|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 21, 20:15. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Sąžiningi ir nesąžiningi kinai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
Sąžiningi ir nesąžiningi kinai |
Parašytas: 2014 06 27, 02:59 |
|
|
|
Įdomūs jie žmonės. Labai jau mėgsta kartais pagražinti savo gaminius. Pvz kad ir čia.
Nors nei vienas normalus gamintojas tokios talpos negali sukišti, kas jiems
Iš tikro tai man, kaip vartotojui, visai dzin kas parašyta: ar 3000mAh ant 3000mAh, ar 6000mAh ant 3000mAh talpos "pieštuko". Bet kai jie užrašo tūkstančius, o į vidų įdeda va tokį siurprizą, tai čia jau visai kas kita
Ebėjui, panašu, kad nelabai patikima pirkti. Lietuvoj, kainos "truputį" užlaužtos. Be to ir už lietuvišką kainą gali toki pat FAKE nusipirkti. Iš kur patys perkat? Mokat didesnius pinigus, ar rizikuojat?
Beje, yra ir sąžiningų kinų
http://www.dx.com/p/ultrofite-rechargeable-3-7v-18650-li-ion-5800mah-battery-red-299074#.U6ylXJR_uCo |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 06 27, 10:28 |
|
|
|
Na kad ir kokiam DX.com būna parašyta ir "tikra" talpa, o ne tik gamintojo deklaruojama. Aišku kiek tame teisybės nežinau |
|
_________________ Prašau skirti 10 metrų kabelio jaunimo auklėjimui.
Kabelio neturit? tiks ir "lenciugas"  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 06 27, 10:39 |
|
|
|
Panašu kad kiniečiai patys savo klonus klonuoja. Yra Ultrafire, su beveik realia talpa, o čia Ultrofite. O šiaip tai perkant beveik visada galima išsigūglinti kas per velnias, dx turi review, ten rašo realius duomenis. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 06 27, 13:59 |
|
|
|
tai kad ir rimtesni gamintojai megsta pamalti sss. Kad ir GP. Turi kraunamus beords 3200. Deja ne ju talpa 3200, bet 3200 series mazom, mazom raidukem. O realiai pagal dokumentacija tai iamnoma maksimali tu elementu talpa kuria pasiekia kokis tai procentas elementu is visos partijos. O garantuora deklaruojama berods 2800 mah |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 06 28, 10:30 |
|
|
|
sopkis rašo: |
Panašu kad kiniečiai patys savo klonus klonuoja. Yra Ultrafire, su beveik realia talpa, o čia Ultrofite. O šiaip tai perkant beveik visada galima išsigūglinti kas per velnias, dx turi review, ten rašo realius duomenis. |
Gerbiu už tai, kad bent klonuodami pavadinimą pakeičia, nors ir į labai panašų. Pirkdamas bent jau žinai, kad ne brendinę perkę perki.
O ultrafire pavadinimas nieko nesako, šio brendo feikų pilnas inetas. Googlinimas čia irgi nepadės, nebent perkant iš konkretaus užsirekomendavusio pardavėjo. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 06 28, 11:08 |
|
|
|
miegapele - bet jau aš tai GP nelaikau rimtu gamintoju, bent jau iš mano turėtų jų nikelio AA akumuliatorių tai talpa padidinta nei reali, didesnes sroves laiko tik pradėjus naudotis, poto tinka tik radijukei kokiai.
Bronteo - Ultrafire apie penkis metus atgal klonų neturėjo, ir kokybė gera buvo, dabar tai pastebėjau ir 6000mah 18650 gabarito UF klonai atsirado, kas fiziškai man atrodo neįmanoma tokiame gabarite.
O dėl ličio būtent 18650 dydžio savo poreikiams naudoju iš latopinių akumuliatorių, gaunu ir mažai dėvėtų, tai išardau ir nesiskundžiu. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 06 28, 12:37 |
|
|
|
pabendrautumėt jūs, kolegos su savo merginomis apie kvepalus ...
prekių padirbinėjimui jau netoli 200 metų, gal jau galima ir išmokti atskirti sūrį pelėkautuose ?
kiniečiai iš ebėjaus keliauja į savo alternatyvinį, skirtą slavų rinkai, turgų.
ebėjus ir PayPal'as vis griežtina pirkėjų apsaugą, aišku, nuo kiniečių normaliai apsiginti dar nepavyksta, bet vis ne tokia anarchija, kaip tame kiniečių turguje. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 07 15, 22:07 |
|
|
|
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 12 01, 17:07 |
|
|
|
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 12 01, 18:25 |
|
|
|
as gavau is kinu padirbta chipa (MN3101), menkas nuostolis (apie 1,5$) bet vistiek likau nustebintas. Pirmiausiai sukele itarima negraziai uzrasytas uzrasas ir logo ant chipuko. Nes kitas (MN3007 is kito pardavejo) daug graziau atrode. Istacius i lizda- padirbtasis chipas nieko nedaro tik syla . Tuomet pabandziau paprasta bandyma su acetonu- uzrasai nusivalo nuo jo .
p.s. pardavejo ebay nebera to |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 12 01, 18:42 |
|
|
|
Na, man pasitaikė kad aš to nenorėdamas apgavau kinus. Parsisiunčiau va tokį LCD ekraniuką:
http://www.dx.com/p/3-5-tft-lcd-monitor-visual-reversing-vehicles-reverse-camera-ntsc-pal-dc8-15v-49796#.VHyKy8maTGg
Pajungiau prie kameriukės, neveikia, ekranas neužsidega, juodas. Parašiau kinams, kad blogą atsiuntė, tie atsiprašė ir pasakė kad atsiūs kitą. Aš dar paklausiau ar šitą neveikiantį siūst, sako kad nereikia. Atsiuntė kitą - irgi nedega. Paskui aš, žioplys pajungiau prie kompo ir pasirodo kad veikia abu, tereikėjo signalą atitinkamą paduot, aš ne taip jį jungiau. Dabar gėda man ir guli vienas nenaudojamas. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 12 01, 19:38 |
|
|
|
Contax rašo: |
Na, man pasitaikė kad aš to nenorėdamas apgavau kinus. Parsisiunčiau va tokį LCD ekraniuką:
http://www.dx.com/p/3-5-tft-lcd-monitor-visual-reversing-vehicles-reverse-camera-ntsc-pal-dc8-15v-49796#.VHyKy8maTGg
Pajungiau prie kameriukės, neveikia, ekranas neužsidega, juodas. Parašiau kinams, kad blogą atsiuntė, tie atsiprašė ir pasakė kad atsiūs kitą. Aš dar paklausiau ar šitą neveikiantį siūst, sako kad nereikia. Atsiuntė kitą - irgi nedega. Paskui aš, žioplys pajungiau prie kompo ir pasirodo kad veikia abu, tereikėjo signalą atitinkamą paduot, aš ne taip jį jungiau. Dabar gėda man ir guli vienas nenaudojamas. |
Man buve taip, kad as paskutine diena (40 dienu po pirkimo) pradejau reikalaut pinigu atgal, nes preke neatejo. Kinai pazadejo issiust kita ir praejus dar trims savaitems gavau savo preke, o kita diena dar ir antra. Matyt kazkur buvo kazkas strige ir su antruoju "prasimuse". Sutariau su kinieciu, kad as jam apmokesiu puse antrojo kainos, tai patenkintas buvo ir as kazkaip ant sazines nenesioju  |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|