|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 06, 11:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » reikia patarimo del koloneliu.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
reikia patarimo del koloneliu. |
Parašytas: 2006 03 27, 20:30 |
|
|
|
|
| kad veztu reikia jautrumo, tuio paciu ir kokybes, nes tos is milgretos nezinau yra technikos avarija, gereu daryk pats, dezes sukalsi pats, dinamikus parinksim bus daiktas vertas savo pinigu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 27, 20:34 |
|
|
|
|
| zym rašo: |
Dar vienas watomanas
Ar ne daugiabutyje gyveni, gi sienas reikes garso izoliacija klijuot  |
cia dar nieko tokio dvi didesnio slegio koloneles kambary, tu nematei ka mes su galingu profiniu komplektu 4KW 14 kvadratu kambary darem. tada suzinojau ka reiskia isjudinti mura ir pradet trikdyt kuno givybines funkcijas  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 27, 20:41 |
|
|
|
|
| imkis eminence firmos garsiakalbiu, tikrai nuostabiai skamba uz savo kaina. zemam siulau eminence beta 15, arba celestion TRUVOX 1525. kolkas sudek aukstiem pjezikus, o atsigavus finansam rimtesnius aukstadaznius kad ir eminence psd 2002, arba kazka panasaus |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 27, 20:41 |
|
|
|
|
nu gali ir awarija. aj man ant kajmynu px.. jos daugiabutija nu blemb as klausau bumcikus(progresiwa housa ir kitus klubinius bum bum)... is pradziu galwojau kad s90 tikrai tiks kajp i toki maza buta..bet garso man per mazai beto bosas netoks..reikia kad kaltu ar kajp ce pasakius.. nu wa del darimo tai nznau kajp ce bus,,, siaip turejau omeny toki warianta tai demesi patrauke p audio is rcl http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&acc=show&fid=162
tas blynas ir aukstu gargala uz 89..nu bet ce jau manau galingos kolonos is ju gautusi ir huj mano brigas paves jas..o wa tos veleman watai ju pagazinti manau.todel ir aki traukia  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 27, 20:46 |
|
|
|
|
| kryvazzz69 rašo: |
nu gali ir awarija. aj man ant kajmynu px.. jos daugiabutija nu blemb as klausau bumcikus(progresiwa housa ir kitus klubinius bum bum)... is pradziu galwojau kad s90 tikrai tiks kajp i toki maza buta..bet garso man per mazai beto bosas netoks..reikia kad kaltu ar kajp ce pasakius.. nu wa del darimo tai nznau kajp ce bus,,, siaip turejau omeny toki warianta tai demesi patrauke p audio is rcl http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&acc=show&fid=162
tas blynas ir aukstu gargala uz 89..nu bet ce jau manau galingos kolonos is ju gautusi ir huj mano brigas paves jas..o wa tos veleman watai ju pagazinti manau.todel ir aki traukia  |
neee fufliakas sitie yra, nemetyk pinigu. o veleman tos vatai tai kur ten tiek gali but gereusiu atveju 150 nu per vargus 200W rms |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 27, 20:49 |
|
|
|
|
kokios kajnos tavo siulomu monstru? vienetu. nu dezes tai man tevas parupins.prekiauja medzio apdirbimo staklem tai pazinciu turi kas ispjaus.susuks samarezais o man tik sutvirtint reiks wa...o kajp del filtru.tiesa pasakius nieko nznau kajp daryt kajp jungt ir ka dar daryt(apie gaminima) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 27, 20:52 |
|
|
|
|
eminencas 290lt vienas, bet nuolaida milgretoj yra iskaulijamas dalykas, o celestiono kazkas ~260lt uz viena, jei desi kolkas pjezus filtru nereikes, o veleu jau zinosi kaip ir kas, visa info apie gaminima, filtrus yra forume  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 27, 20:58 |
|
|
|
|
nu nznau nznau...uzmojai pranoksta finansus..man geriausias waraintas kad kaina zemo gargalu butu kajp p audio... wat...nu o del welemanu mano brigui kajp tik bus tokie rms ! |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 27, 21:00 |
|
|
|
|
| rms tai rms ale ju jautrumo nera, dar su gumine pakada tie garsiukai, nebent tau labai jos patiktu, bet as ju laaaabai nerekomenduoju |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 27, 23:07 |
|
|
|
|
Ei, koks skirtumas jeigu koloneles galingesnes uz ta tavo briga??? Uzsuksi garso ir gros... Zinoma neisnaudos visu koloneliu funkciju, ne bet vistiek gros  |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 27, 23:25 |
|
|
|
|
| Rolcas rašo: |
| imkis eminence firmos garsiakalbiu, tikrai nuostabiai skamba uz savo kaina. zemam siulau eminence beta 15, arba celestion TRUVOX 1525. kolkas sudek aukstiem pjezikus, o atsigavus finansam rimtesnius aukstadaznius kad ir eminence psd 2002, arba kazka panasaus |
Matomai PSD 2002 dar reikes ir ruporo? Ar teisingai suprantu?
O ar yra padoresniu aukstadazniu, kuriems nereiketu ruporo? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |