Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 06, 00:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Ar kas yra lyginęs LM-kes pirktas išskirtingų parduotuvių,parsiųstas ir t.t.Būtų įdomu tikrai originalią pamatyti,nes mūsų žulikai dvigubą-trigubą kainą lupa už neaišku ką.
Paskutinį kartą redagavo zhinynas, 2006 03 31, 23:20. Redaguota 1 kartą
Su LM3886 galima naudoti tiek 4 ohm , tiek 8 omų apkrovas.
8 omų stipriakui reiks maitinimo apie +/-36V , ir galingumas bus ~60W , tuo tarpu 4 omų apkrovai reiktų maitinimo apie +/-30V , tai duotų ~70W galią.
Skaičiai nėra tikslūs.
O man nedidele problemele iskilo, pasidariau siprintuva su LM3886, toki kaip blasteris padares, labai gerai veikia. Vakar nuvaziavau i lemona ir nusipirkau antra, sulitavau, ijungiu, groja labai tyliai, nors padaryta identishkai kaip ir pirmasis. Visaip ziurejau ir pamaciau nedideli skirtuma, ant vienos parasyta JM23BA, kitos JM24AC. Ar tai turi skirtuma?
Jiom,, plaukelis trumpino.... gerai, kad cia uz 20 lt detaliu, o jei taip uz 1000lt .. ir toks plaukelis patrumpina, faina pamoka butu kaip reik viska 9x patikrint pries jungiant.
jap datasheet'e paskaiciau
tai geriau aisku butu 4 Ohm apkrova na bet mano planuojami peerless'ai sds164 8 Ohm tik buna :]
bet tiks tuo labiau kad pas mane itampa virs 30V bet dabar nepamenu kiek jos ten tiksliai yra...