|
Forumas » Elektronika žaliems » Sugedo resiveris
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 15, 20:44 |
|
|
|
|
dar klausi ne nu dugnas... jau net ne gailestis ima bet verkti norisi... kada zmonems dashus galu gale...
cia kaip mano mamos bendradarbis nusipirko recyvery Philips (ash vabse net ne vieno recyverio filipso nemaciau, apart mikrobangiu) modelis cda7000 berods... nu kazkas su 7000 zodziu plojo 2500 nu asilu asilas... klausiau - tai grojimo jokio , ale navarotu kiek tai jau Jezus Marija ash uz tuos pinigus Harman'a buciau emes, aisq kiekvienam savo... |
|
|
|
|
|
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 15, 20:55 |
|
|
|
|
turbut cia ir bus kompo kalte, Jus pirmai neatsaket y mano klausima, kodel ant creativo nesigirdedavo to gergzdiimo o ant sito girdisi? gal creativas geros kokybes ir apvalo garsa ?  |
|
|
|
|
|
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 15, 21:52 |
|
|
|
|
| :/ gal dar tada veike? o dabar nebe? mano isvis 7.1 integruota korta sudege vargse... tyngiu i garantini vezti o tai pc koki menesi neturesiu... |
|
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly! |
|
|
|
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 16, 13:09 |
|
|
|
|
uz 60 lt skelbime nupirksi creative live 5.1 geriua nieko manau ne nu buna pasitaiko bet seip sakau normali kaina .... o kaska normalaus tai jau 60 lt ir dar nauja tai nezinau ta pati vos ne gausi ... o integruotos visos jos tokios sudinos... bet pirma paziurek ar tikrai ne laidas is pc i resivery ar pats resiveris su kitu saltiniu netraska ar kas ten tau daros ...
seip laidas atrodo geras bet jei sudas tai zemes nebuna ir traska snypcia taip toliau esu susidures .. bet kai matuoji rodo kontakta gera su testeriu ... nesakyk kad tikrai viskas gerai jei nezinai |
|
|
|
|
|
 |
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 16, 17:12 |
|
|
|
|
[quote="PingPong"]
| Geduxas rašo: |
| jau net nebe juokas ima o gailestis kad zmones perka SONY garso aparatura ir tikisi rezultato... visi zino kad sony tik telikus gamint, samsung tik mikrobanges o ne hdd arba cd-rom, ir t.t. |
tai nori pasakyt kad SONY leva firma buitiniai aparaturai? kodel?[/quote
to "PingPong": Geduxas kala bapkias neblogas iš savo kolonėlių, na negaliu pasakyt ar jos geros, bet vistik jei daro tai išmano taip kad gali sau leist kažką brangesnio nieko nepadarysi "techninės garso inžinėrijos talentas"
to "Geduxas": Sony ir Samsung vaizdo technika yra vienodai gera o dėl Sony audio aparatūros nesiginčysiu, yra ir blogų ir gan vykūsių produktų. |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 16, 17:36 |
|
|
|
|
| kalbu apie SONY TIK apie garso aparatura ir ne senesne kaip ~8metai. Senesne aparatura yra dar verta demesio, aplamai daugelis firmu seniau darydavo zymiai geriau, deja pas daugely dabar tebera islikes vardas manau ne vienas man pritatru |
|
|
|
|
|
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 16, 17:40 |
|
|
|
|
| na gera technika buvo prieš 10 - 15 metų, db viskas yra vienoda - SONY ar ROADSTAR jokio skirtumo. Va. |
|
|
|
|
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 16, 18:02 |
|
|
|
|
| Nu su SONY ir ROADSTAR tai jau nusvaigai |
|
|
|
|
|
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 16, 18:07 |
|
|
|
|
na as centru nenaudoju tai man tas pats  |
|
|
|
|
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 16, 18:10 |
|
|
|
|
| Nu as ir nenaudoju centru.Bet Sony vistiek geriau uz ROADSTAR |
|
|
|
|
|
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 18, 08:31 |
|
|
|
|
| Nu dar viena dalyka pastebejau , kad tas gergzdimas girdisi kai dirba kompiuterio hdd (kompiuteryje ziba raudona lempute) |
|
|
|
|
|
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 18, 09:32 |
|
|
|
|
| tai matyt, kad nuo garso kortos cia bus. |
|
|
|
|
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 18, 12:52 |
|
|
|
|
| Cia bus taip ,kad visi kompo sukelti triuksmai perena i resiveri ir nieko cia keisto taip buna ant visu pigiu garso ploksciu |
|
|
|
|
|
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 18, 13:15 |
|
|
|
|
pas man stovi plokste uz 100 litu, lb paprasta, ir nera jokiu triuksmu  |
|
|
|
|
 |
Sugedo resiveris |
Parašytas: 2006 05 18, 13:34 |
|
|
|
|
O pas mene integruota ir girdis kai hdd dirba ar cd-rom,bet man nesvarbu nes per kompa muzikos neklausau.
Seip dar gali tie visi snypstimai girdetis del ilgo ar prasto laido su prastu ekranu... |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |