|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 22, 00:40. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso aparatūra » Mano audio sistema
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 6 iš 6 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
|
|
Mano audio sistema |
Parašytas: 2012 04 21, 23:42 |
|
|
|
Ambient rašo: |
jauti ar groja ?
Beje pats atsitiktinai gavau Technics'a SU-V50, garso kokybe buvau maloniai nustebintas, LM3886 pasiliko toli toli.. laukiu nesulaukiu kada bus proga koki lempinuka isbandyti.. |
Matomai Tamstos turėta LM3886 schema nebuvo tinkamai atidirbta, jei prakišo prieš SVI4004... |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
|
|
Mano audio sistema |
Parašytas: 2012 04 22, 02:04 |
|
|
|
donatas.s rašo: |
Stiprintuvas - ONKYO INTEGRA A8450, pilna profilaktika, pakeisti visi el. konderiai y panasonic fc, fm, am, rubycon zl. Truputuka pazaidziau su ramybes srove. Greitu metu bus pakeisti arba papildomai prideti ir didieji elektrolitai. Turiu naujus 2xBHC 63v15000uf.
|
Kiek žinau, Onkyo Integra stiprintuvuose elektrolitai signalo kelyje nestovi, stovi tik įvairiose pagalbinėse grandinėse, taigi elektrolitų keitimas - tik be reikalo išartas stiprintuvas ir į balą išmesti pinigai. Dėl BHC - kondensatoriai lyg ir su pretenzija į profinius, bet pagal parametrus ekvivalentiški pigiausiems Samhva. Tarkim, pagal ripple curent iki sikorelių nedatraukia 4 -6 kartus (!). Tai kam keist? Originalūs kartais ne geresni? Nesuprantu aš tokių meistrų, kai nežino nei ką, nei į ką, nei dėl ko keičia, kai relės užlaikymui deda panasonic fc ar panašiai. Žaidimai su rimties srove turėtų daugiau prasmės, bet kadangi srovės per priešgalinius tranzus irgi per mažos, tai irgi kažin ar bus laukiamas efektas. Viskas, ko reikia šitiems stiprintuvams - turiu galvoje Onkyo Integra 8xxx - sutvarkyti galinių ir priešgalinių laipsnių sroves, na ir kai kuriems modeliams galbūt nufiltruot maitinimą priekiniams kaskadams. |
|
|
|
|
|
|
Mano audio sistema |
Parašytas: 2012 04 22, 21:59 |
|
|
|
Tiesiai sviesiai pasakysiu.. Nesu kietas elektronscikas, nezinau as tu niuansu kas kur kaip ir kodel...Uzsiimu tokiais dalykais, nes man tai yra idomu arba is neturejimo ka veikti....Del kondensatoriu, tai pasakysiu irgi paprastai. Turejau as fc, zl, za sauja is anksciau, todel nesuku sau galvos kokius deti ir kur Svarbu kad kokybiski butu. Kai darau sau, as negailiu nieko (proto ribose aisku). Didieji kondai liko lig siol nepakeisti. Manau, kad ir nekeisiu. Zodziu esate teisus del visko, bet toks as jau esu. Per savo smalsumus numarinau ne viena aparata ir dar nepasimokiau. Nusiperku kita, po menesio numarinu tada renku rublius ant kito ir taip pasaka be galo Ir ka man daryt ? |
|
|
|
|
|
|
Mano audio sistema |
Parašytas: 2012 04 23, 16:12 |
|
|
|
S.G. , zinau esate kompetetingas sioje srityje. Gal galetumet smulkiau papasakoti apie tas rimties sroves? Ka ir kaip patartumete daryti vardan geresnio garso. Buciau dekingas. Galima ir y pm arba mail.
donatas.sir/eta/gmail.com
Is anksto dekoju |
|
|
|
|
|
Mano audio sistema |
Parašytas: 2012 04 23, 17:36 |
|
|
|
Rimti žmonės, kaip Kordelas arba Agejevas, rekomenduoja kuo didesnę srovę ne vien galiniam kaskadui, bet ir priešgaliniam, tai nuima metalinį stiprintuvo prieskambį. Bet tada kartu reikia sutvarkyt priešgalinių tranzų aušinimą ir termostabilizaciją, o kartais tai būna sudėtinga. Su tamstos kompetencija tokiais dalykais neužsiimčiau. Kita vertus, jei kolonos nebrangios ir muilinančios, gali pasirodyt, kad iš stiprintuvo kartu su metaliniu prieskambiu dingo aukšti garsai, tai čia dar klausimas, ar verta pult perdarinėt. |
|
|
|
|
|
Mano audio sistema |
Parašytas: 2012 06 02, 18:05 |
|
|
|
uau kokios nuostabios "muzikines sistemos" |
|
|
|
|
|
Mano audio sistema |
Parašytas: 2012 06 02, 18:34 |
|
|
|
Kokybiškų? Gražių? Pavyzdėlis: http://www.pirk.lt/sony-mhc-ex700/
Teko Elektromarkt'e apžiūrėt gyvai - baisuma! Kolonėlės gal 15cm gylio, lengvos kaip plunksnelės. Pats centras kažkokio ateivių dizaino, su tuo kokių 10cm skersmens bumbulu per vidurį. Nepabarškinau į šoną, bet turbūt skambėtų kaip tuščia skarbonkė. Dykai, žinoma, paimčiau, bet mokėt 600-700Lt už tokį? BITCH PLEASE! |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
|
|
Mano audio sistema |
Parašytas: 2012 06 02, 21:47 |
|
|
|
S.G rašo:....nesuprantu tokių meistrų,kai nežino nei ką,nei į ką keisti,nei dėl ko keičia...............
--------------------------------------------------------------------------------
Jūs visiškai esate teisus tuo klausimu.Bet tai,sakyčiau,tik smulkmena,kad meistras nežino ką keisti.Didžiausia problema yra tai,kad pats gamintojas pridaro tokių nesamoningų 'pribombasų',kad kartais pagalvoji logiškai - kaip iš vis toks aparatas galėjo patekti į rinką ir sakyti dar,kad tai tikras Hi-endas.Nors iš to Hi-endo - tik 3-ios klasės tarybinio aparato lygis.
Nors,tiesą sakant,skaitant įvairius forumus apie audio aparatų pagerinimus,išriškėja viena klasikinė tendencija - visi vadinamieji meistrai keičia esamas detales į ,atseit geresnes,ir viskas...
Mano ilgametė praktika rodo,kad tai yra tik niuansai pagerėjimo prasme.Problemos yra daug 'gilesnės' nei pakeitimas vienos detalės į kitą.
Bet tai,sakyčiau,ne visiems meistrams suprasti tokius niuansus kur gamintojo sukonstruota schema muzikos garsui dažnai būna "peilis' arba 'britva'....
Bet,kad tai suprasti,reikia turėti daug metų praktikos toje srityje.Beto gamintojams tokie dalykai nelabai yra svarbūs.
Gamintojams yra svarbu tik techniniai dalykai,o audio aparatai gali ar negali atkurti daugiau,mažiau tikro muzikos garso - dauguma gamintojų tai yra neaktualu....
Tai tiek apie tikrą muzikos garsą šiam kartui... |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
|
|
Mano audio sistema |
Parašytas: 2013 02 18, 13:45 |
|
|
|
Mano audio sistema tokia:
Stiprintuvas: Brig-001 Stereo
Kolonkės: S-90 x2
Signalas: PC ir Mp3 grotuvas |
|
_________________ Neįperku normalių kolonėlių, todėl skriaudžiu S-30. |
|
|
|
|
Mano audio sistema |
Parašytas: 2014 01 22, 10:34 |
|
|
|
Kaimynu baubas
koloneles: savadarbes(apart s30)
garso sitiprinimas: A. Davoli Krundaal 60W |
|
|
|
|
|
Mano audio sistema |
Parašytas: 2014 12 03, 19:04 |
|
|
|
Ir kaip tas fiio reiklasu su M50 ? pats tokais ausines turiu, ieškau dac'o |
|
|
|
|
|
|
|
Mano audio sistema |
Parašytas: 2021 06 09, 18:00 |
|
|
|
Po nelabai ilgu biudzetiniu bandymu apsistojau ties
Stiprintuvas
Yamaha RX-V473
Koloneles
Sony SS-176E
Koloneles aisku senos, caro ruriko laiku, bet man patinka Sony skambesys, minkstokas bet aiskus zemas, svelnus bet aiskiai girdimi nereziantys ausies auksti, bandziau dar su jomis sena Harman'a bet sitas pigus ir triuksmauja, girdisi visokie snypstimai ir trukdziai, dar turejau kazkuri Sony 5.1 STR serijos resyveri tai garsas geras, bet atsisakiau del HDMI trukumo, dabar mastau po biski biudzetiniu rezimu plest sistema iki 5.1 gal...pirmoje vietoje prie FRONT ieskaus centrines koloneles, pagrinde del filmu, subwooferio nedesiu nes zemu pakolkas pakanka ir nuo frontu, galines turbut ieskosiu lentynines kokias, nors turiu Microlab PRO 3 tik reiktu parsigabent is LT i dabartine vieta
Harman Kardon AVR 1500
P.S. visa audio sistema main kainavo 40 piginu + 10 kuro sanaudos
P.P.S. Sitas senas Harman Kardon yra HK geda, visiskas biudzetinis slamstas, tiek surinkimu kokybe tiek skambesiu, nesusiviliokit |
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|