|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 12, 16:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Vaizdo plokštės, monitoriai, TV-tiuneriai » X800GTO Fireblade
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
X800GTO Fireblade |
Parašytas: 2005 12 01, 11:22 |
|
|
|
nu va.kazkas prase pasidalyt ispudziais apie X800GTO.
vakar pasiemiau kompa.aisku,be marazmu neapsiejo pardavejai(kaip visada),bet tiek to.parsinesiau namo,suinstalinau ir paleidau 3dmark05.surinkta 3501 taskas.......Kaip X800GTO Fireblade mazoka.......zodziu,pirmas ispudis sh*dinas......bet paskui radau kazkokiam forume kad ir kitam taip pat atsitiko - o del viso to buvo kalti pasene draiveriai.pas mane 2005/03/08.reiks pabandyt atsinaujint ir tada is naujo paleist testa.
Reziume - kolkas plokste mano lukesciu nepateisino.kolkas...... |
|
|
|
|
|
X800GTO Fireblade |
Parašytas: 2005 12 01, 17:14 |
|
|
|
mazoka cia visiskai nieko, paspartinta x550 surenka 2200 tasku ant 05mark cia su "pakankamu" procu gali buti, kad senesne draiveriu versija ne visus konvejerius ijungia. Kai susitvarkysi programiskai tai tada ir daryk reziume |
|
|
|
|
|
X800GTO Fireblade |
Parašytas: 2005 12 01, 18:02 |
|
|
|
del to, kad garsiai uzia ausintuvas bei didesne kaina nei paprastos gto
nematau jokios kalbos apie prasta nasuma |
|
|
|
|
|
X800GTO Fireblade |
Parašytas: 2005 12 01, 21:39 |
|
|
|
Aš kaltas, kad per mažai ten gilinausi. |
|
|
|
|
|
X800GTO Fireblade |
Parašytas: 2005 12 03, 00:54 |
|
|
|
issiryskinau problema - kartu su CD,kur yra X800GTO driavai,yra overclocking'o programele(trixxx),tai jinai buvo sukonfiginus plokste kad dirbtu vos ne 50% galingumu nustaciau pilna,tai neatnaujinus draivu surinko 4444 grazus skaicius |
|
|
|
|
|
X800GTO Fireblade |
Parašytas: 2005 12 06, 01:37 |
|
|
|
na turbut zinai kas yra overclokinimas kad paturbinai iki max ir 4444 surinko aisku lux bet neturbinta tai slamstas. nors cia as pavydziu tau. nekreipk demesio. koks procas pas tave? |
|
|
|
|
|
|
X800GTO Fireblade |
Parašytas: 2005 12 06, 02:12 |
|
|
|
ne,supranti,cia netikras overclockinimas tame ir esme.tai tas pats kas potenca vadint stiprintuvu pvz:uzsuki potenco rankenele iki puses ir parodai - va,tokio stiprumo signalas eina.o tada atsuki iki galo ir dziaugiesi kad "sustiprinai" signala ten tiesiog tokia programele,kuri apskaiciuja maksimalius daznius plokstes ir tada gali jais operuot - nustatyt puse galingumo,pilna,trecdali ir t.t. toks pavadinimas tik - "overclocking program" tam,kad truputi paturbint VGA,reiketu atrakint likusius keturis pipeline'us(mat pas mane ir taip jau 12 pipeline'u).o to kiek skaiciau dar kolkas nepavyko padaryt niekam nors gal jnau ir paseno mano zinios.reiks pasidomet
procas mano AMD A64 3500+,2x512 MB A-data,motina Epox 9NPA+ULTRA,WD 160GB SATA,LG DVD+-RW DL,nu ir X800GTO Fireblade |
|
|
|
|
|
|
X800GTO Fireblade |
Parašytas: 2006 03 30, 19:37 |
|
|
|
Turejau laikinai isikises x800xl, ta krutesne su 16 konvejeriu, dabar labai atpigo, bet nu toks slamstas, nu visiskas antikvariatas |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|