|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 18, 10:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » Muzikos leistuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Muzikos leistuvas |
Parašytas: 2014 08 05, 13:39 |
|
|
|
Sveiki, visi asai
Gal galėtumėte pakonsultuoti, kokio muzikos leistuvo turiu ieškoti, kad būtų galima muziką paleisti per USB ir būtų galimybė muzikos leistuvą per RCA jungtį (tulpė) prijungti prie garso sistemos. Nežinau ar supratote, bet man reikalingas paprastas muzikos leistuvas su USB jungtimi ir galimybe prijungti prie garso sistemos, o ne kad jis viduje turėtų garsiakalbius Googlas man šituo klausimu mažai padeda. Ačiū. |
|
|
|
|
|
Muzikos leistuvas |
Parašytas: 2014 08 05, 13:46 |
|
|
|
Kokio įrenginio USB bus naudojamas kaip signalo išėjimas?
Ar čia kalbama apie kokį nors muzikos leistuvą, naudojantį USB laikmenas ir/arba atminties korteles?
Citata: |
muziką paleisti per USB ir būtų galimybė muzikos leistuvą per RCA jungtį (tulpė) prijungti prie garso sistemos. |
|
|
|
|
|
|
Muzikos leistuvas |
Parašytas: 2014 08 05, 13:47 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
Kokio įrenginio USB bus naudojamas kaip signalo išėjimas?
Ar čia kalbama apie kokį nors muzikos leistuvą, naudojantį USB laikmenas ir/arba atminties korteles? |
Būtent, muzika bus leidžiama, naudojant USB laikmeną. |
|
|
|
|
|
|
Re: Muzikos leistuvas |
Parašytas: 2014 08 05, 13:49 |
|
|
|
Vija rašo: |
Sveiki, visi asai
Gal galėtumėte pakonsultuoti, kokio muzikos leistuvo turiu ieškoti, kad būtų galima muziką paleisti per USB ir būtų galimybė muzikos leistuvą per RCA jungtį (tulpė) prijungti prie garso sistemos. Nežinau ar supratote, bet man reikalingas paprastas muzikos leistuvas su USB jungtimi ir galimybe prijungti prie garso sistemos, o ne kad jis viduje turėtų garsiakalbius Googlas man šituo klausimu mažai padeda. Ačiū. |
Tau turbut reikia USB DAC. Jeigu nereikia kokybes, tai eBay/DealeXtreme rasi tokiu po 2-5USD. Jeigu reikia kokybes, tai jau nebent ieskoti geru gamintoju.
As pats turiu tokia dezute, kuri veikia per WiFi, tad groja ir is telefono, ir is laptopo. Praktiskai ten yra Apple AirPlay kopija, tik kad nereikia jokiu iTunes ir pan. |
|
|
|
|
|
Muzikos leistuvas |
Parašytas: 2014 08 05, 13:50 |
|
|
|
Mp3 grotuvas, per ausiniu lizda pasijungsi stiprintuva. |
|
|
|
|
|
|
Re: Muzikos leistuvas |
Parašytas: 2014 08 05, 13:52 |
|
|
|
Socrates rašo: |
Vija rašo: |
Sveiki, visi asai
Tau turbut reikia USB DAC. Jeigu nereikia kokybes, tai eBay/DealeXtreme rasi tokiu po 2-5USD. Jeigu reikia kokybes, tai jau nebent ieskoti geru gamintoju.
As pats turiu tokia dezute, kuri veikia per WiFi, tad groja ir is telefono, ir is laptopo. Praktiskai ten yra Apple AirPlay kopija, tik kad nereikia jokiu iTunes ir pan. |
Oi ne, man reikia geros kokybės garso. Čia yra paslaugų teikimo vieta, yra bendra garso sistema, kaip man aiškino, kad tam reikia leistuve tulpės jungties, jog prijungti prie jos. Bet aš tokių muzikos leistuvų per googlą nerandu. Gal jie kažkaip spec. pavadinimą turi?
Esam patalpų nuomininkai ir norim leisti savo įrašytą muziką bei kitą info. |
|
|
|
|
|
|
Muzikos leistuvas |
Parašytas: 2014 08 05, 13:59 |
|
|
|
Tuomet Tau tiktų štai toks (geresnis), tačiau visiškai tinka ir šitoks (prastesnis).
Jei reikia su korpusu ir visais pričindalais čia.
Greičiausias būdas prijungti bet kokį androidinį įrenginį.
Oi ne, man reikia geros kokybės garso.
|
Garsas (garsumas) iš kitos garso stiprinimo sistemos, kokybės pakaks iš abiejų vienodai. |
|
Paskutinį kartą redagavo Valdulis, 2014 08 05, 14:02. Redaguota 2 kartus(ų) |
|
|
|
|
Muzikos leistuvas |
Parašytas: 2014 08 05, 14:00 |
|
|
|
Tuomet Tau tiktų štai toks (geresnis), tačiau visiškai tinka ir šitoks (prastesnis).
Jei reikia su korpusu ir visais pričindalais čia.
Oi ne, man reikia geros kokybės garso. |
Garsas (garsumas) iš kitos garso stiprinimo sistemos, kokybės pakaks iš abiejų vienodai. |
Labai labai Jums ačiū O Lietuvoj tokių galima gaut? |
|
|
|
|
|
Muzikos leistuvas |
Parašytas: 2014 08 05, 18:42 |
|
|
|
DVD grotuvas su USB jungtimi, laptopas, stacionarus kompas.
3.5=>RCA laidas ne deficitas šiais laikais. |
|
|
|
|
|
Muzikos leistuvas |
Parašytas: 2014 08 05, 22:24 |
|
|
|
Jei reikia su korpusu ir visais pričindalais čia. |
Panašų su VGA išėjimu turėjau - skaitė praktiškai visus audio/video formatus, kokius tik jam duodavau. Problema buvo su temperatūra - smarkiai užkaitęs išsijungdavo, nes ne tik kad jo procesorius buvo be aušintuvo, bet ir pridėtas blokelis buvo 5.6V vietoj 5V. Šiuos trūkumus sutvarkius veikė be problemų. Taipogi veikė su NTFS formatuotu išoriniu HDD. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
|
Muzikos leistuvas |
Parašytas: 2014 08 05, 22:43 |
|
|
|
Na, tai čia juk amžina tų kiniškų gaminių bėda: kainuoja pigiai, nes ant visko taupo ir už įvairių formatų palaikymą niekam nemoka... Todėl tie gaminiai gerai visiems, bet labiau pritaikyti tiems, kas juos nusipirkęs sugeba pa(si)tobulinti
Panašų su VGA išėjimu turėjau - skaitė praktiškai visus audio/video formatus, kokius tik jam duodavau. Problema buvo su temperatūra - smarkiai užkaitęs išsijungdavo |
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|