|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 08, 08:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » voltmetras ampermetras
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
voltmetras ampermetras |
Parašytas: 2014 05 21, 14:12 |
|
|
|
|
| sopkis rašo: |
| Jau paaiškinau, kitu atveju tau ne pagalbos reikia, o rašyti į skiltį <Siūlo darbą>, kad padarytų už atitinkamą sumą. O jei paoftopinti, tai pirma kur gausi PIC16F688, nes jų mūsų populiariausi elektronikos dalių prekiautojai (evita, lemona, rcl) neturi. Antra - kiek laiko ieškojai to <Projekto>, jei yra lietuviškai, forumiečio tai ko tau reikia be jokių perdarinėjimų http://www.ly3ci.com/VoltAmp_p18F2550.html tik tiek kad šitam pikui programatoriaus lygtais protingesnio reikia. |
visu pirma jokiu picu nerasi pirkti juos užsisakyti reikėtu atkeliauja per savaite maždaug. na as kažkaip nepagalvoja uieskot lietucisku projektu iskart ieskojau angliskai, sitas projektelis visai neblogas gal pameginsiu pasidaryt. programatoriu turiu pickit3 tai manau tikrai tiks. |
|
|
|
|
|
 |
 |
voltmetras ampermetras |
Parašytas: 2014 05 21, 14:48 |
|
|
|
|
| man anas variantas tiks, tik gaila nėra viso source kodo tik .hex failas butu idomu pasižiurėti i programa |
|
|
|
|
|
 |
voltmetras ampermetras |
Parašytas: 2014 05 21, 15:00 |
|
|
|
|
| Kam tau tas souce, jei tu prieš tai turėto projekto nesugebėjai pasikoreguoti, kad veiktų du adc ir išvestų duomenis į ekraną? |
|
|
|
|
|
 |
voltmetras ampermetras |
Parašytas: 2014 05 21, 15:19 |
|
|
|
|
| nu tai gal mano durnai galvai daaitu kaip aną reikėjo pakeisti, man tiesiog idomu aš maždaug žinau kas ten anam turėtu keistis bet maždaug neužtenka nes kiek meginau gaudavau error |
|
|
|
|
|
 |
voltmetras ampermetras |
Parašytas: 2014 05 21, 18:31 |
|
|
|
|
A girdi sopkis baik trinti mano postus. Pasiskųsiu adminui. Necenzurinių žodžių nevartoju, kaip kai kurie... Kritika šiais laikais leidžiama ir duoda naudos  |
|
|
|
|
|
 |
voltmetras ampermetras |
Parašytas: 2014 05 21, 18:46 |
|
|
|
|
| runingfrag rašo: |
| visu pirma jokiu picu nerasi pirkti juos užsisakyti reikėtu ... |
Skambini telefonu, ir picą atveš į namus. |
|
|
|
|
|
 |
voltmetras ampermetras |
Parašytas: 2014 05 21, 19:12 |
|
|
|
|
| donau rašo: |
A girdi sopkis baik trinti mano postus. Pasiskųsiu adminui. Necenzurinių žodžių nevartoju, kaip kai kurie... Kritika šiais laikais leidžiama ir duoda naudos  |
Deja nieko netryniau. |
|
|
|
|
|
 |
voltmetras ampermetras |
Parašytas: 2014 05 21, 21:12 |
|
|
|
|
Na, tada atsiprašau. Adminas trina gal. Elkitės kaip norit, bet savo nuomonę visada išsakysiu  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |