Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 18, 05:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki...Ar kas dirbot su ta proga...man tai ji nieko nedaro...regeneruoja ..atseit..na kiek jungi tiek regeneruoja ir taip be galo ..o kaip bedai taip bedai harde
manau ta programa nelabai pades, jei nori rimto remonto reiketu naudoti pc3000, ten galima padaryti pilna remapa i P-list, taip pat galima tajungti istisus takelius ar galvutes
as nedaug naudojau, tik savo harda atstatinejau kad sugedo del blogo maitinimo. viskas pavyko neblogai.
as tik su WD hardu tikrinau, del samsungo nezinau kaip veikia
ta com jungti pasidaryti gana lengva viena mikroshema signalu invertavimui ir viskas
as nedaug naudojau, tik savo harda atstatinejau kad sugedo del blogo maitinimo. viskas pavyko neblogai.
as tik su WD hardu tikrinau, del samsungo nezinau kaip veikia
ta com jungti pasidaryti gana lengva viena mikroshema signalu invertavimui ir viskas
gali man duot to terminalo WD diskams shema, labai jau retas dalykas ypac wd atzvelgiu, ir prie ko is ten jungesi ne suprantu??
wd diskams shemos nera, viskas valdoma per ide laida.
jei del to com converterio tai yas pats kas mobiliako kabelis, variantu daug.
man kazkaip nevisia pavyko, ar greitis neatitinka ar kazkas kita, nes raso nesamones tas com terminalas.
o siaip tai valdymui tada net programos nereikia, uztenka instrukcijos, kokias komandas naudoti
wd diskams shemos nera, viskas valdoma per ide laida.
jei del to com converterio tai yas pats kas mobiliako kabelis, variantu daug.
man kazkaip nevisia pavyko, ar greitis neatitinka ar kazkas kita, nes raso nesamones tas com terminalas.
o siaip tai valdymui tada net programos nereikia, uztenka instrukcijos, kokias komandas naudoti