|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 20, 20:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Maitinimo šaltiniai » MAKITA akumuliatorių pakrovėjas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 6 iš 6 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
|
 |
 |
MAKITA akumuliatorių pakrovėjas |
Parašytas: 2014 05 27, 21:08 |
|
|
|
Sveiki kolegos,
Turiu Makita DC18RA krovėją, prijungus prie jo akumuliatorių po kelių sekundžių pradeda pakaitomis šviesti raudonas ir žalias indikatorius, kurių reikšmė: blogas akumuliatorius. Pats akumuliatorius tikrai geras ir puikiai veikia ir kraunasi su kitu krautuvu. Su kitu akumuliatoriumi krautuvas elgiasi analogiškai.
Klausimas:
1. Ar galima priversti šitą krautuvą manyti, kad akumas geras ir kaip tai padaryti.
2. Ką ten veikia tokia geltona jungtis su 7 kontaktais prie kurių pajungti 6 laidai?
3. Gal kas turite schemą?
Akumuliatoriaus dar neardžiau.
Gal kas turite patirties?
Help! |
|
_________________ Aš žinau, kad dar daug nežinau... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 27, 23:27 |
|
|
|
Auris rašo: |
Gal kas turite patirties?Help! |
Esu sutaisęs ne vieną tokį įkrovėją su tokiu pat gedimu. Galiu ir tau sutaisyti. Konsultacijų deja neteiksiu, know how kainuoja. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 28, 22:45 |
|
|
|
Citata: |
know how kainuoja |
.Gobšas.tikras kapitalistas.Dukra Siemense šilumvežius remontuoja.Tai ten irgi ką sutaisė,kaip sutaisė komercinė paslaptis. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 28, 22:56 |
|
|
|
Vikis rašo: |
Gobšas.tikras kapitalistas. |
Tebūnie taip kaip sakai. Man netgi patinka toks apibūdinimas. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 28, 23:47 |
|
|
|
Kodėl gobšumas? Kai investuoji savo laiką (tiksliau daug laiko) gedimo paieškai, norisi gauti iš to kažkokią grąžą. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 07 04, 13:13 |
|
|
|
Gal Evaldai man padėsi, kaip supratau dažnai išpuola proga išardyti tokio tipo pakrovėjus, tai gal galėtum prie progos pažiūrėti kokio tipo tie du maži tranziukai, jai reiks pervesiu kelis litus .
S_Kulikauskas rašo: |
Sveiki
Žiūriu laikas nuo laiko pasirodo vienas kitas artistas su aršiais reikalavimais spręsti jo problemas nu bet aš žinoma ne dėl to vėl šitą temą prikėliau.
Gal galėtumėte man padėti atpažinti dvi detales iš Makitos DC18SD pakrovėjo, nes beeksperimentuodamas jas sukepinau neatpažystamai, o shemos niekur nerandu. Jos įvardytos kaip Q9 ir Q10. Įmetu ir foto. Tikiuosi gal kas turi tokį pakrovėja ir galės pas save pažiūrėti ir man pagelbėti.
Ačiū iš anksto.
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 11 22, 22:04 |
|
|
|
Sveiki
Žiūriu laikas nuo laiko pasirodo vienas kitas artistas su aršiais reikalavimais spręsti jo problemas nu bet aš žinoma ne dėl to vėl šitą temą prikėliau.
Gal galėtumėte man padėti atpažinti dvi detales iš Makitos DC18SD pakrovėjo, nes beeksperimentuodamas jas sukepinau neatpažystamai, o shemos niekur nerandu. Jos įvardytos kaip Q9 ir Q10. Įmetu ir foto. Tikiuosi gal kas turi tokį pakrovėja ir galės pas save pažiūrėti ir man pagelbėti.
Ačiū iš anksto.
 |
Kolegos man ši informacija vis dar aktuali, būčiau dėkingas jai kas prie progos pažiūrėtumėte. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 11 22, 23:34 |
|
|
|
Kolegos man ši informacija vis dar aktuali, būčiau dėkingas jai kas prie progos pažiūrėtumėte. |
Klausk kolegos Aurio, aš jam gražinau nesutaisytą plokštę. Nesutaisytą todėl, kad tai iš tiesų buvo akumuliatoriaus, o ne plokštės gedimas. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 11 23, 14:27 |
|
|
|
Auri,
Gal galėtum padėti? Aš savo ruoštu padėčiau dėl akumuliatoriaus, padovanočiau vos kelis kartus naudoto akumuliatoriaus kontrolerį, nes jei pakrovėjas geras buvo, tai spėju tame bėda bus . |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |