turėjau du įvykius per penkis metus dėl ne mano kaltės, abiem atvejais trūko labai nedaug, kad jų išvengti. Eilinė diena Kaune, vakar http://youtu.be/xaYDyPUDhH4 (laikas kameroj nenustatytas), trūko nedaug iki eismo įvykio, mašinoj du vaikai 1mėn ir 1.5metų. Kur juos dėti laukiant policijos, esant svetimam mieste ir t.t. žodžiu problemos. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2014 10 07, 19:22 |
|
|
|
zinai jei vairuosi " as laikausi taisykliu o jus galit us****t" tai manau irgi gerai nebus |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2014 10 07, 19:23 |
|
|
|
Na jei kas labai velkasi prilipes tai galima priletinti, tegul aplenkia.
Jei aplenkti neimanoma tai tada jau kaip ir negali kaltinti kad velkasi is paskos.
daznai tas vilkimasis turi priezasti kad jei paliksi disesni tarpa kas nors ten gali ilisti. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2014 10 07, 19:30 |
|
|
|
Dosia rašo: |
zinai jei vairuosi " as laikausi taisykliu o jus galit us****t" tai manau irgi gerai nebus |
ar aš kaltas, kad jūs nesilaikote taisyklių??
Man būna baisu kai sakykim Vilniuj iš Gariūnų g. į Savanorių pr. yra nepažymėta perėja ir ženklas 40km/h (anksčiau 30 buvo), ten visi jaučiasi kaip greitėjimo juostoj,o aš stabdau. Jonavoj prieš žiedą irgi yra 30 ženklai, nu ką velkiesi ir stebi kaip iš gali kokia fūra artėja |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2014 10 07, 19:34 |
|
|
|
Kur juos dėti laukiant policijos, esant svetimam mieste ir t.t. žodžiu problemos. |
Debilų arba šiaip žioplių visur ir visada atsiranda. Visų jų deja nepataisysi, tenka galvot ir už save ir už juos. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2014 10 07, 19:35 |
|
|
|
Digix rašo: |
Jei aplenkti neimanoma tai tada jau kaip ir negali kaltinti kad velkasi is paskos.
daznai tas vilkimasis turi priezasti kad jei paliksi disesni tarpa kas nors ten gali ilisti. |
O tai yra bėda?
+10km/h visur ir visada, kai leidžia sąlygos. Nes bauda neskiriama tik įspėjimas. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2014 10 07, 19:37 |
|
|
|
Dosia rašo: |
ar aš kaltas, kad jūs nesilaikote taisyklių??
Man būna baisu kai sakykim Vilniuj iš Gariūnų g. į Savanorių pr. yra nepažymėta perėja ir ženklas 40km/h (anksčiau 30 buvo), ten visi jaučiasi kaip greitėjimo juostoj,o aš stabdau. Jonavoj prieš žiedą irgi yra 30 ženklai, nu ką velkiesi ir stebi kaip iš gali kokia fūra artėja |
Čia prie kurio žiedo? niekad neatkreipiau dėmesio |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2014 10 07, 19:37 |
|
|
|
Digix rašo: |
Užmiestyje taip, kai geras kelias prisispaudi prie dešinės kelkraščio ir visi aplenkia. Kalba labiau eina apie miestą, kur kelias siauras, pilnas duobių ir su šaligatviais arba su baisiu kelkraščiu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2014 10 07, 19:42 |
|
|
|
|
Paskutinį kartą redagavo Vytautasr, 2014 10 07, 19:44. Redaguota 2 kartus(ų) _________________ Teorija - kai viską žinai, bet niekas neveikia,
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors