|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 02, 18:55. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Automobilinės apsaugos sistemos » eaglemaster lt 5600 citroen zx
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
eaglemaster lt 5600 citroen zx |
Parašytas: 2013 10 13, 13:44 |
|
|
|
nusipirkau tokia masina citroen zx ir pirmos bedos ten yra signalizacija bet savininkas buves kaskur pragane pulteli signalizacijos, tai va kaip priprogramint jam nauja pulteli? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 13, 15:27 |
|
|
|
Tokiais atvejais keičiama signalizacija, o ne parenkamas jai raktas.
Be to, automobilio raktai taip pat turi būti du.
Kas gali paneigti, jog ankstesnysis savininkas nepasiliko sau (ar vagims) atsarginių raktų bei pultelio...
kaskur - kas tai? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 13, 15:38 |
|
|
|
aisku maniau kad imanoma priprogramint pulteli, maniau kaskas panasaus kaip gorkis pulteli priprograminami zodziu savininkas buves sako kad pats viena teturejo (bentjau taip teige) tai jei ta Eaglamaster LT5600 pakeisiu i kitoki tai veiks signalizacija ar keiciant ji reikia i kaska atsizvelgti jei taip tai i ka reiktu atsizvelgti? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 13, 16:27 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
Kas gali paneigti, jog ankstesnysis savininkas nepasiliko sau (ar vagims) atsarginių raktų bei pultelio...
kaskur - kas tai? |
citroen zx vagims ...... ka jie su juo veiks tokio net i srota nepriduosi ....
o jei eaglemasteris stovi tai galima pritaikyt puteli .. aisku jei nemirus ta signalke ... speju pries gera desimtmeti montuota ... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 13, 18:15 |
|
|
|
gintarinis71 rašo: |
citroen zx vagims ...... ka jie su juo veiks tokio net i srota nepriduosi ... |
Tuomet kam ten signalizacija iš vis Kaimynams erzinti? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 13, 18:38 |
|
|
|
gintarinis71 rašo: |
Valdulis rašo: |
kaskur - kas tai? |
citroen zx vagims ...... ka jie su juo veiks tokio net i srota nepriduosi ....
|
Pries metus pridaviau uz 550Lt |
|
_________________ 86856trys788 |
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 13, 18:52 |
|
|
|
pamirsau paminet kad man ne kiek reikalinga pati signalizacija bet man reikalikgas kad centrinis uzsirakintu nes raktelis netinka kadangi spineles skiresi, o gal yra koks kitas analogas su centriniu suzaist? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 13, 20:12 |
|
|
|
velnei zino kiek tai kainuos ir kiek jie ilgai krapstysis diena, dvi dienas ar balazino kiek laiko transportas man reikalingas tai noriu pats prisirist ji tik man reikia info kaip tas vyksta ar galit kas pagelbet? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 13, 21:04 |
|
|
|
AVR rašo: |
pamirsau paminet kad man ne kiek reikalinga pati signalizacija bet man reikalikgas kad centrinis uzsirakintu nes raktelis netinka kadangi spineles skiresi, o gal yra koks kitas analogas su centriniu suzaist? |
Pasak čia vieno tokio žinovo, tai tau net ir to neverta daryti: juk niekas nelįs į tą mašiną.
Gal ten ir ratai/padangos skirtingi? Jeigu taip, tai verčiau niekur į gatves su tokiu laužu nevažiuok: potenciali grėsmė kitiems eismo dalyviams.
O centrinio valdymą tai ir pats gali pasidaryti: išvesk nuo vairuotojo durelėse esančio jungiklio laidus į išorę, prilituok dviejų padėčių jungiklį, įmontuok jį vietoj neveikiančios spynelės ir junginėk ( <pigiausias variantas). |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 13, 21:44 |
|
|
|
cia betkas priejas prie masinos ja atrakins man reikalingas valdymas per nuotoli vietoj signalizacijos man tereikia tik centrinis suveiktu tik tiek |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 14, 09:44 |
|
|
|
Paimi bet koki nepeidziarini Eaglemaster pulta, ijungi degima, serviso mygtuka paspaudi 5 kart, sirena supypsi, tada spaudi pirma pulta - sirena pyp, spaudi kita pulta - sirena pyp - pyp. Palauki 10 sekundziu ir viskas. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 10 14, 20:19 |
|
|
|
ramaskinas rašo: |
Paimi bet koki nepeidziarini Eaglemaster pulta, ijungi degima, serviso mygtuka paspaudi 5 kart, sirena supypsi, tada spaudi pirma pulta - sirena pyp, spaudi kita pulta - sirena pyp - pyp. Palauki 10 sekundziu ir viskas. |
Aciu labai tau didelis didelis dekui |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|