|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 24, 23:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Siemens data kabelis...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Siemens data kabelis... |
Parašytas: 2004 04 22, 16:06 |
|
|
|
Gal kas zinot kaip pasidaryti is data kabelio i flash kabeli... Gal ten kokius laidus perlituot reikia... Is anksto dekoju.. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 04 22, 16:51 |
|
|
|
Tai palygink pricipines shemas to laido ir kito bet man atrodo vienam yra naudojama kitokia micruske todel tau nieko neiseis. Ir vienas jungiasi per LTP o kitas per COM.
P.S bet cia tik mano nuomone !!!! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 04 22, 18:43 |
|
|
|
Pas mane laidas su com jungtim.. Ir as neturiu su kuo palygint.... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 04 23, 07:16 |
|
|
|
SIEMENS data kabelis niekuo nesiskiria nuo FLASH kabelio. O koki softa naudoji. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 05 07, 10:49 |
|
|
|
seip tai skiriasi truputi, nes norint perrasineti fliasa reikia papildomo maitinimo, tai ten dar atsiranda viena jungtis ir viena dioda reik ideti:) Na as kike schemu kabeliu turiu tai tiek ir zinau:) Seip tai ten niekuo nesiskiria:) beveik viems telefonams tinka viena schema DATA kabelioo fliaso jau ivairesnes:) |
|
_________________ Helllp!! |
|
|
|
|
Parašytas: 2004 05 07, 19:09 |
|
|
|
gal galit padet.. pasidariau x55 serijos kabeli netgi su klaida suejau 1uF kondikus ne elektrolitinius (kad butu + ir -) o keramikinius.. bet viskas puikiai veikia.. dabar jau trecia diena niekai negaliu to pakartot tarp antro ir trecio pino gaunu 0.31v o ne 0.25v gal zinot kaip paet???
aciu
jei kam reiktu schemos parasykit meila atsiusiu nebent galima kaip nors cia patalpint... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 05 24, 22:14 |
|
|
|
Kalbant apie siemens, tai flash kabelis ir yra tas com, nereikia jokio papildomo maitinimo, uzteks spaudziot "on knopke" kai paprashys
zinokit pasidarot RS232 - TLL verteja ir junk bet koki telefona, tik kishtukus keisk. Vot nokia flashing - sunkiau problemu, su DCT3 tai buvo paprasta - pasidarai su logine 7400 pajungi ant LPT ir tiek, bet kur ten, taigi nokia pradejo stampuoti dct4 ir dct5, o ten del flashinimo tai reikia ir mikrokontroleri naudoti rrrrr. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 05 25, 18:39 |
|
|
|
ei chebra gal galit paaiskinti kam reikalingi tie kondikai po 1uF ir kiti... ar kas pasikeistu i teigiama puse jei kai kuriuos ismesciau |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 05 25, 20:13 |
|
|
|
siaip kiek zinau, kondikai kurie prikabinti prie 1,3,4,5 tai taip vadinami PUMP, tipo RS232 signalas tai +12V (kuris suprantamas kaip "1") ir -12V (reiskia "0"), kadangi MAX232 maitinamas 5V, tai tie kondikai panaudojami kad pakelti itampa, kad gauti +12 arba -12, na seip tai datasheet turi buti aprashyta
ten taippat parashyta kad jie gali buti ir elektrolitiniai ir keraminiai iki 1uF
mano schemoj tai stovi visi keturi elektrolitiniai po 0,1uF
pasikaitykit http://avengervln.web1000.com/MAX232.pdf (cia graziau)
arba http://www.pulsdetektor.de/datenblatt/max232.pdf (cia aiskiau)
aisku kas ne prie temos, bet is grafiko sprendziant, jeigu atsaldyti mikruche iki -50C tai galima pasiekti 320kbps greiti :))) |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 06 01, 09:45 |
|
|
|
tai jeigu tie kondikai (pas mane 1uF veikianciame kabelyje keramikiniai o neveikianciame bandyta ir keram ir elektrolit) formuoja valdymo signala gal tada pas mane kazkas blogai su tais kondikais kurie prie itampos stabilizatoriaus nes niekaip nesuprantu kodel tarp tu isejimu didesne itampa gaunasi... speju kad ten problema... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 06 01, 10:01 |
|
|
|
atsaldyti mikre man rods dideliu problemu nekiltu - tam reik tik peltje aparato;) zinau kur kaune pora tokiu galima gaut, bet bus viena problema - oras kondensuojasi ir viskas labai graziai apsarmoja ir trumpinasi. reikia kazkaip hermetizuot. jei taip nebutu turbinciau savo kompa ir proca su peltje ausinciau. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 06 01, 10:41 |
|
|
|
nereik nieko saldyt. Aini i Maxim, pereini per katalogus ir surandi greitesne mikre. Jau pries 5-8m. gamindavo iki 1.5Mbps. tik panaudosi kur? kompas nepaves. |
|
_________________ Skaitmeninis iki pat kaulu ciulpu:) |
|
|
|
|
Parašytas: 2004 06 08, 22:52 |
|
|
|
na pagaliau suradau savao klaida... pasirodo buvau atvirksciai ilitaves itampos stabilizatoriu dabar viskas perfect |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|