Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 19, 02:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, atejo laikas pirkti magnetola masinoje.. Bet paklausiau keleta, dar paklausiau nuomoniu ir kaip zalias taip zalias...
Esu issirinkes keleta modeliu, taigi pasiuliusiu ir kas esate su jai susidure gal galit pasakyti savo nuomone.. Ar verti demesio ar galima i juos ziureti, ar kas yra geresnio uz kaina 350lt
Taigi ka su jais dar siektiek spejau susipazinti ir paciupineti girdejau jvc madeliuka ir Sony.. ir tai pajungtas ant labai lievu garsiuku.. Aciu ir laukiu nuomoniu ir protingu patarimu, tarkim kurie dazniau gesta, ar kompaktus meto labiau ir t.t...
Turejau ta JVC kur tau labiausiai patiko. Privalumai: grazus magas, daug navarotu, patogus valdymas, laiko radijo stociu atminti isemus. Trukumai: vaziuojant bijo duobiu, prastas eq, reguliuojasi tik auksti ir zemi. Pas mane masinoj jis grojo labai prastai. Kai isidejau Blaupunkta skirtumas buvo nerealus. Pries koki menesi pardaviau uz 300 Lt.
Is tavo pasiulytu imciau Pioneer DEH-4700 arba kenwooda. Pries pirkdamas kenwwoda paklausyk ilgiau ant didelio garso, nes dauguma kenwoodu ziauriai kaista. Pats esu rankas nudeges :)
O kaip ten jie groja? nemeto disku vaziuojat? yra visai pilnas valdimas EQ ir t.t... Gal zinot koki baikesni varijanta iki 400max gali buti ir maziau..
Tiesa, nepasakiau, turiu bosine kolonele negalinga gal 50rms ir kas buna glfe 3 perkant.. nieko gero. Tai su laiku isidesiu kokius garsiukus negalingus. Nes man galios visiskai nereikia, na gal siektiek kokybes, kad padoriai grotu.
Pastaba stipro nedesiu. Tiek kiek gros nuo mago. Pas drauga taip padaryta su jvc varijantu ir per akis man to garso. Taigi kad situs varijantus nors minimaliai pavestu ka galima rinktis ir minetos sumos? Beje gal kas ka gali daugiau pasakyti apie tuos Blaupunkt...
Apie Blaupunktus gali pasiskaityti http://www.bosch.lt/cm/index.asp
pagrindinis ju privalumas, kad laiko atminti isemus is masinos. Paziurejus skelbimus iki 400 lt tikrai galima surasti. As pirkau Blaupunkt calgary mp35 uz 330 lt. Cia labai paprastas modelis be jokiu pribumbasu. Groja graziai ir ivaziavus i duobe neuztyla, bet funkciju lyg ir daugiau noretusi...
Gediminai, grazus tas tavo modeliukas.. Na reiks pasiklausineti kokios kainos stovi per perikupcikus ir seip pasidometi, nes man pagrindinis akcentas kokybe, o tiesa kaip del valdymo? valdymas sudetingas? pvz pioneer ir jvc man patinka lengvi..
To blaupunkto kur turiu valdymas sudetingesnis negu jvc , bet cia turbut pripratimo reikalas. Nepatinka neinformatyvus displejus. Dainos pavadinimas prabega tik viena karta dainos pradzioje ir daugiau neberodomas, kai vaikstai per direktorijas, nerodo ju pavadinimu. Negraziai atrodo baltas ekrano apsvietimas, bet ji labai nesunkiai gali perdaryti i kokia nori spalva. Na bet visus trukumas atperka geras garsas.
Uzmeciau aki i skelbimus, tai iki 400 lt tikrai galima surasti ir kitokiu modeliu.
To blaupunkto kur turiu valdymas sudetingesnis negu jvc , bet cia turbut pripratimo reikalas. Nepatinka neinformatyvus displejus. Dainos pavadinimas prabega tik viena karta dainos pradzioje ir daugiau neberodomas, kai vaikstai per direktorijas, nerodo ju pavadinimu. Negraziai atrodo baltas ekrano apsvietimas, bet ji labai nesunkiai gali perdaryti i kokia nori spalva. Na bet visus trukumas atperka geras garsas.
Uzmeciau aki i skelbimus, tai iki 400 lt tikrai galima surasti ir kitokiu modeliu.
o ar zinai koki blaupunkt modeli kuris iveiktu tavo isvardintas problemas. o eq yra? ir ten bosu ir aukstu regulevimai, balansas ? beje gal zinai koki kitu firmu jiems prilygstancius be paminetu
Minimalus reguliavimai (bass, treble, balance, fader) yra visuose padoresniuose maguose, na gal iskyrus kitaiskus, kur 40 lt parduotuveje kainuoja :), taciau nemaiso ir daugiau reguliavimu. Kai kuriuose maguose nusistato kolonkiu tipas, yra penkiu ar daugiau juostu ekvalaizeriai, kuriu dazni dar gali pastumdyti, keliu lygiu loudness, filtrai ir t.t.
Matau jau susiradai kelis magu variantus, parsisiusk ju manualus, pasiskaitinek apie funkcijas, galimybes, o galutini sprendima priimsi paklauses. Butinai klausyk pas save masinoj. Patariu rinktis maga su euro fiske, kad istraukus nesivilktu laidu uodega ir kai sulauzysi kokia nors egzotiska fiske (pastoviai traukydamas maga tikrai kada nors sulauzysi) nereiktu uz ja moketi 50 lt.
Linijiniai isejimai skirti stiprintuvui prijungti. Jei stiprintuvo nejugsi tai tau neaktualu.
siulyciua net neziuret i sony tuo labiua i panasonic. visai neskamba. Blaupunkt graziai groja, laiko atminti, bet nepatvarus, ne is vieno teko girdet. As dabar pirkau Alpine CDE 9845RR, nera ten sustru ekranu ar dar ko, bet skambesiu tai tikrai nesiskundziu :)ir kiek teko girdet labai neblogi magai.