|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 27, 09:40. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Pradedančiųjų elektronikų grupė
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Pradedančiųjų elektronikų grupė |
Parašytas: 2013 03 23, 22:06 |
|
|
|
Sukurta grupė pradedančiųjų elektronikų facebook'e. Grupė yra uždara. Kas norit prisijungti rašykit man į PM priimsim. Aišku grupės nariu gali būti ne tik pradedantieji. |
|
_________________ Skype: kadras3 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 23, 23:07 |
|
|
|
O jeigu aš feisbuko neturiu? Ką gali pasiūlyti?
Buvo čia jau tokių grupių
Koks jos tikslas jei galima čia viską pasidaryti? |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 23, 23:11 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
O jeigu aš feisbuko neturiu? |
Tai tu loozeris [/sarcasm]
Citata: |
Ką gali pasiūlyti? |
Get a life. [/sarcasm]
Buvo čia jau tokių grupių  |
Buvo, bet tik google pliuse. Kažkas lyg ir norėjo pakurti bukame feise, bet nesėkmingai..
Koks jos tikslas .. |
Prigaminti kuo daugiau stiprintuvų  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 23, 23:15 |
|
|
|
kionig respect
Bet kad kaiptik manau FB yra nolifer'ių irštva
O kaip ta google+ laikosi? dar nemirė? |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 23, 23:40 |
|
|
|
kad kuriamos grupes tai gal ir gerai nes cia paklausus naujokai daznai igirsta kokios pas ji rankos kreivos ir kad elektronika isvis ne jam
ten susirenka panasaus supratimo zmones ir truputi igauna supratimo apie elektronika |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 23, 23:49 |
|
|
|
Pritariu Dosiai, pas mus cia yra kas "pasikandzioja" ,bet ir zalieji neretai taip paklausia,tarsi nebutu skyrelio jiems kur gali pasidometi kaip ir kas ,bei su kuo valgoma.Tai ir atsakymai neretai buna tokie kad naujokui atrodo kad tuoj ji suniamnios Admin nuo nepraustaburniu nelabai mus apsaugo, o nuo paciu pasilazdavojimo galim tik patys  |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 24, 18:58 |
|
|
|
Nesamonė totali, susirinks visi nieko nežinantys ir dalins kreivus patarimus. Šitame forume, jei nepradedi keiksmažodžiais drabstytis ir uždavinėti kvailų klausimų, tai tikrai normalių patarimų gali gauti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 24, 20:14 |
|
|
|
rimvydas226 rašo: |
Nesamonė totali, susirinks visi nieko nežinantys ir dalins kreivus patarimus. Šitame forume, jei nepradedi keiksmažodžiais drabstytis ir uždavinėti kvailų klausimų, tai tikrai normalių patarimų gali gauti. |
Va, va, būtent. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 24, 20:45 |
|
|
|
Na nežinančiam kartais sunku ir užduoti kitiems suprantamą klausimą.Tačiau pakantumo ir mandagumo kai kuriems tikrai trųksta.Įsivaizduokit-berniukas žalias ir užduoda čia klausimą ir vietoje atsakymo jį čia su žemėm maišo .Toks mano įspūdis |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 24, 20:48 |
|
|
|
Vikis rašo: |
Na nežinančiam kartais sunku ir užduoti kitiems suprantamą klausimą.Tačiau pakantumo ir mandagumo kai kuriems tikrai trųksta.Įsivaizduokit-berniukas žalias ir užduoda čia klausimą ir vietoje atsakymo jį čia su žemėm maišo .Toks mano įspūdis |
Pakantumas greitai pasibaigia kai reikia į tuos pačius klausimus atsakyti milijoną kartų.
Kai yra pilna info šiandien, o iš tingėjimo užduodami tie patys klausimai, kurie jau buvo atsakyti ne viena ir ne du kartus, tik reikia įdėti ir pačiam pastangų, ko niekas nenori daryti. Nori, kad jį konsultuotų asmeniškai, tai taip ir gaunasi, kad maišomama su žemėmis.  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 03 24, 20:52 |
|
|
|
Įsivaizduokit-berniukas žalias ir užduoda čia klausimą |
Įsivaizduoju. Kai aš buvau berniukas klausimus rašydavau į redakcijas. Pvz. žurnalo Radio. Rašyt reikėjo rusų kalba, tai aš tą klausimą valandą rašydavau, žodžius parinkinėdavau ir vis tikrindavau ar suprantamai parašiau, ar teisingai žodžius pavartojau, ar gramatinių klaidų nepridariau. O čia daugumai nusispjaut kaip rašo ką rašo ir net kodėl rašo patys nelabai žino. Tokius reiki statyt į vietą kol laikas, nes paskui įsivaizduoja, kad čia norma, kad taip ir turi būt. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 24, 20:55 |
|
|
|
O kas liepia atsakinėti? |
Niekas neliepia. Bet užuot kiti atsakinėdami taip pat, kas buvo atsakyta daro labai didelę betvarkę ir meškos paslaugą, todėl, kad nepriverčia ieškotis info pačiam.
Šiais laikais būsi pražūvęs ne nežinodamas kažko, o nemokėdamas surasti ir panaudoti  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 03 24, 22:56 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Įsivaizduokit-berniukas žalias ir užduoda čia klausimą |
Įsivaizduoju. Kai aš buvau berniukas klausimus rašydavau į redakcijas. Pvz. žurnalo Radio. Rašyt reikėjo rusų kalba, tai aš tą klausimą valandą rašydavau, žodžius parinkinėdavau ir vis tikrindavau ar suprantamai parašiau, ar teisingai žodžius pavartojau, ar gramatinių klaidų nepridariau. O čia daugumai nusispjaut kaip rašo ką rašo ir net kodėl rašo patys nelabai žino. Tokius reiki statyt į vietą kol laikas, nes paskui įsivaizduoja, kad čia norma, kad taip ir turi būt. |
O ko norėt? Debiliukų karta auga.
Manau, kažkas to ir siekia. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |