|
Forumas » Įvairūs » Aliexpress prekes
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 05 08, 16:06 |
|
|
|
|
| Chulio rašo: |
Tiesiog kitaicų pardavimai išaugs
Vietoj kokių 5 vienodų smulkmenų evropiečiai pirks po 20 (maž dar kada prireiks) ir tie 3 išsidalins ne ant 5, o ant 20.
|
Nebus taip. Jei perki tarkim atsuktuvą, tai perki vieną du, o ne 5 ir ne 20. Kojinės - specifinis atvejis, pas mane dominuoja pavienės prekės, arba gal čia tik man taip. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 05 08, 16:24 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Šia laikina priemone reaguojama į tai, kad tokios siuntos šiuo metu į ES įvežamos nemokant muitų, o tai sudaro nesąžiningas konkurencijos sąlygas ES pardavėjams, sukelia pavojų vartotojų sveikatai ir saugai, didelio masto sukčiavimą ir daro neigiamą poveikį aplinkai, paaiškinta pranešime. |
Bet jei vartotojas sumokes 3 eu... tuomet iskarto dings pavojųs vartotojų sveikatai , saugai ir aplinkai !
Tik 3 eu irrr.. SAUGA ir APLINKA jum garantuota .
Nauja mada..
Negi mes atsiliksim nuo kai kuriu stipriuju... muitus dalinancius i kaire ir i desne  |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
 |
 |
Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 05 08, 20:49 |
|
|
|
|
| Alexx rašo: |
Teigia , kad mokestis bus skaiciojamas kiekvienai prekei...
Nesinori tikieti , kad apmokestins kiekviena varzta.. |
Aš labai nesigilinau, bet kiek supratau, tai 3 už poziciją, nepriklausomai kiek vienetų.
Pvz. vienoj siuntoj 3 maitblokiai, 10 varžtų, 100 LED'ų. Papildomas mokestis - 9 |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 05 08, 21:07 |
|
|
|
|
Aš labai nesigilinau, bet kiek supratau, tai 3 už poziciją, nepriklausomai kiek vienetų.
Pvz. vienoj siuntoj 3 maitblokiai, 10 varžtų, 100 LED'ų. Papildomas mokestis - 9 |
Ne uz pozicija o uz prekiu koda pagal muitines talmudus.
Jei ten pradet smulkias siuntas deklaruot tokiu budu, tai vargas mutininkams virsys tuos kelis eurus. Tiesiog gausime siuntas is kazko Europoje. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 05 08, 22:56 |
|
|
|
|
| Mari rašo: |
........................ . |
Tokiu atveju tik geriau mums maitblokiai 5V, 12V ir t.t. - eis vienu kodu |
|
|
|
|
 |
Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 05 08, 23:54 |
|
|
|
|
...tik geriau mums ... |
aš kažkaip neprisimenu nei vieno atvejo, kad LT muitinė kada nors būtų nustatinėjusi muitus pagal tokią metodiką  |
|
|
|
|
|
 |
Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 05 09, 09:04 |
|
|
|
|
| gnt rašo: |
...tik geriau mums ... |
aš kažkaip neprisimenu nei vieno atvejo, kad LT muitinė kada nors būtų nustatinėjusi muitus pagal tokią metodiką  |
Maskva, atsiprasau Briuselis liepe ir nustatines. Siaip tos lengvatos ir buvo, kad nustatinejimai daug brangesni uz prekiu verte. Kai uzsakoma tukstanciai smulkiu poziciju, tai tada kitaip. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 05 09, 10:20 |
|
|
|
|
Jei ten pradet smulkias siuntas deklaruot tokiu budu, tai vargas mutininkams virsys tuos kelis eurus. Tiesiog gausime siuntas is kazko Europoje. |
Prie ko cia kazkokie kodai ?
Viskas supaprastinta :
Preke-3eu.
Gali buti net neziures is katros salies sandeliu siunciama :
Pardavejas kinas - 3 eu . |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
 |
Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 05 09, 11:00 |
|
|
|
|
Šiaip ir mun indomu daros, kad Kinijas komunistai, jevrobolševikus apstatinės.  |
|
|
|
|
|
 |
Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 05 09, 11:19 |
|
|
|
|
| rammas rašo: |
Šiaip ir mun indomu daros, kad Kinijas komunistai, jevrobolševikus apstatinės.  |
Jau dabar daug ką siunčia iš ES esančių sandėlių. Gaunasi kiek brangiau, nei iš Kinijos - bet greičiau ir be muitinės procedūrų. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 05 10, 00:38 |
|
|
|
|
......................
Prie ko cia kazkokie kodai ?
Viskas supaprastinta :
Preke-3eu.
Gali buti net neziures is katros salies sandeliu siunciama :
Pardavejas kinas - 3 eu . |
Kiekviena prekė atvykusi į ES gauna prekės kodą. Pagal kodą būna ir mokesčiai (muitas, antidempingas).
Naujas mokestis - nevisai muitas, o tiesiog iš lempos sugalvotas, tai jis tiesiog prisisumuos prie kitų pagal kodą apskaičiuotų mokesčių.
Kažkada nebuvo ir PVM smulkmei iš kitaicų. Įvedė - prisumuojama perkant. Įtariu, kad ir dabar tie 3 atsiras jau pirkimo metu. Taip pat įtariu, kad kitaicai sugalvos kaip bent dalinai tą mokestį apeiti  |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 05 29, 17:09 |
|
|
|
|
| O tuo tarpu pastebejau viena skirtuma. Iki balandzio aliexpress siuntinius atnesdavo pastininke, o nuo geguzes deda i LPexpress pastomata viska. cia tuos smulkesnius. |
Permainos atėjo ir į mano rajoną. Dauguma siuntų jau ateina į LPexpress paštomatą, kuris randasi BBZ kur toli. Šiaip būtų px, bet tame paštomate siuntas laiko tik 3 dienas, kas man mažoka norint morališkai priruošti žygiui už jūrų marių.
Išsiaiškinau, kad operatyviai neatsiėmus siuntos ją dar 4 dienas laiko sandėlyje kol atsiliepsi, o paskui tiūtiū, daro grąžinimą. Į mano klausimą "ar 7 dienos ne per mažai, o jeigu aš išvažiavęs atostogaut" gavau atsakymą kad jiems px nes tokios taisyklės. Įdomu, kam tas taisykles sugalvojo: ar žmogui kad gautų geresnę paslaugą, ar LP kad galėtų greičiau atsifutbolinti. Krc, Lietuvos Paštas buvo yra ir liks gaidys. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 05 31, 13:08 |
|
|
|
|
1. Per savaite smulkios prekes (1-3 Eur) pabrango 30-50 %
2. Ismuitina jau ne LT paskutines siuntas. Po muitines jos ne patenka i pasto nagus o dar i kita valstybe vezamos |
|
|
|
|
|
 |
Aliexpress prekes |
Parašytas: 2026 06 24, 10:20 |
|
|
|
|