|
Forumas » Autodiagnostika » Audi 2.5 tdi v6 neima oro
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Audi 2.5 tdi v6 neima oro |
Parašytas: 2014 09 27, 17:21 |
|
|
|
|
| DasVWauto rašo: |
| taip. Ardziau vnt15, 17, gt2052v, gt2056v, gtb2260v. Apie paprastasias nekalbu. O ka? |
jei suprastum ju veikimo principa tai pievu nerasytum |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 09 27, 18:58 |
|
|
|
|
| Tai kame pievos? tai paaiskink tada, kam tas varztelis reikalingas i kuri atsiremia alkunele kuria valdo aktuatorius? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 09 27, 19:20 |
|
|
|
|
| taip. Ardziau vnt15, 17, gt2052v, gt2056v, gtb2260v. Apie paprastasias nekalbu. O ka? |
Tarp ardžiau ir žinau kaip veikia didžiulis skirtumas.
Truputį iš kažkieno copypaste:
Algirdas Butkevičius skambina Rimantui Šadžiui (finansų ministrui):
-Sveikas, Rimai, ar tu supranti Lietuvos Finansų politiką?
-Algirdai, atvažiuok aš tau viską tučtuojau paaiškinsiu...
-Ne, Rimantai, paaiškinti aš ir pats galiu, bet klausiu, ar tu supranti?.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 09 27, 19:42 |
|
|
|
|
| ki, tu ismincius, paaiskinsi kam tas varztelis turbinoj reikalingas? jai ilindai cia, tai davai, parodyk ismintinguma |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 09 27, 20:06 |
|
|
|
|
| ki, tu ismincius, paaiskinsi kam tas varztelis turbinoj reikalingas? jai ilindai cia, tai davai, parodyk ismintinguma |
kad asilui duslintuva uzkistu |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 09 27, 20:53 |
|
|
|
|
Davai be asilu, paaiskink ko tu keiti temos esme
paaiskink kam tas varztelis skirtas, isminciau ka?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 09 27, 21:30 |
|
|
|
|
O siaip esu ardes ir as pora-trejeta kintamos geometrijos turbinu, ir is tiesu jei nera ribojimo galima suguldyti ploksteles viena ant kitos ir jos praktiskai uzdarys srautui kelia.
Mano manymu cia vienas is tu retu atveju kai dziandziaminis ne visai nusisneka.
Arba jei ne, tai apsvieskit ir mane. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 09 27, 22:57 |
|
|
|
|
| dusiata rašo: |
O siaip esu ardes ir as pora-trejeta kintamos geometrijos turbinu, ir is tiesu jei nera ribojimo galima suguldyti ploksteles viena ant kitos ir jos praktiskai uzdarys srautui kelia.
Mano manymu cia vienas is tu retu atveju kai dziandziaminis ne visai nusisneka.
Arba jei ne, tai apsvieskit ir mane. |
nukritus valdymui ismetimo dujos sparnelius darineja kaip nori. kiek tokiu masinu buvo atvaziave- jos tiesiog "netraukdavo |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 09 28, 18:20 |
|
|
|
|
| Nezinau ar imanoma taip "sugadint" turbina (ismest geometrijos eigos ribojima), bet ant stalo isemus geometrija is korpuso tikrai galima tiek susukt sparnelius kad jie vienas kita liestu. Manau cia kalbama apie toki scenariju, tik va is atminties nepamenu ar pametus ta mistini varzteli geometrija turi tiek eigos kad atsitiktu toks scenarijus. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 09 28, 19:49 |
|
|
|
|
| jai su vakumais viskas ok, ir jaj aktuatorius pats sureguliuotas gerai, tai liuosiai. Sakau man buvo su sita aude tajp. Ner man tolko meluot. Iki 2500 netraukia visai, srauto matuokles parodymai ne dideja o mazeja (taip dar buna jai katalyzas miortvai uzkistas). O po 2500 tarsi atsigauna ir pradeda traukt, aisku su pliupsniu juodu dumu. Gtb serijos turbinom nereikia to varztelio, jai ir ant vakuumo perdarai nereikia, ploksteliu ribojimas viduje padarytas. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 09 28, 19:51 |
|
|
|
|
| po 2500 pradeda traukt nes n75 duty procentas krenta ir atidarinet geometrija pradeda |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 09 28, 20:54 |
|
|
|
|
| jai su vakumais viskas ok, ir jaj aktuatorius pats sureguliuotas gerai, tai liuosiai. Sakau man buvo su sita aude tajp. Ner man tolko meluot. Iki 2500 netraukia visai, srauto matuokles parodymai ne dideja o mazeja (taip dar buna jai katalyzas miortvai uzkistas). O po 2500 tarsi atsigauna ir pradeda traukt, aisku su pliupsniu juodu dumu. Gtb serijos turbinom nereikia to varztelio, jai ir ant vakuumo perdarai nereikia, ploksteliu ribojimas viduje padarytas. |
papasakok kaip pilnai uzdarius ismetima galima pasiekti 2500 apsuku
pasiskaityk sitas savo pievas:
| Citata: |
| po 2500 pradeda traukt nes n75 duty procentas krenta ir atidarinet geometrija pradeda |
ka reiskia- "atidaryta geometrija"?
kaip mazinant turbinos nasuma automobilis pradeda "traukt"?
aplamai koks asilas isrado fraze "ysijungia turbina prie...... apsuku" |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 09 28, 22:21 |
|
|
|
|
| cia valdymas nenukrenda, o valdymas be varztelio buna |
jei nebus varztelio ant valdymo- isireguliuos turbinos valdymas, ir blogiausiu atveju kojale nukris ant ribotuvo, kas vyksta daug kartu "draskant" varikly. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 09 29, 09:45 |
|
|
|
|
Nu as nesigincysiu, beprasmiska, darkarta issiardyk kad ir vnt17 ir pamatysi...
o isijungia ar neisijungia cia liaudiskai kalbant kad suprast, nes nevisiem dasunta, tad issiardyk, vsio daugiau nediskutuosiu nes ner prasmes (del turbos visisko uzdarymo tai tarp varteliu sonu ir turbinos korpusu buna 0.1 0.15mm atstumai tai pro ten manau ir verziasi viskas dideliu slegiu, kaip geometrija visiskai uzdaryta buna)... sakau ardyk, matuok tikrink ir pats pamatysi kaip viskas ten atsitinka. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |