Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 06, 00:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Yra stiprintuvas Radiotechnika U-7111. Taip pat turiu pasyvias 5.1 kolonėles nuo namų kino. Kaip saugiai viską prijungti, kad normaliai grotų bent 2.1? Galiu ir ką nors palituoti pagal schemą, man ne sunku.
Yra keturios jungtys kolonėlem, yra reguliatorius L-R, galima atjungt galą ar priekį, taigi čia skaitos keturkanalis. Jeigu turi omeny kažkokią vidinę konstrukciją, tai nesiginčysiu.
Tu gal eik pasmaukyk vaikelį jei rankos niežti ar dėmesio trūksta Idijotai jam visi Dar vienas klaviatūros erelis
Čia Vilniaus slengas? a supratom, vistik sostinė......prieš Kristaus gimimą pas mane tokia radiotechnika turėjo 8 kanalus, bet susprogo kapitaliai sėkmės jungiant S90 visu garsu, matyt remontui pinigų netrūksta
O jeigu žemadažnį ant dviejų kanalų pajungt kažkaip juos sutiltavus, o aukštadažnius prijungt ant kitų dviejų ir padaryt kokį savadarbį LPF?
Galima sutiltuoti ir žemadažnį pajungti per LPF. Bet nebeliks nė vieno kanalo aukštadažniams.
Jei netiki, atsidaryk dangtį ir pamatysi kad tie 4 išėjimai tėra 2 išėjimai, prie kurių jungiasi po 1 lizdą lygiagrečiai, arba testeriu matuok.
Yra stiprintuvas Radiotechnika U-7111. Taip pat turiu pasyvias 5.1 kolonėles nuo namų kino. Kaip saugiai viską prijungti, kad normaliai grotų bent 2.1? Galiu ir ką nors palituoti pagal schemą, man ne sunku.
Jeigu ką turiu nereikalingą stiprintuvą nuo Creative 2.1 pilnai funkcionuojantis, stovi PHILIPS originali TDA. Galiu keisti i Radiotehniką.